OnePlay rabatkode

40% rabat på World of Warcraft hos OnePlay
Vis tilbud
Allerede anvendt 5 gange
Vilkår og betingelser
Op til 60% rabat på bestsellers hos OnePlay
Vis tilbud
Allerede anvendt 18 gange
Vilkår og betingelser
Op til 50% rabat i udsalgssortimentet hos OnePlay
Vis tilbud
Allerede anvendt 8 gange
Vilkår og betingelser
Op til 25% rabat på dagens deals hos OnePlay
Vis tilbud
Allerede anvendt 374 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra OnePlay Hvorfor?
Vi er overbevist om, at vi har de bedste rabatkoder til OnePlay. Hvis du vil, kig endelig også på vores konkurrenters sider.

Gå aldrig glip af en OnePlay rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

OnePlay – Køb eller lån spil online

OnePlay.com er en webshop, der har specialiseret sig i at udleje og sælge et bredt udvalg af spil til forskellige konsoller herunder Playstation 3 og Xbox samt digital leje af computerspil. Det er især interessant for brugere, at man hos OnePlay har mulighed for at leje et spil med et abonnement. På den måde kan brugere af oneplay.com spille det størst mulige antal spil og beholde dem så lang tid, som de ønsker. På onePlay.com kan man, for et månedligt gebyr, leje alle spil i sortimentet, som er på lager. OnePlay.com opkræver ikke ekstra gebyrer for denne service, og de angivne priser er inklusive alle omkostninger. Når man er færdig med et eller flere spil sender man dem bare tilbage og OnePlay sender den næste tilgængelige Spiltitel fra Top10 listen. Såfremt man ønsker at købe et spil, er dette muligt til meget lave priser på udvalgte titler i webshoppen. Onlinebutikken OnePlay.com har til huse både i USA og i Danmark.

OnePlay gør det nemt at spille spil

Spil og produkter hos OnePlay

Hjemmesiden OnePlay.com, dens webshop og udlejningsservice er nemt og overskueligt bygget op. Øverst på siden kan man klikke på ikonerne "lån spil" digitalt og konsol, "køb spil" digitalt og konsol, deals og samlinger. Ønsker man at være opdateret på de nyeste tilbud og deals, kan man, under kategorien "deals" tilmelde sig denne service ved at indtaste sin e-mailadresse. 

På OnePlay.com kan man ved ikonet for hver spillekonsol søge på alle de spil, som websiden tilbyder. Søgekriterierne er "genre", "user-rating" (hvordan brugerne har vurderet spillet), "age-rating" (alders inddeling) og "release date" (hvornår spillet er udkommet). Man kan leje og købe spil til et bredt udvalg af konsoller, herunder:

 • Mac
 • PlayStation 3
 • Android
 • PlayStation 4
 • Xbox One

Det er muligt at leje over 5.000 titler. Spil til alle platforme findes blandt andet inden for følgende kategorier:

 • Børn
 • Eventyr
 • Simulator
 • Skydespil (FPS)
 • Racing
 • Strategi
 • Rollespil
 • Sport
 • Puzzle
 • Action

  Alle slags spil hos OnePlay

Tegn et abonnement eller køb spil til lave priser

På OnePlay.com har det aldrig været nemmere at spille spil til konsol og PC. Processen er nem: Tilmeld, download og spil! På hjemmesiden kan man købe abonnementer til spilpakker uden binding og opsige abonnementet, når man ønsker. Dette giver en stor fleksibilitet i lejen af spil. Ønsker man i stedet at rekvirere yndlingsspillet "for good", kan man også købe mange af spillene i OnePlays webshop til favorable priser. 

OnePlay fungerer som en online udlejningstjeneste af spil. OnePlay udbyder forskellige abonnementer, som man som kunde kan tilmelde sig. OnePlay tilbyder flere forskellige typer af abonnementer. Alt efter abonnementstype, kan man have enten et, to eller tre spil hjemme ad gangen.

Det er dog også muligt at bruge OnePlay's udlejningsservice ved at tegne et forudbetalt abonnement. Dette foregår ved, at man vælger en periode på mindst 6 måneder via OnePlay.com´s online betalingssystem. Dette betyder, at man efter denne 6 måneders periode bliver trukket for en ny periode. Det vil blive oplyst på "Min konto" hvor lang tid, man har tilbage.

Spar penge på OnePlays lejeservice 

OnePlay leverer verdens billigste PC lejeservice. Check de aktuelle priser på hjemmesiden www.oneplay.com. Det er helt unikt for OnePlay.com, at onlinebutikken leverer en lejeservice, hvor man ikke behøver at være på internettet for at spille. Når man har tegnet et abonnement, får man desuden altid 10% rabat på et spil, når man beslutter sig for at købe spillet.

Forlæng ”legetiden”

Ønsker man at forlænge "legetiden" og lade det lejede spil blive i permanent eje, tilbyder webshoppen, at man kan købe det spil, man først havde lejet. Måden at gøre dette på er både nem og overskuelig. Har man allerede lånt det pågældende spil, er proceduren som følger:

 1. Først logger man ind på "din konto"
 2. Så vælger man menuen "Mine udlejninger"
 3. Derefter trykker man på "køb" ud for den ønskede titel

Har man ikke en konto, skal man først oprette en konto med sin e-mailadresse. Sidst skridt i proceduren er den samme, man skal købe eller forudbestille spillet. Der kan gå op til 60 minutter, når man opretter en ny konto. Nu hvor spillet er modtaget: Spil og nyd det. 

