En krone sparet er en krone tjent: Når du sparer penge med en rabatkode, kan det være, at vi modtager en provision.

Om Margaux P.

Margaux
Margaux P. Content manager - En del af holdet siden oktober 2019

Margaux har studeret journalistik i Marseille og i Paris. Efter en række værdifulde erfaringer ved to regionale aviser, tre produktionsselskaber for dokumentarfilm og et år hos en stor fransk underholdningsside, forlod Margaux Frankrig med masser af viden i bagagen. I Tyskland arbejdede hun i flere år som freelance-journalist, før hun først lagde vejen forbi TripsbyTips som korrekturlæser og bagefter skiftede til vores virksomhed. 

En af Margauxs spidskompetencer er at skrive, og hun ved, hvordan man skelner mellem vigtigt og uvigtigt. Hun leverer alt det, som vores franske kunder har brug for at vide om butikkerne på vores hjemmeside. Derudover hjælper hun dem også med at finde de bedste priser hos deres yndlingsbutikker, når hun forsyner vores database med de nyeste tilbud og rabatkoder. 

Margaux taler af erfaring, når hun siger, at hvis man vil rejse, så koster det. Da hun elsker at rejse, er hun altid parat til at gøre sit hjemmearbejde, og hun finder heldigvis altid en måde at rejse på, som skåner hendes budget mest muligt.

Margauxs sparetips

  1. Lidt har også ret! Hvis du kun kan spare ti euro om måneden, så er det da en god begyndelse! Husk at se glasset som halvt fuldt. 

  2. Det nyeste er ikke automatisk det bedste: Giv second hand-butikker en chance.

  3. Vær opmærksom på din indbakke, og slet ikke dine e-mails for hurtigt. Det kan være, at der venter en eller flere interessante rabatkampagner.

Den bedste sparehistorie

Jeg fandt mit drømme-sminkebord til 30 euro på nettet. Det gemte sig på onlinebutikkens 11. side – nogen gange lønner det sig at grave dybt!
Spørgsmål eller kommentarer til Margaux?

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside.

Læs mere