Om Marie C.

Marie
Marie C. Content manager - En del af holdet siden februar 2018

Marie har en universitetsgrad i informations- og kommunikationsvidenskab og billedhistorie. Igennem 15 år var universitetsbiblioteket i Rennes i Frankrig hendes andet hjem, først som student, og siden som specialiseret bibliotekar-assistent. Her var hun en del af universitetets dokumentationstjeneste, hvor hun stod for bibliografisk information, katalogisering og indenksering af bøger. Herefter tog Marie hul på et nyt kapitel – denne gang i Berlin. 

Som redaktør i vores virksomhed er hun i vid udstrækning ansvarlig for, at alt indhold på vores franske hjemmeside er aktuelt. Hun skriver og vedligeholder beskrivelser af vores onlinebutikker, og så er hun selvfølgelig også en tur omkring vores database med rabatkoder hver dag. 

Visse rabatkoder bruger Marie også derhjemme – men kun til de små ting. Spørger man hende, er et liv i overflod ikke foreneligt med at spare penge. Som mor til to børn er hun desuden vant til at købe brugt – både i second hand-butikker eller gennem annoncer.

Maries sparetips

  1. Jeg reparerer eller syr ofte tøj om. Det er ligemeget, om det er en lille skade i en kjole eller en komplet makeover: Jeg elsker at give mit tøj et personligt touch og få det til at passe til min smag, uden at det koster ekstra!

  2. Det er det samme med møbler. Jeg elsker at dekorere, reparere og male. På den måde kan jeg tit skabe variation i min indretning, uden at jeg skal købe noget eller smide noget væk. 

  3. Jeg tjekker altid annoncer for brugte ting. Her kan man finde en masse forskelligt, nogen gange i sit eget nabolag! 

Den bedste sparehistorie

For et par år siden købte jeg en vintage-cykel på et loppemarked. Den gav jeg 50 euro for. Da jeg bagefter researchede mærket lidt mere, fandt jeg ud af, at modellen faktisk nærmere var 500 euro værd!
Spørgsmål eller kommentarer til Marie?