En krone sparet er en krone tjent: Når du sparer penge med en rabatkode, kan det være, at vi modtager en provision.

Pauline Vandeweghe

Pauline Vandeweghe

Content manager - En del af holdet siden august 2020

Med et tyskstudie i bagagen var det oplagt for Pauline at rykke teltpælene op i Frankrig og rejse til Berlin. I 2013 havde hun en praktikantstilling ved Bureau Export de la Musique Française, hvor hun stod for det månedlige nyhedsbrev om, hvad der rør sig på den franske musikscene. Erfaringen med redaktionesarbejdet betød, at hun besluttede sig for at gøre content til sin levevej. Efter en periode hos møbelbutikken Wayfair fandt hun i 2015 vej til vores redaktion. Tre år senere indfriede Pauline en personlig ambition, da hun grundlagde sit eget massagestudie – Det blev der et fuldstidsjob ud af. Efter at wellness-projektet nu har fået sit eget momentum, er Pauline vendt tilbage til vores team på deltid, mens resten af tiden går med iværksætterprojektet. 

I løbet af den første tid hos os stod Pauline for tekstarbejdet på den franske hjemmeside, samtidig med at hun oversatte fra tysk til fransk. Her i anden omgang har hun skiftet kuglepennen ud med en lup, så at sige: I dag handler hendes arbejde nemlig først og fremmest om kvalitetskontrol. Det er hendes opgave at få så mange rabatkoder på siden som muligt, samtidig med at hun undgår dem, der ikke virker. 

Pauline er meget opmærksom på, at hendes forbrug er fornuftigt. Hun foretrækker at købe brugt eller at genbruge det, hun allerede har. Selv med denne indstilling kan der dog blive behov for at købe nyt. En rabatkode er altid velkommen, og hun ved præcis, hvor hun skal finde den! 

Paulines sparetips

  1. Jeg laver en liste over det, jeg har brug for, og så venter jeg på det rigtige tidspunkt, eksempel et ophørsudsalg eller Black Friday.

  2. Jeg bruger idealos hjemmeside, hvor jeg kan få en meddelelse, så snart et produkt tilbydes under en bestemt pris.

  3. Når det drejer sig om tilbehør til mit massagestudie, køber jeg nogen gange stort ind. På den måde bliver både stykprisen og leveringsgebyret lavere.

Den bedste sparehistorie

For kort tid siden sparede jeg en del penge takket være idealo-sammenligninger og en rabatkode, som jeg fandt på vores franske hjemmeside. Jeg endte faktisk med at få min nye computer 400 euro billigere.

Profiler på internettet

Spørgsmål eller kommentarer til Pauline?