Find alle nye og populære spil hos OnePlay

OnePlays spilleapp til Android

OnePlay.com´s app blev lanceret i november 2013. For at downloade OnePlays spilleapp, skal man sende en SMS med "OnePlay" til "1272". Denne service koster kun almindelig SMS takst. På appen får man derved adgang til mere end +350 Android spil. Det er her muligt at vælge mellem mere end +650 PC spil til udlejning. På appen kan man også tilføje anmeldelser og rate spillene. 

OnePlay har skabt den ultimative spilleapp til Android telefoner og tablets. Denne app indeholder mange forskellige services, der for eksempel gør det muligt at leje spil direkte fra appen.
Derudover indeholder appen følgende services: 

 • Få info til 3,000+ spil til Android, PC/MAC og meget mere
 • Mere end 1000+ PC/Android spil
 • Lej/Lån direkte i App'en
 • Brug rabatkoder og opret medlemsskab direkte i App'en
 • Login med Facebook og henvis venner til udfordring i favorit leje spillene
 • Opdaterede nyheder fra OnePlay.com´s egen kilde
 • Anmeldelser og brugeroplevelser direkte i App'en
 • Screenshots og Trailere vises med det samme
 • Spil ubegrænset Android spil på mobilen og tabletten for kun 39 kroner om måneden. 

For at installere appen på en Adroidtelefon, skal man først gå til Indstillinger, og derefter Sikkerhed og tilføje installation af ukendte kilder (eller Applikationer i ældre versioner). Indstillinger kan findes på hovedoversigten eller i mobilens appmenu. Hvis man vil installere appen på en Kindle Fire, skal man ligeledes tillade installationen af apps fra ukendte kilder. Man skal først gå til dropdownmenuen, hvor man vælger ”More” og derefter ”Device”.

Vær opdateret på de seneste spilnyheder fra OnePlay

Ønsker man at være opdateret på de seneste nyheder fra OnePlay, kan man tilmelde sig webbutikkens nyhedsbrev. På hjemmesidens forside klikker man på "lej spil". Herefter scroller man ned på siden og nederst findes en boks, hvor man kan skrive sin e-mail adresse og dermed tilmelde sig nyhedsbrevet. Som de fleste onlinebutikker, har OnePlay også profiler på de forskellige sociale platforme. OnePlay er mest aktiv på Facebook og Google+, hvor de har over 20.000 følgere. Profilerne er rettet mod et internationalt publikum, der vil holde sig opdateret på de nyeste spil og trends inden for computerspil. På YouTube kan man se vidoer, der introducerer de forskellige spil. Her er traileren til Queen’s Quest Tower of Darkness:

Nem og fleksibel betaling

Hos OnePlay.com er der mulighed for at betale med de følgende betalingskort: 

 • Dankort
 • Visa Electron
 • MasterCard
 • American Express
 • Visa
 • EuroCard

Hurtig og nem levering af spil 

Man vælger spiltitlerne på OnePlays hjemmeside og får dem derefter tilsendt via posten (PostDanmark). Man får leveret diskene direkte til hjemmeadressen eller den postkasse, man har angivet ved oprettelsen af medlemskab.  Det er nemt at bruge PC-spillene også, idet de bare downloades. 

Returnering af spil portofrit 

OnePlay.com vedlægger en svarkuvert med de tilsendte spil. Når man har spillet spillene og ønsker at returnere dem, lægger man dem i den frankerede svarkuvert. Når OnePlay har modtaget det returnerede spil, får man det næste spil tilsendt. OnePlay afkræver ikke nogle afgifter for for sen tilbagelevering og heller ingen porto. 

Kontakt kundeservice hos OnePlay

Har man et spørgsmål, som man ønsker at få svar på øjeblikkeligt, kan man finde svar på de oftest stillede spørgsmål under OnePlays FAQ. Derudover har kunden forskellige muligheder for at komme i kontakt med OnePlays kundeservice fem dage om ugen. Man kan ringe til kundeservice mandag til torsdag mellem 13 og 16 og fredag fra kl. 12 til 15. For at sende en forespørgsel via kontaktformularen skal man vælge "Kontakt os". Ellers kan man sende en e-mail direkte til OnePlays kundeservice. Alle henvendelser via e-mail besvares inden for 24 timer i hverdage mellem 8 og 17. OnePlay har desuden en professionel chat-support, der er tilgængelig mandag til torsdag ​​fra 10:00 til 16:00. Om fredagen lukker chatten allerede klokken 15:00. Chat-funktionen er placeret på næsten alle sider.

Hvordan indløser man en rabatkode hos OnePlay?

 1. Du danner dig først et overblik på rabathelten.dk over de aktuelle rabatkoder, som findes til websiden OnePlay.com
 2. Før du klikker på den relevante rabatkode, orienter dig da om de kriterier, der hører til brugen af netop denne rabatkode. 
 3. Herefter klikker du på rabatkoden og dette fører dig videre til websiden OnePlay.com. Rabatkoden bliver her vist. 
 4. Køb ind i onlineshoppen og læg dine valgte varer i kurven.
 5. Gå til kurven og betal. Her ser du en samlet oversigt over dine køb. Neden under findes et felt med teksten "rabatkode". 
 6. Indsæt her din kode.
 7. Rabatten bliver herefter indregnet i det samlede slutbeløb. 
 8. Dernæst vælger du den abonnementspakke, som du ønsker eller vælger det spil, du ønsker at købe. 
 9. Skriv din adresse og udfyld eventuelt andre oplysninger.
 10. Til sidst bekræfter du alle oplysninger. 

God spil-fornøjelse! Vi håber, at du bliver glad for dine køb fra Oneplay.com!

Indløs rabatkode hos Oneplay

Anmeldelser af OnePlay

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8