NordicFeel rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for september 2018. Opdaterede og godkendte.
Fri levering på hele sortimentet hos NordicFeel
Vis tilbud
Allerede anvendt 30 gange
Vilkår og betingelser
Op til 20% rabat på udvalgte varer hos NordicFeel
Vis tilbud
Allerede anvendt 34 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra NordicFeel Hvorfor?
Vi er overbevist om, at vi har de bedste rabatkoder til NordicFeel. Hvis du vil, kig endelig også på vores konkurrenters sider.

Gå aldrig glip af en NordicFeel rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

NordicFeel: Parfume og skønhedsprodukter på nettet

Hos Nordicfeel kan man blandt andet købe makeup, parfume og andre skønhedsprodukter af over 200 varemærker. Onlinebutikken sælger produkter til damer og herrer, dog med fokus på det feminine kundesegment. Som produkter kan blandt andet nævnes solcreme, aftershave, øjenmakeup og deodorant. Varesortimentet indeholder desuden badetøj, intimprodukter og produkter til spa derhjemme. Nordic Feel bestræber sig på at holde priserne lave. Flere gange om året holder de udsalg, hvor alle skønhedsprodukter er ekstra billige.

Parfume fra Nordic Feel

Svensk virksomhed med nordiske afdelinger

Nordic Feel blev oprindeligt stiftet i år 2006, hvor grundlæggeren fik ideen til at sælge skønhedsprodukter på nettet. Virksomheden startede ud med få ansatte og et lille kontor i Växjö i Sydsverige. Firmaet er vokset sidenhen og har åbnet onlinebutikker i Norge, Finland og Danmark. NordicFeel har vundet prisen som årets e-handlere i Sverige i kategorien skønhed og helse fem år i træk. Prisen bliver uddelt i samarbejder med Pricerunner. Med et varesortiment som består af over 15.000 produkter beskriver NordicFeel sig selv som markedsfører inden for onlinesalg af skønhedsprodukter og parfume i de nordiske lande. I 2015 åbnede NordicFeel sin første fysiske butik med beliggenhed i Växjö.

Nordicfeel.dk: Hudpleje, hårpleje og andet godt

Denne onlinebutik tilbyder et bredt udvalg af plejeprodukter til hud, hår og ansigt. Webshoppen er inddelt i følgende hovedkategorier: Duft, hudpleje, hårpleje, makeup, øvrige og varemærker. Disse kategorier findes i hovedmenuen. Lige ved siden af webshoppens logo er der et søgefelt, hvor kunden kan indtaste et produktnavn eller en varemærke. Det kan være, at man leder efter en ny concealer, en ansigtscreme eller en parfume fra Hugo Boss. Alt det kan man købe hos NordicFeel. Det er for eksempel disse produkter:

 • Hårkur
 • Tørshampoo
 • Herreparfume
 • Shower gel
 • Foundation
 • Mascara
 • Læbestift
 • Mundhygiejne
 • Barberskum
 • Ansigtsrens

Nordic Feel lægger vægt på god kvalitet af de produkter, som de sælger. Samtidig ønsker webshoppen at henvende sig mod så mange potentielle kunder som muligt. Derfor tilbyder Nordicfeel et bredt varesortiment med mange produkter af over 200 forskellige brands. Et lille udvalg findes på denne liste:

 • Neutrogena
 • Nivea
 • Vichy
 • Voluspa
 • Gucci
 • Jil Sander
 • Redken
 • Aussie
 • Cristiano Ronaldo
 • Maybelline

Produkteksempler fra Nordicfeel

Nyt fra NordicFeel

Nordic Feel tilføjer hele tiden ny produkter til varesortimentet. Hvis man ikke har tid til at tjekke hjemmesiden hver dag, kan man tilmelde sig det digitale nyhedsbrev. Med jævnlig mellemrum modtager man så produktnyheder, stylingtips og gode tilbud direkte i sin mailindbakke. Desuden har Nordic Feel profiler på Facebook og Instagram, hvor man kan følge med i onlinebutikkens aktiviteter på de sociale medier. Her handler det også meget om flotte billeder af parfumer, makeup eller spaprodukter såvel som tips fra bloggere. Nordic Feel når ud til omkring 1000 følgere (juli 2016).

