En krone sparet er en krone tjent: Når du sparer penge med en rabatkode, kan det være, at vi modtager en provision.

Om Robin Obdia

Robin
Robin Obdia Content manager - En del af holdet siden oktober 2020

Robin har altid haft stort interesse for andre kulturer, og derfor var det oplagt for ham at studere kommunikation på universitetet i Paris. Med den teoretiske viden i bagagen begyndte han på den praktiske del: I Montreuil, en forstad til Paris, arbejdede han som pædagog i forskellige ungdomsklubber – en læreig erfaring igennem det næste årti.

Interessen for kulturmøder har været en klar fordel, efter at Robin flyttede til Tyskland. De mange verber og bøjninger er stadig en udfordring for ham, men man lærer meget gennem daglig brug, hvilket Robin også fandt ud af, da han arbejdede som sælger, kok og kundeservicemedarbejder. I dag kommunikerer han både på tysk, engelsk og fransk i vores firma.

Her er Robin en del af det franske hold, og han sørger hver dag for at holde godt udkig efter rabatkoderne. De kommer selvfølgelig kun på vores hjemmeside, når de har bestået hans grundige kvalitetskontrol. På den måde er han sikker på, at ingen går forgæves efter rabatter.

Privat overvejer Robin altid grundigt, hvad han har brug for, og hvad han kan undvære. Med klimaforandringerne in mente går han meget op i bevidst forbrug og minimalisme. Den indstilling betyder selvfølgelig også, at der som regel er en del penge til overs, når det bliver sidst på måneden.

Robins sparetips

  1. Uanset om det drejer sig om vaskepulver, sæbe eller tandpasta: Det er billigt at lave mange ting selv – helt uden emballage. 

  2. Et velsmagende alternativ til at købe: Takket være vores lille køkkenhave har vi altid friske tomater, agurker, peberfrugter og krydderier på tallerkenen.

  3. Jeg køber gerne brugt og ændrer ting, så de passer bedst til mig. Jeg elsker at købe brugte møbler, og give dem en smart retro-makeover.

Den bedste sparehistorie

Jeg har cyklet i 15 år, så jeg ikke behøver at betale for offentlig transport. Det er der mange fordele ved: På den måde holder jeg mig i form, samtidig med, at jeg gør noget godt for miljøet.
Spørgsmål eller kommentarer til Robin?