Om Ruth Stirati

Ruth
Ruth Stirati Content manager - En del af holdet siden august 2019

Ruth er en sand mester, når det drejer sig om personlig udvikling. Som 20-årig flyttede hun til Berlin, hvor hun studerede biologi på Humboldt-universitetet. Efter en specialisering indenfor molekylær parasitologi arbejdede hun i flere år med kliniske studier for firmaet Parexel, et af verdens største forskningsinstitutter. I løbet af de år fik hun tre børn, der nu alle er teenagere, og i 2008 grundlagde hun agenturet CASE a BERLINO, som formidler boliger til salg og leje i Berlin. Derudover har Ruth været blogger, først hos italianiaberlino.it og senere hos berlinitalypost.com, hvor hun i dag er  chefredaktør. På hjemmesiden larcadiruth.com deler hun ud af sin store viden om dyrepsykologi, og her interviewer hun også mennesker, der inspirerer hende både fagligt og personligt. I 2019 vendte hun tilbage til noget, som i mange år havde været en stor lidenskab, nemlig etologi, studiet af dyreadfærd. I 2020 blev hun certificeret dyrepsykolog fra SGD, og her begyndte hun også sideløbende med arbejdet hos Sparheld et to-årigt kursus som hundepædagog ved Thinkdog School

Mens hendes Golden Retriever charmerer alle på kontoret, sørger Ruth for, at vores italienske hjemmeside er tip-top. Takket være hendes erfaringer som blogger og hendes nysgerrige væsen, finder Ruth ikke kun de hårde facts om butikkerne, hun støder også på interessant trivia om menneskerne bag virksomhederne. Da hun elsker teamarbejde, er hun også med til at arrangere udflugter og andre gruppeevents. 

Ruth har altid elsket at bruge penge på rejser, hvilket nogen gange kræver, at man sparer andre steder. Som mor til tre børn er hun en sand ekspert, når det drejer sig om at finde de bedste tilbud på alt mellem himmel og jord. Hun engagerer sig også som koordinator for SWAP, hvor kvinder kan bytte tøj, tasker, sko og smykker. 

Ruths sparetips

  1. Jeg bruger bonuskort til butikker, hvor jeg tit handler. 

  2. Jeg prøver altid at købe fly- eller togbilletter flere måneder forud.

  3. Jeg bytter regelmæssigt tøj med andre kvinder, fordi genbrug er vigtigt for mig.

Den bedste sparehistorie

Da jeg stadig arbejdede som ejendomsmægler hos CASE a BERLINO, åbnede jeg en konto i en bank, hvor italienske kunder fik gaver eller rabatkuponer, som de kunne give videre. Jeg brugte stort set dem alle sammen til at købe ind i det økologiske supermarked Bio Company.

Profiler på internettet

Spørgsmål eller kommentarer til Ruth?