NordicSofa rabatkode

Kvalitetssofaer til gode priser hos NordicSofa
Vis tilbud
Allerede anvendt 12 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra NordicSofa Hvorfor?
Vi er overbevist om, at vi har de bedste rabatkoder til NordicSofa. Hvis du vil, kig endelig også på vores konkurrenters sider.

Gå aldrig glip af en NordicSofa rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

NordicSofa: Individuelt design til ethvert hjem

Hos NordicSofa kan man vælge blandt over 15 forskellige sofamodeller. Disse designer man dernæst efter ens egen smag. Det særlige ved denne onlinebutik er således, at kunden designer sit eget produkt. Dette giver større udvalg end hvad man kan finde i andre bolig- og indretningsbutikker. Kunden har mulighed for at kombinere over 15 sofatyper, 4 materialer, næsten 10 forskellige størrelser og et bredt udvalg af over 25 farver. Priserne ligger ikke i den billige ende, men er alligevel til at overkomme. NordicSofa henvender sig til alle, der elsker skandinavisk design samtidig med selv at have en lille designer gemt i sig. Inspiration kan findes på NordicSofas profiler på Facebook og Instagram.

Et eksempel på Nordic Sofas Instagram billeder

Sofaer produceret i familieejet fabrik

NordicSofa er en dansk virksomhed med kontor i København. Her varetager medarbejderne opgaver som kundeservice, marketing, bogføring og selvfølgelig alt det kreative arbejde bag NordicSofas design. Selve produktionen af alle sofaer foregår på en fabrik i det europæiske udland. Fabrikken kan se tilbage på mere end 25 års erfaring inden for møbelproduktion. Den drives stadig af den samme familie som da den åbnede. Træet i NordicSofas sofaer stammer fra bæredygtig produktion i Tyskland og Østrig. Alt materiale til sofabetrækket bliver farvet og vævet i Italien. Hvis man køber en sofa hos NordicSofa får man dermed et produkt, som støtter den europæiske økonomi. Selve hjemmesiden er co2-neutral og godkendt af e-handelsfonden.

Teamet bag NordicSofas

Sofaer til kreative sjæle

NordicSofa er ikke en almindelig onlinebutik som sælger nordisk design. I denne webshop er kunden lige så meget designer som designeren bag alle sofaer hos Nordic Sofa. Onlinebutikken fungerer nemlig sådan, at man vælger en grundmodel, som man derefter modificerer efter eget ønske og smag. Kunden har mulighed for at tilpasse sofaens størrelse, betrækkets materiale og farve, sådan at den passer bedst til den enkeltes stue eller hvor sofaen nu kommer til at stå henne. Disse størrelser og produkter findes:

 • 3-personers sofa
 • Lænestol
 • 2-personers sofa
 • 3-personers hjørnesofa
 • Fodskammel
 • 3-personers sofa med chaiselong

De fleste af de over 15 sofamodeller kan fås i de ovennævnte størrelser. Ved alle sofaer kan man vælge blandt fire forskellige materialer for sofaens betræk:

 • København (63% bomuld, 37% hør)
 • Ærø (100% bomuld)
 • Skagen (100% bomuld)
 • Læder (100% anilinlæder)

Alle materialer findes i et bredt udvalg af farver. Når man ændrer produktets design, vises det med det samme på siden. Det er muligt at zoome ind på sofaen samt at se den fra alle sider. Hvis man ikke er sikker på, hvilken materiale man skal vælge, så kan man bestille op til fem materialeprøver hjem. Og det er helt gratis. En NordicSofa bestilles i fem trin:

 1. Først vælger man den sofatype, som man bedst kan lide.
 2. Derefter bestemmer man sofaens størrelse (fx 2-personers sofa, hjørnesofa).
 3. I næste trin vælger man et materiale fra et drop down-menu.
 4. Vælg nu en farve, som passer bedst til resten af hjemmet.
 5. Til sidst lægger man sofaen i varekurven og aflægger sin ordre.

Et grønt hjørnesofa fra Nordic Sofas

Betalingsmuligheder

NordicSofa tilbyder forskellige betalingsmetoder i sin webshop. De fleste danske kunder er i besiddelse af et kreditkort som Visa eller MasterCard eller et debitkort, som begge kan anvendes hos NordicSofa. Derudover er det muligt at betale via PayPal, ViaBill eller ved at overføre direkte til firmaets bankkonto. Hvis man vil benytte PayPal eller ViaBill, skal man være tilmeldt disse betalingsservicer. Det kan man gøre via deres respektive hjemmesider. Betalingsoplysninger sendes via en sikker forbindelse. NordicSofa opkræver intet gebyr for betaling med kort.

Levering af en NordicSofa

Leveringstiden på en sofa bestilt hos NordicSofa ligger normalt på mellem 3 og 5 uger. Den forholdsvis lange leveringstid skyldes produktets individuelle design. Sofaen bliver jo først produceret, når kunden har lagt den i varekurven. Man modtager en e-mail, så snart leverandøren ved den præcise leveringsdato. Kunden betaler for fragtomkostningerne. Disse kan variere alt efter sofaens størrelse og kundens adresse. NordicSofa leverer kun til Danmark. Alle sofaer fra NordicSofa leveres i stabil emballage, som beskytter sofaen på sin vej hjem til kunden.

Gratis returnering

Hvis kunden ikke er 100% tilfreds med sin sofa fra NordicSofa, er det muligt at returnere varen. Uanset grunden betaler NordicSofa for alle omkostninger. Kunden skal blot udfylde en returneringsformular og sende det per e-mail til info@nordicsofa.com. Formularen er vedhæftet bekræftelsesmailen, som man har fået efter man har aflagt sin bestilling. Kunden skal også sende et billede af sofaen pakket ind i originalforpakningen. Når NordicSofa har godkendt returneringen, aftales der et tidspunkt for afhentningen af sofaen. Kunden har 30 dage for at gør brug af fortrydelsesretten. Desuden giver NordicSofa 5 års garanti ved produktionsfejl.

Har du spørgsmål til din sofa?

Medarbejderne hos NordicSofa sidder klar til at hjælpe kunderne, hvis nu de skulle få brug for hjælp. Der findes forskellige kontaktmuligheder. Den ene er at skrive en e-mail til info@nordicsofa.com, den anden er at udfylde en kontaktformular direkte på NordicSofas hjemmeside. Skriftlige henvendelser besvares inden for et døgn. Hvis man ikke kan vente en hel dag, så kan man ringe til kundeservice på 78 73 78 44. Inden for normale kontoråbningstider kan man på den måde få direkte svar på sine spørgsmål. En FAQ-side findes også. Her finder man blandt andet information om garanti, levering og returnering.

Sådan opnår du din rabat hos Nordic Sofa

 1. Du vælger først en rabatkode her fra siden.
 2. Klik på den kode som du synes passer bedst til din indkøbskurv. Der kan forekomme restriktioner ved nogle rabatkoder.
 3. Nu skal du kopiere koden. Du kan også lade fanebladet åben og kopiere koden senere, når du rent faktisk skal bruge den.
 4. Gå til Nordic Sofas hjemmeside og gå i gang med at designe din sofa. Følg vores vejledning fra før, hvis du har brug for det.
 5. Når du er færdig, lægger du din sofa i varekurven.
 6. Kontrollér din ordre.
 7. Du kan nu indtaste din rabatkode til højre. Husk at klikke på OK for at aktivere rabatten.
 8. Gå nu til kassen og afslut din ordre.

Du har netop designet din egen sofa. Vi håber, at du bliver glad for den.

Her indtaster man rabatkoden

Anmeldelser af NordicSofa

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8