En krone sparet er en krone tjent: Når du sparer penge med en rabatkode, kan det være, at vi modtager en provision.

Om Maria Fladvad

Maria
Maria Fladvad Content manager - En del af holdet siden november 2019

Maria har en kandidatgrad i statskundskab, og hun har tidligere arbejdet med ligestillingspolitik. I første omgang rejse hun til Berlin for at arbejde frivilligt hos Berlin Feminist Film Week, hvilket hun stadig gør i dag. Før hun kastede sig ud i spare-verdenen, arbejdede hun med forvaltning og forskning hos et advokatfirma i Berlin.

På vores redaktion arbejder hun med offentliggøre, optimere og opdatere tekster og rabatkoder for vores svenske hjemmeside. Kort sagt gør Maria det muligt for vores svenske kunder at finde det nyeste og mest relevante indhold. Derudover oversætter hun fra tysk og engelsk til svensk.

Marias sparetips

  1. Køb kun det, du virkelig har brug for. 

  2. Mange rabatkoder virker ikke på nedsatte varer. Nogen gange er en vare til fuld pris kombineret med en rabatkode dog bedre end et særtilbud.

  3. Husk: Rabatkodefeltet kan være placeret forskellige steder i forskellige onlinebutikker. Hold altid øjnene åbne, når du handler i en ny butik.

Den bedste sparehistorie

Studier viser, at vi mennesker oplever større glæde ved en rabatkode end ved en gave. Så ved du i hvert fald, hvad du skal give til den næste fødselsdag eller juleaften.


549 Rabatkoder og tilbud tilføjet
822 Rabatkoder og tilbud testet
2 Tips
Spørgsmål eller kommentarer til Maria?

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside.

Læs mere