Om Cécile Gaudron

Cécile
Cécile Gaudron Content manager - En del af holdet siden marts 2017

Cécile har masser af erfaringer at trække på, når det drejer sig om kommunikation og teknik: Efter endt uddannelse indenfor grafisk design hos AFPA i Frankrig arbejdede hun som animator hos et multimediecentrum, og senere var hun ansvarlig for kommunikation og animation hos en række biblioteker. Derudover arbejdede hun hos kommunen Saint-Quentin i Frankrig, hvor hun tog sig af webprojekter og sociale medier. Efter fem år her var det tid til et nyt kapitel i livet, og det blev i Berlin, hvor hun snart efter begyndte at arbejde med sociale medier hos Arvato Bertelsmann.

Vores virksomhed er Céciles andet stop i Berlin: Her varetager hun samtlige aspekter af det redaktionelle arbejde. Hun arbejder ligeså hjemmevant med tekster, som hun gør med rabatkoder. Størstedelen af hendes tid går dog til skrivearbejdet, så vores franske kunder kan få så meget at vide om de forskellige butikker som muligt. 

Privat har Cécile nemt ved at spare penge. Efter et par år med en del impulskøb, blev det klart for hende, at hun ikke havde brug for alle de ting, hun havde. Hun ville egentlig hellere koncentrere sig om færre ting. Mere plads derhjemme betød endelig, at hun begyndte at købe mindre. Derudover var det svært at forene indkøbenes miljømæssige påvirkning med hendes værdier. Nu køber hun mindre, men i bedre kvalitet! 

Céciles sparetips

  1. Køb brugt! Uanset om det er på loppemarkeder, i butikker eller på hjemmesider som Momox for bøger. I Berlin er eBay Kleinanzeigen det, som leboncoin er i Frankrig og den Blå Avis i Danmark: Min allierede, når det drejer sig om at spare. Der har jeg fundet køkkenredskaber, cykler og møbler: Kort sagt: Det er fantastisk! Den ene får mere plads, og den anden sparer penge!

  2. Når det gælder madvarer, køber jeg visse produkter (eksempelvis frø, ris, kornprodukter etc.) i engrosbutikker. På den måde kan jeg få præcis den mængde, jeg har brug for, og jeg kan gradvist skifte til økologiske produkter.

  3. Sparementalitetens „lillebror“: Deling! Jeg har tit haft heldet med mig, når det gælder car-sharing. Det er både billigt og fleksibelt i forhold til tid og sted.

Den bedste sparehistorie

Min partner og jeg søgte efter et brugt kradsetræ på Ebay-kleinanzeigen. Vi havde i hvert fald ikke råd til at betale fuld pris! Vi fandt en stor og solid model i den anden ende af byen, i et pænt kvarter. Det her kradsetræ havde i hvert fald kostet 200 euro fra ny, og vi fik det til knap 30 euro! Kattene elsker det! De bruger det hver dag, og de sover endda på det! Det allerbedste? Det her mærke sælger også reservdele, så vi kan skifte slidte dele ud, uden at vi skal købe et helt nyt træ!

Profiler på internettet

Spørgsmål eller kommentarer til Cécile?