Om Betty Roggenkamp

Betty
Betty Roggenkamp Content manager - En del af holdet siden marts 2020

Betty studerer historie og europæisk etnologi på det Humboldt-universitetet i Berlin. Her forener hun interessen for kultur med en videnskabelig tilgang til tingene. 

Drefor er det måske heller ikke så mærkeligt, at Betty kan lide at arbejde i en international virksomhed, hvor hun understøtter vores tyske redaktion som content manager: Hun opsporer interessant stof om vores onlinebutikker, som hun formidler i små og overskuelige tekster. Derudover sørger hun for, at rabatkoderne altid er aktuelle, til glæde for vores kunder.

Bettys personlige indstilling til det at spare er præget af et stærkt fokus på kvalitet: Uanset om det drejer sig om tøj, mad eller elektronik, skal det være funktionelt og nødvendigt. Hendes personlige tip: Sov på det, og tag beslutningen næste dag! 

Bettys sparetips

  1. Som studerende er jeg så heldig, at mange butikker tilbyder studenterrabatter. 

  2. Jeg prøver at fokusere på kvalitet, og jeg tænker grundigt over mine køb. På den måde er der tid nok til at sammenligne priser og finde den bedste deal.

  3. En anden anbefaling er second-hand-butikker: Den slags findes nemlig ikke kun offline, men også på nettet. Brugt tøj skåner både miljøet og mit budget.

Den bedste sparehistorie

Der, hvor jeg bor i Berlin, findes der egentlig alt. På den måde er det ikke kun nemt at spare penge, det er også sjovt. På de lokale markeder har jeg direkte kontakt med de handlende, og jeg kan få frisk frugt og grøntsager til få penge. Det samme gælder for loppemarkeder, hvor jeg har tit har fundet tøj, møbler og accessories til meget lave priser.
Spørgsmål eller kommentarer til Betty?