norman

Norman rabatkode

Alle 1 Norman rabatkode & 0 tilbud for november 2017 er blevet testet og godkendt.

15% rabat på antivirussoftware hos Norman
Gælder produkter Antivirus, Security Suite og Security Suite PRO.
**********
Vis rabatkode
Virker det? 0 0
Testet
Allerede anvendt 1 gang
Udløbne rabatkoder fra Norman – Hvorfor?

Vi er overbevist om, at vi har de bedste rabatkoder til Norman.

Hvis du vil, kig endelig også på vores konkurrenters sider.

Gå aldrig glip af en Norman rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis

Norman Safeground - hvor stammer det fra?

Norman Safeground er en norsk virksomhed, der i 1984 blev grundlagt med hovedkontor placeret i Lysaker, Norge. Udover at have kontor i Norge, har virksomheden også kontor i Danmark, Spanien, Frankrig, Italien, Holland, Schweiz, Finland, Sverige, England, USA og Canada. Den online hjemmeside udbydes fra langt flere lande end de ovenstående, og virksomheden har kunder i mere end 180 lande.

Virksomheden Norman Safeground er datterselskab til Norman A/S, der er Norges eneste IT-sikkerhedsselskab. Norman Safegrounds direktør hedder Isabella Alveberg. Norman Safeground leverer deres produkter og service ud fra en målsætning om at kunne tilbyde den bedste beskyttelse mod internettrusler, som skal sikres igennem software, der er nemt og brugervenligt. Derudover har kundernes behov første prioritet for Norman Safeground, og derfor tilpasses og udvikles produkterne hele tiden, så de følger både den teknologiske udvikling men også trusselsbilledet på internettet. 

Hvilke produkter kan jeg så købe, og hvordan fungerer det?

Norman Safeground har specialiseret sig i software, der beskytter både computer og smartphones mod internettrusler.  Til private kunder forhandles disse produkter:

 • Antivirus for Windows
 • Antivirus for Mac
 • Mobile Security
 • Personal Backup
 • System speed up

Til erhvervskunder tilbydes:

 • New - Norman Security Portal
 • Security for SMB
 • E-mail protection
 • Enterprise security suite
 • Norman secure Box
 • Norman secure backup
 • Norman secure mail
 • Norman secure surf

Sikre din computer med Norman

Det kræver et bestemt installationsprogram at kunne installere softwaren, og programmet afhænger af, hvilket produkt der købes, og på hvilken enhed det skal installeres. De forskellige installationsprogrammer findes i bunden af hjemmesiden. Når installationsprogrammet hentes, skal man indtaste den sikkerhedsnøgle, man får, når man køber et produkt. Nogle programmer vil blive leveret med posten, men langt de fleste kan downloades, når betalingen er gennemført.

Norman Safeground tilbyder en måneds gratis prøve, som man kan benytte sig af, inden man køber et produkt. Når man kommer til hjemmesiden, skal man i bunden vælge, om man ønsker at købe produkter til privatbrug eller til erhverv, og de forskellige produkter vil herefter komme frem. Neden under hvert produkt vil der være en nærmere beskrivelse af, hvilke funktioner der er inkluderet i produktet. 

Har man allerede købt et produkt fra Norman Safegground, kan man hurtigt forny dette. Det kan gøres ved enten at logge ind på sin konto eller indtaste sin licensnøgle i feltet nederst på hjemmesiden.

Norman Safeground konto 

En Norman Safeground konto er gratis at oprette. Denne konto kan kun oprettes, når man handler på hjemmesiden, men efterfølgende kan man logge ind ved at indtaste sin e-mailadresse og kodeord. På sin konto kan man se, hvilke produkter, man har købt, og man kan hurtigt forny produkterne, når de udløber.

Bliv orienteret når der kommer nye produkter

Fordi Norman Safeground hele tiden forbedrer og optimerer deres produkter, kommer der ofte også nye produkter til. Ved at tilmelde sig nyhedsbrevet, vil man automatisk få besked, når nye produkter bliver lanceret på hjemmesiden. Det koster ikke noget at modtage dette nyhedsbrev, og det bliver kun sendt ud i forbindelse med, at der kommer nye produkter eller anden vigtig information. 

Sikre dit data med Norman

Norman Safeground sikrer også mobilen

Norman Safeground har udviklet en app, der kan downloades i både Appstore og på Android Market. App'en er gratis at hente, men det kræver en installationskode, som købes på hjemmesiden for at kunne benytte app'ens funktioner. Når "mobile security" pakken købes, vil det fremgå, hvilke funktioner, der er inkluderet i pakken. 

App'en sikrer telefonen med det samme, koden er installeret, og i app'ens menuliste, kan man se en oversigt over de ting, der gemmes og sikres. Med "mobile security" pakken kan man sætte app'en til automatisk at overføre de gemte filer til sin computer. 

Få vejledning til dit Norman Safeground produkt på de sociale medier

En stor del af befolkningen er at finde på de sociale medier, og for bedst at kunne hjælpe sine kunder, er Norman Safeground også at finde på Facebook og Youtube. Udover at opdatere med nyheder og nye produkter, uploader Norman Safeground også videoer, der viser, hvordan de forskellige installationsprogrammer hentes og installeres, så man hurtigt kan få glæde af sit produkt. Sådanne videoer kan i øvrigt også ses på Norman Safegrounds hjemmeside.

Betalt med kort, bankoverførsel, faktura eller PayPal

Betalingsmulighederne på Norman Safeground er mange. 
Hjemmesiden accepterer betaling med Dankort, VISA, VISA/Dankort og American Express. Der er ingen gebyrer ved dette, så længe kortet er udstedt i Danmark.

Derudover vil det også være muligt at betale med faktura, som enten kan betales, når produktet er modtaget, i optil 14 dage efter produktet er modtaget eller man kan vælge af delbetale beløber. Der er gebyrer forbundet med at betale via en faktura. At betale via en bankoverførsel vil også være muligt, ligesom man kan betale via sin PayPal konto. 

Sikre din mobil med Norman

Kan jeg bruge mit produkt med det samme?

Produkter der betales med kreditkort og PayPal-konto, kan downloades og dermed installeres med det samme. Betaler man via en faktura eller bankoverførsel, vil produktet enten blive sendt,eller først være tilgængelig for download, når betalingen er modtaget. Hvis en vare skal sendes, vil prisen for dette fremgå af betalingssiden. Varen bliver afsendt så snart betalingen er modtaget, og vil blive leveret inden for 3-5 hverdage. 

Vil du ikke have dit produkt alligevel?

Der er 14 dages returret, hvis man ikke ønsker at købe et produkt alligevel. Det kræver dog, at produktet ikke er taget i brug, ellers bortfalder returretten. Ønsker man at returenere et produkt, skal man rette henvendelse til kundeservice, som vil fortælle mere om, hvordan returneringen skal foregå.

Modtager man et produkt, der ikke fungerer og beskytter optimalt, skal man også rette henvendelse til kundeservice, som vil være behjælpelig med at fremsende et nyt produkt. 

At your service

Man kan altid kontakte kundeservice, hvis man har spørgsmål til et produkt. Norman Safeground har ikke noget dansktalende personale, og Norman Safeground anbefaler derfor, at man sender en e-mail, såfremt man har spørgsmål. Det er også muligt at ringe på deres telefonnummer, men telefonen vil blive besvaret af norsktalende personale. 

Hvad med den rabatkode, jeg har fået?

 1. Rabatkoden til brug hos Norman Safeground finder du her på siden, men den skal først indtastes, når du kommer til Norman Safegrounds hjemmeside.
 2. Klik på den ønskede kode, hvorefter du automatisk bliver henvist til Norman Safegrounds hjemmeside.
 3. Koden bliver vist og du skal huske den, kopiere den eller skrive den ned.
 4. I Norman Safegrounds onlinebutik skal du vælge det produkt, du ønsker at købe. Når varen lægges i indkøbskurven, kommer feltet, hvor rabatkoden skal indtastes frem under produktet.
 5. Indtast i dette felt rabatkoden, og rabatten bliver trukket fra prisen med det samme. 
 6. Herefter skal du gå videre til kassen hvor du enten kan logge ind på din konto, oprette en konto, eller indtaste dine personlige oplysninger.
 7. Bekræft dit køb.
 8. Betaler du med kort, kan du downloade dit produkt med det samme. Bliver dit produkt sendt, kan du se frem til at modtage det inden for ganske få dage.
 9. God fornøjelse.

Indløs rabatkod hos Norman

Der findes ingen brugeranmeldelser endnu
Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8