Om Christian Hellrung

Christian
Christian Hellrung Direktør - En del af holdet siden oktober 2015

Det er mere end 20 år siden, at Christian lavede sin første hjemmeside, og i 2010 havde han allerede været omkring mere end 150 hjemmeside-projekter. I dag har han levet og åndet for online-marketing i mere end 15 år. 

Det hele begyndte med en to-årig uddannelse hos Nürnberger Versicherung, hvor Christian gennemførte som en af de tre bedste på sin årgang – i hele Tyskland! I oktober 2015 sluttede han sig til Sparheld-holdet som marketings- og søgemaskineekspert, og før det arbejdede han hos idealosom search strategist, hvor han sammen med hold af dygtige kollegaer var ansvarlig for lanceringen af den første prissammenlignings-app. 

Som administrerende direktør har Christian ikke kun blikket rettet mod den daglige drift, han er altid et par skridt foran. Han er både ansvarlig for virksomhedens offentlige profil og for den langsigtede udviklingsstrategi. 

Allerede som elev på en af Berlins sportsskoler lagde Christian hver dag en eller to D-mark (senere euro) til side af de madpenge, han fik af sine forældre. I dag er han stadig påpasselig, når det drejer sig om penge, dog ikke i sådan en grad, at det tager overhånd. Skal bilen skiftes ud, tager han gerne turen til et af de mere sparsomt befolkede områder i Østtyskland, han sammenligner som regel priser på nettet, og en rabatkode er selvfølgelig altid en del af købsprocessen, så der kan spares lidt ekstra.

Christians sparetips

  1. Det, jeg oftest anbefaler, er altid at sammenligne priser, før man køber! Jeg kigger altid på prisudviklingen. Svinger prisen, kan det betyde, at det er sæsonbetonet, og så kan man hurtigt regne ud, hvornår det er bedst at købe. 

  2. Historien viser, at onlinebutikker også kan lave fejl. Derfor prøver jeg altid at bruge flere rabatkoder på en gang, når jeg handler på nettet.

  3. Det gælder også, når man handler offline: Spørg altid, om du kan få rabat! Det fungerer overraskende godt, og det behøver bestemt ikke at være akavet.

Den bedste sparehistorie

I 2014 forelskede jeg mig i et sommerhus i Sverige, der trængte til en kærlig hånd. Jeg fik det til en god pris, og min kone og jeg satte det i stand helt uden håndværkere. Siden dengang har vi haft mulighed for at holde ferie i Sveriges smukke natur til nærmest ingen penge.

Profiler på internettet

Spørgsmål eller kommentarer til Christian?