Om Luis Ramallo

Luis
Luis Ramallo Content manager - En del af holdet siden april 2012

En talemåde siger, at man bliver ekspert i sit eget sprog ved at lære et nyt. Da Luis tog en kandidatuddannelse i oversættelse ved Pompeu Fabra-universitetet i Barcelona, var det altid i forbindelse med tekstskrivning, at han hentede sine bedste karakterer, og det var også hans yndlingfag. Uanset om det drejede sig om pressemeddelelser, brugsvejledninger til maskiner, filmmanuskripter eller rejseblogs: Ethvert emne var en ny udfordring for hans kreativitet. "Less is more ", sådan lyder hans skrivemotto. 

Når Luis præsenterer de mange onlinebutikker på vores spanske hjemmeside, er det altid ud fra kundens perspektiv. Hans personlige udgangspunkt: Man køber ikke kun på en bestemt hjemmeside på grund af rabatter, men også fordi man er glad for servicen eller loyal overfor mærket. Luis fik et endnu bredere perspektiv på tingene, da han var en del af vores salgsafdeling. Her lærte han om virksomhedsstragier, når det drejer sig om at finde nye kunder eller holde på de eksisterende. Det har været en stor hjælp, når han skulle videregive sparetips.

For Luis betyder en sparet euro en euro mere i rejsekassen. Fem euro sparet på produkter til dagligdagen er en øl et andet sted i verden! Sagt med andre ord, så sparer han op for at kunne bruge penge. Samtidig prøver han også at være en ansvarlig forbruger, hvilket han også formidler i sine anbefalinger: Han foretrækker tog fremfor fly, små pensionater fremfor store hoteller og lokale produkter fremfor international forsendelse. Siden han begyndte sit studie for mere end 20 år siden, har han levet minimalistisk: Alt, hvad han ejer, kan stadig være i en stor rejsekuffert.

Luis’ Sparetips

  1. En automatiseret, regelmæssig indkøbsservive for bestemte produkter er ikke kun bekvemt, det er også lukrativt: Jeg har både abonnementer til engangskontaktliser hos Mister Spex og til OneBlade-barberskraberen fra Philips.

  2. Når man køber plejeprodukter til mænd online, kan man sagtens spare op til 20 procent. Tit kan man også finde rabatkoder, der virker til allerede nedsatte varer.

  3. Jeg foretrækkerAirbnb-værter, der gerne deler ud af deres viden om lokalområdet, samtidig med at de tjener lidt penge på det, og uden at der går boligspekulation i det. Hvis man kann få sin omgangskreds til at fatte interesse for deleøkonomi, bliver man også selv belønnet.

Den bedste sparehistorie

Jeg er opvokset på en gård uden strøm midt på den argentinske pampas. Siden jeg var barn, har jeg lært at optimere mine ressourcer: vinden, så møllen giver mere vand, og endda også solen, så det var nemmere at lave mit arbejde. For mig er det at spare en mulighed for at optimere mine penge: Det handler om at bruge dem der, hvor man virkelig har brug for dem.
Spørgsmål eller kommentarer til Luis?