ODC-mad rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for marts 2019. Opdaterede og godkendte.
Fri levering ved køb over 1200 kr hos ODC-mad
Vis tilbud
Allerede anvendt 5 gange
Vilkår og betingelser
Fragt for kun 69 kr hos ODC-mad
Vis tilbud
Allerede anvendt 17 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra ODC-mad Hvorfor?

Gå aldrig glip af en ODC-mad rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

God middag til vennerne? Køb økologisk kød online

ODC MAD tilbyder en moderne version af slagter, hvor man kan købe et bredt sortiment inden for kød online. Onlinebutikken kan dermed siges at være en økologisk online slagter, hvor professionelle slagtere kontrollerer alle produkterne inden afsendelsen. Konceptet fungerer som en udleveringsservice, hvor man gå ind på siden online og bestiller sine produkter og får dem leveret direkte til døren. Ideen bag butikken var at tilbyde kunder en hurtig og enkel måde, hvorpå de kunne købe friske og økologiske råvarer og få dem leveret direkte til døren. På denne måde kunne kunderne spare tid og springe indkøbsturen i supermarkedet over. Via hjemmesiden kan enhver nemlig få sine produkter leveret hjem til sig selv uden besvær og tidsspild.

økologisk kød online

Onlineshoppen tilbyder stort set alt inden for økologisk kød, såsom oksekød, pølser, lam og kylling. Grundtanken var at præsentere en hurtig og enkel genvej til gode, inspirerende og økologiske madoplevelser. I dag bliver butikkens sortiment kontrolleret løbende og har gode anmeldelser fra mange professionelle i branchen. Produkterne bliver både kontrolleret i forhold til temperatur, mikrobiologi, sporbarhed, fødevaresikkerhed, sandhedsværdi og temperatur under forsendelsen. Således kan brugerne være sikre omkring standarden, hygiejnen og sandhedsværdien af de leverede produkter. Den ansvarlige for kontrol af fødevarerne er kvalitetschefen på Slagtergården i Holbæk, Heidi Andersen, der har til opgave at sørge for at fødevaresikkerheden og hygiejnen omkring alle vores produkter er som de skal være.

Fødevarer valgt med omhu og passion

Efter konceptet udviklingen, der varede i to år og et samarbejde med slagtergården i Holbæk, åbnede onlinebutikken den 4. december 2015. Webbutikkens slagter Karsten har mange års erfaring i branchen og har arbejdet med økologi siden 1988. Netop på baggrund af dette har onlinebutikken mulighed for at samarbejde med mange anerkendte økologiske forhandlere i Danmark. Karsten er med til både at udvælge, udvikle og kontrollere produkterne. Med det stor netværk af slagtere og andre professionelle inden for branchen forsøger butikken konstant at forny sortimentet og udfordre ideerne om gode og økologiske fødevarer.

Stort set hele sortimentet består af økologisk kød og det hænder meget sjældent, at varer ikke er økologiskproducerede. Dog er dyrevelfærd et af de vigtigste elementer i forhold til kødproduktionen. Dyrenes velbehag er et af de vigtigste prioriteter, når slagterne vælger udbuddet af kødvarer. Dyrene har derfor haft et godt liv og er blevet behandlet godt. Derudover er transporttiden fra stalden til slagteren meget kort og dette har stor betydning i forhold til smagen, hygiejne og kvaliteten.

oksekød odc mad

Bredt varesortiment til alle kødelskere

Hos onlinebutikken kan man købe en lang række fødevarer. De fleste produkter er økologiske ferskvarer, valgt med omhu og respekt for dyrene. Produkter, der kan købes hos butikken er som følgende:

 • Kasser med forskellige produkter
 • Oksekød
 • Svinekød
 • Lam
 • Pølse
 • Charcuterie og Pålæg
 • Kylling
 • Krydderier
 • Kogebøger

Gavekort til butikken-En hurtig og smart gave til en man holder af

Hos odc-mad.dk/ har man mulighed for at købe gavekort til venner og familie. Disse kort gælder i to år og dækker ikke portoen. Gavekortet benyttes således, at man skriver koden bestående af 8 cifre i gavekortsfeltet, inden betaling. Dermed opdateres prisen automatisk og den reducerede pris er nu den gældende.

kød online odc-mad

Inspiration til madlavningen og nyhedsbrev

På webbutikkens hjemmeside har man mulighed for at tilmelde sig nyhedsbrevet og dermed få løbende tilbud og inspiration til madopskrifter og fødevarer. Webshoppen er også aktiv på andre, store sociale netværkssider såsom Twitter, Facebook, Instagram og Youtube, hvor de også lægger billeder, opslag, ideer til produktudvikling og madlavning. Derudover lægger butikken madopskrifter med kød op. Hvis det er noget, der vækker interesse kan man like eller følge. Man har ogs mulighed for at oprette en kundekonto med en adgangskode og et brugernavn. Dette gør det muligta at finde data over dine tidligere bestillinger eller foretager nye bestillinger nemt og hurtigt.

Hurtig og SSL-sikret betaling

Det er enkelt og hurtigt at betale for indkøb hos onlinebutikken. Alle betalingsmetoder er sikrede, krypterede og godkendte, og man har mulighed for at benytte adskillige betalingskort:

 • Dankort
 • VISA-Dankort
 • Mastercard
 • VISA
 • VISA Electron
 • JCB
 • Maestro
 • American Express

Eftersom butikken benytter det såkaldte certificerede SSL system (Secure Socket Layer) bliver alle brugernes kortoplysninger krypteret. Pengene bliver først trukket fra kontoen, efter afsendelse af varerne. På visse betalingskort tages der yderligere gebyrer. Det er gratis at betale med Visa-Dankort og Dankort.

Levering af økologiske produkter direkte til døren

Alle ferske produkter bliver vakuumpakket af vores slagter Karsten i Holbæk og de sendes hurtigst muligt. Alt bliver kontrolleret grundigt og pakkes nøje og hygiejnisk i kølekasser med is. Kølekassen kan holde varer kolde frem til ca. klokken 20-21 på leveringsdagen. Hvis man køber ikkespiselige produkter fra onlineshoppen bliver de pakket fra butikkens kontor i København. Ved afsendelse af varerne får brugeren direkte besked og faktura via mail. Odc-mad.dk sender altid med PostNord, tidligere kaldet Post Danmark. De sørger for at levere varerne direkte til adressen. Alle leveringer er mulige undtaget ikke brofaste øer. Hvis man ønsker en levering dagen efter bestillingen bedes man venligst bestille senest klokken 9.00 på en almindelig hverdag. Hvis man laver bestillinger i weekenden eller i helligdage kan der gå lidt længere tid. Levering er ikke mulig søndage, mandage og i helligdage. Hvis man ikke er hjemme på leveringsdagen kan man altid bede PostNord om at aflevere pakken på en alternativ adresse, hos naboen eller i haven etc.

fødevarer online

Sådan kan man forholde sig ved returnering af varer

Når man handler hos odc-mad.dk har man mulighed for at returnere varer, hvis de er blevet skadet under transport eller hvis de friske varer ikke lever op til forventningerne. Hvis dette er tilfældet bedes man kontakte kundeservice senest kl. 12.00, dagen efter modtagelse. Butikkens medarbejdere vil gøre deres bedste for at finde en god og hurtig løsning. Dog gælder der særlige regler for spiselige produkter. Eftersom butikkens fleste varer er ferske kødvarer og butikken respekterer Forbrugeraftaleloven § 18, stk. 2, nummer 4 tages de spiselige varer såsom kød og kolonialvarer desværre ikke retur.

Webbutikkens slagter undersøger og godkender alle kølekasser, inden de afsendes til brugeren. Hvis der alligevel skulle være problemer med en spiselig vare eller et produkt, der ikke lever op til kundens forventning kan man altid kontakte butikken, inden klokken 12 dagen efter leveringen og høre om de kan tilbyde et andet produkt. Med hensyn varer, der ikke kan spises gælder der dog andre regler. Hvis varer er uspiselige kan de sagtens returneres inden for 14 dage fra modtagelsesdatoen. Det er dog vigtigt at give butikken besked hurtigst muligt, så de kender årsagen ti returneringen og kan derfor hjælpe hurtigere. I forhold til Købeloven tilbyder butikken også to års reklamationsret i forhold til varer, der er uspiselige. Hvis der af en eller anden grund skulle være skader og fejl på varerne kan man enten sende dem til reparation, få dem ombyttet og få pengene refunderet eller få afslag i prisen. Reklamationen gælder dog ikke, hvis der er tale om slid, forkert eller uhensigtsmæssig brug af produktet. Læg venligst mærke til, at fejlen skal kommunikeres til butikken, lige så snart man opdager den og senest to måneder efter opdagelsen af manglen.

Kundeservice på alle hverdage

Onlinebutikken forsøger at gøre sit bedste, hvad angår en imødekommende kundeservice, der er parate til at besvare kundernes spørgsmål og henvendelser. Kundeservice har åbent mandag til fredag 09.00 til 15.00 og holder lukket i helligdage. Odc-mad-dk kan både kontaktes via telefon og e-mail. E-mailadressen er: kundeservice@odc-mad.dk og mails besvares hurtigst muligt. Telefonisk kan man kontakte butikken via følgende telefonnummer: +45 53 88 22 32. Den tilknyttede fysiske butik ligger på på Gl. Kongevej 37 i København, så hvis man bor i nærheden kan man også henvende sig der. Åbningstiderne for butikken ser således ud:

 • Mandag: 12 - 17
 • Tirsdag: 12 - 18
 • Onsdag: 12 - 17
 • Torsdag: 12 - 18
 • Fredag: 12 - 17
 • Lørdag: 12 - 14

Sådan udløser du din rabatkode til odc-mad.dk

 1. Først udvælger du rabatkoden til onlineshoppen på Rabatheltens hjemmeside. Vær opmærksom på, at rabatkoden kan være tilknyttet til visse begrænsninger, der gør, at man ikke kan benytte sig af tilbuddet.
 2. Når man klikker på rabatkoden, bliver man ført videre til webbutikkens hjemmeside og du er nu klar til at handle økologiske produkter og spare penge samtidig.
 3. I onlinebutikken vælger du dine produkter og køber du ind, som beskrevet ovenfor. Alle dine varer vil være synlige i indkøbskurven. Klik venligst på det grønne felt ”Gå til kurv”.
 4. Du kan nu finde en oversigt over dit køb. Her finder du et sort felt, hvor der står Gavekort/Rabatkode. Ved at klikke på feltet bliver du viderestillet til et tomt felt, hvor du enten indtaster din rabatkode eller sætter den ind. Dernæst klikker du på det grønne felt tilføj. Din rabat skulle gerne fratrækkes automatisk fra den fulde pris. Tjek venligst om prisen er blevet opdateret og reduceret.
 5. I dette trin bedes du venligst skrive alle dine informationer ind. Når du er klar med alle dine oplysninger og har dobbelt tjekket dem kan du klikke på det grønne felt nederst på siden, der hedder videre.
 6. Du bliver nu viderestillet i næste og sidste trin, hvor du skal vælge din betalingsmetode, betale for dit køb og gennemføre ordren. Når din ordre bliver godkendt får du en e-mail med ordrenummer og ordrebekræftelse.
 7. Dine varer bliver nu allerede kontrolleret og pakket. De vil blive afsendt hurtigst muligt. Vi håber du bliver tilfreds med dine produkter.

Rabatkode mad

Anmeldelser af ODC-mad

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere