Om Javier Cerdán Palarea

Javier
Javier Cerdán Palarea Content manager - En del af holdet siden marts 2020

Javier er i gang med at uddanne sig indenfor marketing. Hans tilgang til marketing er, at det er noget levende, noget foranderligt, hvor det praktiske spiller en fundamental rolle. Derfor mener han også, at den bedste måde at videreudvikle sig på er ved at kombinere teori med erfaring.

Det har gjort, at han har stiftet bekendtskab med forskellige fagområder og miljøer. Han har arbejdet frivilligt i Italien, som gadeambassadør for en NGO i Spanien og som turistguide i Tyskland. Han omgiver sig altid med mennesker, der gør det muligt for ham at vokse og udvide sin horisont.

Hos os får Javier nu indblik i en moderne, digital virksomhed, hvor han arbejder med kollegaer fra en lang række andre lande. Hans fokusområde er vores kerneydelse, nemlig rabatkoderne. Her tester han rabatkoderne på den spanske hjemmeside, så vores kunder ikke går forgæves, når de shopper. Derudover sørger han også for, at der hele tiden kommer nye rabatkoder på siden. 

Som studerende er det almindeligt, at man har et stramt budget. For Javier betyder det, at han bruger sin penge fornuftigt, så han kan opretholde den levestandard, han gerne vil have. Og den inkluderer regelmæssige udland

srejser. Derfor handler det for ham ikke om mindre forbrug, men derimod om mere effektivt forbrug.

Javiers sparetips

  1. Når jeg ser, at en butik tilbyder produkter, der kunne interessere mig, abonnerer jeg på deres nyhedsbrev. På den måde får jeg som regel en rabatkode til mit første køb udover en række gode tilbud. 

  2. Nogen gange er det bedst at bruge lidt mere for at få et kvalitetsprodukt. På den måde slipper man for problemer, og det holder længere.

  3. Jeg tjekker altid mine faste udgifter, når det drejer sig telefon, vand, strøm eller abonnementer. Det er nemt at glemme de her udgifter, men hvis man tjekker dem regelmæssigt, er det muligt at finde steder, hvor man kan spare.

Den bedste sparehistorie

Det her var uden tvivl det bedste sparetrick for mig: Jeg købte en lille notesbog hvor jeg kunne notere min udgifter. Da jeg blev klar over, hvad mine penge faktisk gik til, blev det nemmere at holde styr på min økonomi, og jeg kunne fjerne unødvendige ting og dermed investere i det, jeg virkelig gerne ville have.
Spørgsmål eller kommentarer til Javier?