Om Henning Kruthaup

Henning
Henning Kruthaup Grundlægger - En del af holdet siden marts 2010

Det hele begyndte, da Henning som 13-årig fik sin første computer af sine forældre. Her begyndte programmering af hjemmesider hurtigt at fylde meget ved siden af skolegangen. Det gik hurtigt op for ham, at det her var noget, man kunne tjene penge på, både når man lavede hjemmesider for andre og til sig selv.

Som 17-årig begyndte Henning at studere erhvervsøkonomi på Missouri State University, og som 21-årig afsluttede han sit studie med topkarakter. Herefter arbejdede han som produktmanager hos Spreadshirt og Rocket Internet.

Henning havde egentlig planlagt at tage den med ro i 2010, men det blev en kort pause, for trangen til at stable noget nyt på benene var ganske enkelt for stor. En af hans ideer var en portal for rabatkoder. Hver dag tjekkede han selv hundredevis af rabatkoder til tyske onlinebutikker og offentliggjorde dem helt gratis, alt imens han arbejdede videre på sin hjemmeside. Det blev hurtigt en succes, som førte til grundlæggelsen af Sparheld International GmbH. I dag står vi bag rabatkodeportaler i seks europæiske lande. 

Som grundlægger og administrerende direktør beskæftiger Henning sig først og fremmest med virksomhedens økonomi og overordnede strategi. Han har skabt sig et navn som en af rabatkodebranchens eksperter, og han er desuden blevet kåret som en af de 150 vigtigste influencere indenfor affiliate marketing af den tyske hjemmeside affiliateblog.de. I dag kender han stort set alle onlinebutikker og rabatkoder på rygraden, og han ved, hvor man skal lede, hvis man er ude efter en god handel.

Hennings sparetips

  1. Brug rabatkoder, og sammenlign priser: En hurtig søgning efter en rabatkode bør være en del af ethvert onlinekøb, da der stort set altid er mulighed for at spare penge. Derudover sammenligner jeg altid priser. Det er nemlig ikke alle „deals“, der faktisk er gode – derfor tager jeg altid et grundigt kig, når jeg handler.

  2. Planlæg anti-cyklisk: Shopper man anti-cyklisk, sparer man mest. Jeg køber sommertøj om vinteren og vintertøj om sommeren. På den måde får jeg det hele til den bedste pris.

  3. Køb fra tidligere sæsoner: Hos mig behøver det ikke altid at være sidste skrig. Det sker tit, at jeg finder det, jeg gerne vil have, på side 50, hvor restlageret fra sidste sæson befinder sig. På den måde gør jeg en god handel, og helt ærligt: Hvide sko er jo hvide sko, ikke?

Den bedste sparehistorie

Nogen gange handler det om at være på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. Der var en onlinebutik, hvis navn jeg helst kke vil nævne her, hvor man kunne fylde varekurven til 50 euro, og hvor man så kun betalte syv euro inklusive forsendelse. Tricket var at tilføje en pose chips og bruge en rabatkode. Der fik jeg lavet en hel masse bestillinger, og i dag kan jeg stadig forsyne venner og familie med en masse forskellige sportsartikler.

Profiler på internettet

Spørgsmål eller kommentarer til Henning?