Om Valeria Panzetta

Valeria
Valeria Panzetta Content manager - En del af holdet siden juni 2019

Valeria har studeret moderne litteratur, og journalistik ved universitetet i Bari. Hun har gennem årene vundet flere stipendier, hvilket har givet hende mulighed for at samle en masse postive erfaringer i sit studie- og arbejdsliv i både Europa og Asien. Her har hun lært en masse om både fremmede sprog og kulturer, digital content management samt marketing. 

Nu har Sparheld gavn af alle disse erfaringer. Valeria skriver tekster for vores onlinebutikker, hun oversætter tyske tekster til vores italienske hjemmeside, og hun sørger for, at rabatkoderne på SignorSconto.it altid er aktuelle. 

Valeria har stiftet bekendtskab med forskellige tilgange til det at spare penge. En ting synes dog at gælde for alle: Man er altid stærkere i flok, end man er alene! Det gælder både i det daglige, og når man rejser: Hvis man som Valeria allierer sig med andre, er det nemt at spare penge. 

Valerias sparetips

  1. Jeg laver en liste over butikker, der sælger mine yndlingsprodukter. På den måde har jeg altid et overblik, og jeg kan handle til den bedste pris. 

  2. Jeg deler ofte tips om bestemte produkter med venner og bekendte. Hvis der er interesse for det, foreslår jeg et fælles køb, som jeg gerne organiserer. 

  3. Jeg abonnerer på nyhedsbreve, så jeg kan få velkomsttilbud på de bedste tidspunkter. 

Den bedste sparehistorie

Jeg har lavet en indkøbsgruppe med et par naboer. En gang om ugen skriver vi i vores fælles chatgruppe, hvad vi skal bruge af eksempelvis madvarer, tøj, husholdningsprodukter eller økologisk frugt og grønt. En af os laver listen efter et rotationsprincip og køber ind. Det har flere fordele: Mindre transport, mindre miljøbelastning samt lavere priser, fordi vi køber stort ind. Der er styrke i sammenhold!
Spørgsmål eller kommentarer til Valeria?