Nordicfeel Instagram

Disse betalingsmuligheder findes

Nordicfeel accepterer betaling med betalingskort eller henholdsvis Klarna faktura og afbetaling. Det koster ikke noget gebyr at betale med betalingskort. Kunden kan vælge blandt følgende kort:

 • Dankort
 • Visa
 • MasterCard

Hvis man vælger at betale med Klarna, skal man for det første have oprettet en konto hos Klarna. Fordelen er, at varen sendes af sted uden forsinkelse samtidig med at fakturaen først skal betales inden for 14 dage. Klarna Afbetaling er en betalingsmulighed, hvor kunden kan betale sin bestilling i rater. Begge varianter koster et administrationsgebyr.

Gratis levering

Nordic Feel samarbejder med PostNord som leverandør. Alle bestillinger sendes som varebrev og kan spores fra Nordicfeels hjemmeside. På den måde ved kunden altid, hvor langt pakken er nået. Der er altid gratis fragt på alle ordrer fra Nordicfeel. Hvis man bestiller inden kl. 17:00 på en hverdag, bliver bestillingen sendt af sted samme dag. Der går mellem 2 og 7 hverdage før pakken er fremme hos kunden. Det kommer også an på varens lagerstatus. I bekræftelsesmailen vil kunden få oplyst en estimeret leveringsdato. NordicFeel leverer ikke til adresser på Færøerne eller Grønland.

Fortrydelsesret og reklamationer

Hos NordicFeel har man 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at man skal meddele kundeservice om at man ønsker at returnere en vare inden for 14 dage efter modtagelsesdatoen. Det er vigtigt at oplyse fakturanummeret for hurtigere betjening. Kunden skal derefter sende varen tilbage. Man betaler selv for fragtomkostningerne af returpakker. Nordic Feel accepterer kun returneringer af varer i originalemballage og uden skader. Pengene bliver tilbagebetalt på det kort, som kunden har anvendt ved købet. Dette sker senest inden for 30 dage. Man kan ikke bytte eller returnere bade- eller undertøj.

Spørgsmål eller brug for hjælp?

Det første man kan gøre, når man har et spørgsmål til NordicFeel, er at kigge under almindelige spørgsmål. Her findes information om emner som levering, faktura, reklamationer og varesortimentet. Bliver man ikke klogere her, findes der den næste mulighed. Det vil sige, at man kontakter Nordic Feels kundeservice. Dette gør man ved at skrive e-mail til info@nordicfeel.dk. Onlinebutikken har ikke angivet et telefonnummer på sin webside. Da Nordic Feel er en e-mærket webshop, har kunder altid mulighed for at ringe til forbrugerhotlinen på 44 85 85 90.

Sådan indløser man en kupon hos NordicFeel

 1. Du vælger en rabatkode fra vores side. Læs betingelserne igennem og vær opmærksom på eventuelle begrænsninger såsom mindstekøb eller at visse varer er undtaget rabatten.
 2. Du klikker nu på den blå knap for at få vist kuponkoden.
 3. Nu går du videre til onlinebutikkens hjemmeside. Den åbner sig i et nyt faneblad.
 4. I webshoppen skal du handle de varer, som du gerne vil købe. Læg alle i varekurven ved at klikke på den orange knap under produktet.
 5. Klik på ”til kassen” for at afslutte sin ordre. Du ser en oversigt over alle produkter i din varekurv. Ret eventuelt.
 6. Dernæst vælger du en betalingsmetode og indtaster din gavekode i feltet derunder.
 7. Du aktiverer koden ved at klikke på knappen til højre for feltet.
 8. Udfyld dine kontaktoplysninger, vælg en leveringsmetode og godkend din bestilling.

Dine varer bliver nu pakket og er snart på vej til dig. Vi håber du bliver glad for dine skønhedsprodukter fra NordicFeel.

Rabatkodefelt hos NordicFeel

Anmeldelser af NordicFeel

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere