ODC-mad rabatkoder og tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for juli 2019. Opdaterede og godkendte.
Fri levering ved køb over 1200 kr hos ODC-mad
Fragt for kun 69 kr hos ODC-mad
Udløbne rabatkoder
Vent venligst
15 %
15% rabat på hele sortimentet køb hos ODC-mad
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
13 %
13% rabat på alle bestillinger hos ODC-mad
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
15 %
15% rabat på dit første køb hos ODC-mad
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Fri levering på alle bestillinge hos ODC-mad
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Fri levering ved køb over 1200 kr hos ODC-mad
Økologisk dansk lammeryg for kun 299 kr hos ODC-mad
Tilmeld dig vores Rabathelten.dk-nyhedsbrev og modtag de bedste rabatkoder direkte i din indbakke!
 • Vi giver aldrig dine data til andre
 • Du kan afmelde dig til enhver tid
 • Det er gratis og der er ingen binding

Køb økologisk kød online hos ODC

ODC tilbyder en moderne version af slagter, hvor man kan købe et bredt sortiment inden for kød online. Onlinebutikken kan dermed siges at være en økologisk online slagter, hvor professionelle slagtere kontrollerer alle produkterne inden afsendelsen. Konceptet fungerer som en udleveringsservice, hvor man går ind på hjemmesiden og bestiller sine produkter og får dem leveret direkte til døren. Ideen bag butikken var, at tilbyde kunder en hurtig og enkel måde, hvorpå de kunne købe friske og økologiske råvarer og få dem leveret direkte til døren. På denne måde kunne kunderne spare tid og springe indkøbsturen i supermarkedet over. Via hjemmesiden kan enhver nemlig få sine produkter leveret hjem til sig selv uden besvær og tidsspild.

Økologisk kød online

Hvad er ODC?

Onlineshoppen tilbyder stort set alt inden for økologisk kød, såsom oksekød, pølser, lam og kylling. Grundtanken var at præsentere en hurtig og enkel genvej til gode, inspirerende og økologiske madoplevelser. I dag bliver butikkens sortiment kontrolleret løbende og har gode anmeldelser fra mange professionelle i branchen. Produkterne bliver både kontrolleret i forhold til temperatur, mikrobiologi, sporbarhed, fødevaresikkerhed, sandhedsværdi og temperatur under forsendelsen. Således kan brugerne være sikre omkring standarden, hygiejnen og sandhedsværdien af de leverede produkter. Den ansvarlige for kontrol af fødevarerne er kvalitetschefen på Slagtergården i Holbæk, Heidi Andersen, der har til opgave at sørge for at fødevaresikkerheden og hygiejnen omkring alle produkterne er, som de skal være.

ODC vælger fødevarer med omhu og passion

Efter udviklingen af konceptet, der varede i to år og er et samarbejde med Slagtergården i Holbæk, åbnede onlinebutikken den 4. december 2015. Webbutikkens slagter, Karsten, har mange års erfaring i branchen og har arbejdet med økologi siden 1988. Netop på baggrund af dette har onlinebutikken mulighed for at samarbejde med mange anerkendte økologiske forhandlere i Danmark. Karsten er med til både at udvælge, udvikle og kontrollere produkterne. Med det store netværk af slagtere og andre professionelle inden for branchen forsøger butikken konstant at forny sortimentet og udfordre ideerne om gode og økologiske fødevarer.

Stort set hele sortimentet består af økologisk kød og det hænder meget sjældent, at varer ikke er økologiskproducerede. Dog er dyrevelfærd et af de vigtigste elementer i forhold til kødproduktionen. Dyrenes velbehag er et af de vigtigste prioriteter, når slagterne vælger udbuddet af kødvarer. Dyrene har derfor haft et godt liv og er blevet behandlet godt. Derudover er transporttiden fra stalden til slagteren meget kort og dette har stor betydning i forhold til smagen, hygiejne og kvaliteten.

Oksekød ODC mad

Bredt varesortiment til alle kødelskere hos ODC

Hos onlinebutikken kan man købe en lang række fødevarer. De fleste produkter er økologiske ferskvarer, valgt med omhu og respekt for dyrene. Produkter, der kan købes hos butikken er som følgende:

 • Kasser med forskellige produkter
 • Oksekød
 • Svinekød
 • Lam
 • Pølse
 • Charcuterie og Pålæg
 • Kylling
 • Krydderier
 • Kogebøger

Varerne er inddelt i kategorier hvorfra man nemt kan finde frem til de ønskede produkter. På forsiden finder man også et søgefelt, hvor man kan søge efter ønskede produkter.

Find inspirerende opskrifter hos ODC

ODC sørger ikke kun for at levere økologisk kød til kunderne. Man kan også finde en masse opskrifter på hjemmesiden. Under kategorien "Opskrifter", kan man finde information og opskrifter til blandt andet chili con carne, bearnaise, lammekølle med rosmarin og hvidløg eller jordskokkesuppe. Ved hjælp af øko kasserne fra ODC kan man få leveret alle varerne, til at lave en bestemt ret. Der findes et utal af retter, så det skulle være til at finde en lækker ret om man er til lam, svin, kylling eller vegetar. Under hver opskrift finder man en liste over ingredienser og fremgangsmåde. 

Gavekort til ODC - En hurtig og smart gave

Hos Odc-mad.dk har man mulighed for at købe gavekort til venner og familie. Et gavekort fra ODC er en god gaveide til både den travle familie og til singler. Gavekortene gælder i to år og dækker ikke portoen. Gavekortet benyttes således, at man skriver koden bestående af otte cifre i gavekortsfeltet, inden betaling. Dermed opdateres prisen automatisk og den reducerede pris er nu den gældende.

Kød online odc-mad

Inspiration til madlavningen og nyhedsbrev

På webbutikkens hjemmeside har man mulighed for at tilmelde sig nyhedsbrevet og dermed få løbende tilbud og inspiration til madopskrifter og fødevarer. Webshoppen er også aktiv på andre, store sociale netværkssider såsom Twitter, Facebook, Instagram og YouTube, hvor de også lægger billeder, opslag, ideer til produktudvikling og madlavning. Derudover lægger butikken madopskrifter med kød op. Hvis det er noget, der vækker interesse kan man like eller følge. Man har også mulighed for at oprette en kundekonto med en adgangskode og et brugernavn. Dette gør det muligt at finde data over tidligere bestillinger eller foretager nye bestillinger nemt og hurtigt.

Hurtig og SSL-sikret betaling hos ODC

Det er enkelt og hurtigt at betale for indkøb hos onlinebutikken. Alle betalingsmetoder er sikrede, krypterede og godkendte, og man har mulighed for at benytte adskillige betalingskort:

 • Dankort
 • VISA-Dankort
 • MasterCard
 • VISA
 • VISA Electron
 • JCB
 • Maestro
 • American Express

Eftersom butikken benytter det såkaldte certificerede SSL system (Secure Socket Layer) bliver alle brugernes kortoplysninger krypteret. Pengene bliver først trukket fra kontoen, efter afsendelse af varerne. På visse betalingskort tages der yderligere gebyrer. Det er gratis at betale med VISA-Dankort.

Levering af økologiske produkter direkte til døren

Alle ferske produkter bliver vakuumpakket af slagtermesteren Karsten i Holbæk og de sendes hurtigst muligt. Alt bliver kontrolleret grundigt og pakkes nøje og hygiejnisk i kølekasser med is. Kølekassen kan holde varer kolde frem til ca. kl 20-21 på leveringsdagen. Hvis man køber ikkespiselige produkter fra onlineshoppen, bliver de pakket fra butikkens kontor i København. Ved afsendelse af varerne får brugeren direkte besked og faktura via mail. Odc-mad.dk sender altid med PostNord. De sørger for at levere varerne direkte til adressen. Alle leveringer er mulige undtaget ikke brofaste øer. Hvis man ønsker en levering dagen efter bestillingen, bedes man venligst bestille senest kl 9.00 på en almindelig hverdag. Hvis man laver bestillinger i weekenden eller i helligdage, kan der gå lidt længere tid. Levering er ikke mulig søndage, mandage og i helligdage. Hvis man ikke er hjemme på leveringsdagen, kan man altid bede PostNord om at aflevere pakken på en alternativ adresse, hos naboen eller i haven etc.

Fødevarer online hos ODC

Er det muligt at returnerer varer fra ODC?

Når man handler hos Odc-mad.dk har man mulighed for at returnere varer, hvis de er blevet skadet under transport eller hvis de friske varer ikke lever op til forventningerne. Hvis dette er tilfældet bedes man kontakte kundeservice senest kl. 12.00, dagen efter modtagelse. Butikkens medarbejdere vil gøre deres bedste for at finde en god og hurtig løsning. Dog gælder der særlige regler for spiselige produkter. Eftersom butikkens fleste varer er ferske kødvarer og butikken respekterer Forbrugeraftaleloven § 18, stk. 2, nummer 4 tages de spiselige varer såsom kød og kolonialvarer desværre ikke retur.

Webbutikkens slagter undersøger og godkender alle kølekasser, inden de afsendes til brugeren. Hvis der alligevel skulle være problemer med en spiselig vare eller et produkt, der ikke lever op til kundens forventning kan man altid kontakte butikken, inden kl 12 dagen efter leveringen og høre om, de kan tilbyde et andet produkt. Med hensyn til varer, der ikke kan spises gælder der dog andre regler. Hvis varer er uspiselige kan de sagtens returneres inden for 14 dage fra modtagelsesdatoen. Det er dog vigtigt at give butikken besked hurtigst muligt, så de kender årsagen til returneringen og således kan hjælpe hurtigere. I forhold til købeloven tilbyder butikken også to års reklamationsret i forhold til varer, der er uspiselige. Hvis der af en eller anden grund skulle være skader og fejl på varerne, kan man enten sende dem til reparation, få dem ombyttet og få pengene refunderet eller få afslag i prisen. Reklamationen gælder dog ikke, hvis der er tale om slid, forkert eller uhensigtsmæssig brug af produktet. Læg venligst mærke til, at fejlen skal kommunikeres til butikken, lige så snart man opdager den og senest to måneder efter opdagelsen af manglen.

Kundeservice på alle hverdage

Onlinebutikken forsøger at gøre sit bedste, hvad angår en imødekommende kundeservice, der er parate til at besvare kundernes spørgsmål og henvendelser. Kundeservice har åbent mandag til fredag kl 09.00 til 15.00 og holder lukket i helligdage. Odc-mad.dk kan både kontaktes via telefon og e-mail. E-mailadressen er: kundeservice@odc-mad.dk og mails besvares hurtigst muligt. Telefonisk kan man kontakte butikken via følgende telefonnummer: +45 53 88 22 32. Den tilknyttede fysiske butik ligger på på Gl. Kongevej 37 i København, så hvis man bor i nærheden kan man også henvende sig der.

Sådan indløser du din rabatkode til Odc-mad.dk

 1. Først vælger du rabatkoden til onlineshoppen på Rabatheltens hjemmeside. Vær opmærksom på, at rabatkoden kan være tilknyttet til visse begrænsninger, der gør, at man ikke kan benytte sig af tilbuddet.
 2. Når man klikker på rabatkoden, bliver man ført videre til webbutikkens hjemmeside, og du er nu klar til at handle økologiske produkter og spare penge samtidig.
 3. I onlinebutikken vælger du dine produkter og køber ind. Alle dine varer vil være synlige i indkøbskurven. Klik venligst på det grønne felt ”Gå til kurv”.
 4. Du kan nu finde en oversigt over dit køb. Her finder du et sort felt, hvor der står "Gavekort/Rabatkode". Ved at klikke på feltet bliver du viderestillet til et tomt felt, hvor du enten indtaster din rabatkode eller sætter den ind. Dernæst klikker du på det grønne felt "Tilføj"
 5. Din rabat skulle gerne fratrækkes automatisk fra den fulde pris. Tjek venligst om prisen er blevet opdateret og reduceret.
 6. I dette trin bedes du venligst skrive alle dine informationer ind. Når du er klar med alle dine oplysninger og har dobbelt tjekket dem, kan du klikke på det grønne felt nederst på siden, der hedder "Videre".
 7. Du bliver nu viderestillet i næste og sidste trin, hvor du skal vælge din betalingsmetode, betale for dit køb og gennemføre ordren. Når din ordre bliver godkendt får du en e-mail med ordrenummer og ordrebekræftelse.
 8. Dine varer bliver nu allerede kontrolleret og pakket. De vil blive afsendt hurtigst muligt. Vi håber, du bliver tilfreds med dine produkter.

ODC rabatkodefelt

Anmeldelser af ODC-mad

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv en anmeldelse

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere