Om Asger Windfeldt

Asger
Asger Windfeldt Content manager - En del af holdet siden oktober 2019

Asger er læreruddannet og har en kandidatgrad i pædagogisk filosofi. Han bevæger sig hjemmevant på en flere forskellige sprog, hvilket har åbnet for muligheder for at arbejde med skrivning, oversættelse og korrekturlæsning i en række freelance-projekter. 

Asgers interesse for redaktionelt arbejde bliver i høj grad tilgodeset gennem arbejdet med vores danske hjemmeside. Han researcher og skriver tekster om de forskellige onlinebutikker, og samtidig finder og offentliggør han de nyeste rabatkoder. Fra tid til anden vender han også tilbage til arbejdet som oversætter, enten for vores danske hjemmeside eller i forbindelse med vores engelsksprogede opdateringer på LinkedIn.

Det med at spare penge er i øvrigt noget, som er helt naturligt for Asger: Han er nemlig opvosket i Nordjylland, hvilket selvfølgelig betyder, at næsen for den gode handel ligger i hans DNA.

Asgers sparetips

  1. Forlad indkøbskurven, og vent, til du får en e-mail med en rabatkode, der skal lokke dig tilbage. 

  2. Elektronik bliver hurtigt forældet. Man kan dog begrænse tabet ved at vælge såkaldte „refurbished“ produkter.

  3. Det kan altid svare sig at investere i kvalitetsprodukter. Som man siger på engelsk: “Buy nice or buy twice!”

Den bedste sparehistorie

Jeg købte “Goodbye, Things” af Fumio Sasaki på Amazon. Den her bog, der handler om japansk minamalisme, kostede mig ti euro, men jeg endte med at spare en mindre formue takket være dens tips!
100 Onlinebutikker tilføjet
4970 Rabatkoder og tilbud tilføjet
11737 Rabatkoder og tilbud testet
529 Tips
Spørgsmål eller kommentarer til Asger?