Miinto.dk rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for marts 2019. Opdaterede og godkendte.
Fri fragt ved køb over 499 kr hos Miinto.dk
Vis tilbud
Allerede anvendt 130 gange
Vilkår og betingelser
Op til 70% rabat på udsalgsvarer hos Miinto.dk
Vis tilbud
Allerede anvendt 5291 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra Miinto.dk Hvorfor?

Gå aldrig glip af en Miinto.dk rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Kort om Miinto.dk

Miinto er en dansk hjemmeside, som bedst kan beskrives som markedsplads, hvor varesortimentet af forskellige fysiske butikker samles. Ideen bag portalen er, at brugere kan handle varer fra forskellige på én gang og ét sted. Varesortimentet rummer de typiske produktkategorier for en modebutik, blandt andet damesko, børnetøj, sport og accessoires til herrer. Desuden har Miinto produkter til hjemmet og til dem, der dyrker motion. Markedspladsen er til alle, der gerne vil have et stort udvalg af produkter og som elsker at handle fra et bredt udvalg butikker og varemærker. Miinto.dk har over 500 varemærker fra Acne Studios til Ølholm Kids Fashion. Ved at handle hos Miinto støtter man faktisk lokalområdet samtidig med at man kan udnytte alle fordele som onlineshopping nu har. Det er muligt at returnere varer direkte i butikken i stedet for at sende dem retur.

Mode fra Miinto.dk

Fra studieprojekt til Nordens største markedsplads

Miinto.dk startede ud som handelsskoleprojekt af de to studiekammerater Konrad Kierklo og Mike Radoor. Efter et par år på arbejdsmarkedet fandt de to sammen igen og genoptog deres ide. Det første skridt i retningen mod det Miinto vi kender i dag var gjort. Den danske onlinebutik åbnede i 2009, hvorefter de ekspandere til Norge, Sverige og endelig også Holland årene efter. I alt forhandler Miinto varer fra over 2000 fysiske butikker fordelt på fire lande. Miinto har hovedsæde i København, men har også kontorer i Kristiansand, Amsterdam og Oslo. Virksomheden har vundet forskellige priser, for eksempel FDIH e-handelsprisen som bedste B2C virksomhed i 2011 og Ernst & Youngs pris for årets iværksætter i 2012.

Miintos varesortiment

Det er svært at beskrive Miintos varesortiment med få ord. Onlinemarkedspladsen rummer et bredt sortiment af tøj til damer, herrer og børn. Desuden sælger Miinto.dk boligindretning. Webshoppen er inddelt i 9 overordnede kategorier, som findes i hovedmenuen. Her findes der også et link til Miintos blog samt en oversigt over alle butikker, som de samarbejder med. Under hver produkt kan man se, hvilken butik den sælges af. Hvis man har spørgsmål til produktet, er det bedst at tage kontakt til butikken direkte, da de ved mest om deres varer. Her er et par eksempler på varer, som man kan købe hos Miinto:

 • Badetøj til damer
 • Støvletter
 • Solbriller
 • Makeup
 • Bukser til mænd
 • Børnesko
 • Babytøj
 • Sportstøj
 • Jeans
 • Nattøj

Disse varer findes fra forskellige brands – kendte såvel som mindre kendte. Varesortimentet kan filtreres efter mærke, sådan at man kun ser varer fra sit yndlingsmærke. Desuden kan man anvende disse filtre: Køn, størrelse, farve og kategori. Vi har samlet et lille udpluk af varemærker, hele listen findes på Miintos hjemmeside.

 • Bianco
 • Soaked
 • Superdry
 • By Malene Birger
 • Calvin Klein
 • Fjällräven
 • Kähler
 • Masai
 • Vagabond
 • Pernille Corydon

Outfits fra Miinto.dk

Blog hos Miinto

Den danske markedsplads Miinto.dk har en egen blog. Her kan alle der interesserer sig for mode, fashion og boligindretning få inspiration og holde sig opdateret. Bloggen er skrevet på dansk og den opdateres dagligt med nye indlæg. Den er delt op i fashion og livsstil. Indlæg på Miintos blog omhandler alt fra modeugen i København til en ny neglelak fra NCLA. Der findes ofte indlæg om redaktionens favoritter eller en outfit, som en anden blogger har skrevet om. Bloggen er knyttet til Miintos sociale profiler på Instagram og Facebook og selvfølgelig også til Miintos onlinebutik. Det skal være nemt at gå fra blogindlægget om dagens outfit til webshoppen for at købe netop disse produkter.

Fashion på de sociale medier

Hvis man selv bruger Instagram og Facebook, så ved man, at begge kanaler er fyldt med inspiration til nye outfits, trends inden for mode og ikke mindst alt, hvad der rører sig i modeverdenen. Miinto har profiler på YouTube, Facebook og Instagram, hvor de har flere tusind følgere. Tit ser man billeder af outfits, som man så kan købe hos Miinto, hvis man nu har lyst til det. Desuden lægger Miinto lidt mandagsmotivation op, lige som mange andre også gør. På YouTube findes der blandt andet en video om Miintos historie fra Vertica TV. På Miintos egen YouTube kanal deler firmaet videoer om nye kollektioner eller webshoppen generelt. Et eksempel kan ses her:

Betalingsmetoder hos Miinto.dk

Det er sikkert at handle hos Miinto. Alle betalingsoplysninger sendes via en krypteret forbindelse. Onlinebutikken er også godkendt af e-handelsfonden. Det er muligt at betale med faktura, delbetaling eller følgende betalingskort:

 • Dankort
 • Visa
 • Visa Electron
 • MasterCard

Faktura og delbetaling foregår via Collector Credit AB. Fordelen ved faktura og delbetaling er, at kunden får sine varer leveret før de er betalt. Kunden skal angive sit CPR-nummer og være fyldt 20 år for at vælge denne betalingsmulighed. Desuden opkræver Miinto et gebyr på 39 kr ved faktura og delbetaling.

Hurtig levering og 14 dages fortrydelsesret

Den gennemsnitlige leveringstid hos Miinto ligger på 1-3 hverdage. Pakken kan spores ved hjælp af det sporingsnummer, som kunden har modtaget i bekræftelsesmailen fra Miinto.dk. Miinto leverer til danske adresser foruden Grønland og Færøerne. Kunden kan vælge mellem GLS eller PostDanmark som leverandør. Miinto betaler fragtprisen til GLS pakkeshop, hvis man køber for over 499 kr. Hvis man fortryder sit køb fra Miinto, har man 14 dage til at sende varen retur. På Miinto hjemmeside findes en returformular, som guide kunden gennem returneringen. Man skal angive sit ordrenummer samt hvorfor man ønsker at returnere varen. Det er også muligt at returnere varen i den butik, man har handlet hos. Så får man pengene retur med det samme. Altså forudsat varen er i original stand.

Svar fra kundeservice inden for 24 timer

Kunder hos Miinto har forskellige muligheder for at komme i kontakt med onlinebutikkens kundeservice. På hjemmesiden findes en kontaktformular, som kunden kan udfylde med sine kontaktoplysninger og en besked til Miinto. På hverdage besvares alle henvendelser inden for et døgn. I weekenden er Miintos kundeservice lukket. Fra mandag til fredag er det også muligt at ringe til 88 80 86 86 for at få en hjælp til en bestilling fra Miinto. Telefonerne er åbne fra kl. 9:00 og til kl. 17:00, dog kun til kl. 16:00 om fredagen. Da Miinto er en e-mærket webshop, kan kunder altid henvende sig til e-mærkets forbrugerhotline.

Gør følgende for at indløse din kode

 1. Først vælger du en passende rabatkode her fra vores side. Vi gør opmærksom på, at der kan forekomme begrænsninger på nogle af vores tilbud. Læs derfor altid betingelserne igennem.
 2. Klik på den blå knap, så din rabatkode vises på skærmen. Du bliver automatisk viderestillet til Miintos hjemmeside.
 3. Kopier kuponkoden med musen eller skriv den ned på et stykke papir.
 4. Gå til onlinebutikken, hvor du begynder at handle.
 5. Når du har lagt alt i varekurven, som du gerne vil købe, klikker du på ikonet med indkøbsposen øverst i højere hjørne.
 6. Du ser nu en oversigt over dine varer fra Miinto. Herunder bliver du spurgt, om du har et gavekort. Det er faktisk der du skal indtaste din kode fra vores side.
 7. Aktiver din rabat ved at klikke på den orange knap. Den nye pris vises med det samme i oversigten til højere.
 8. Herefter går du videre til betalingssiden, hvor du udfylder dine resterende oplysninger.
 9. Afslut dit køb og glæd dig til din bestilling fra Miinto! Varerne er snart på vej til og vi håber, at du bliver glad for dem.

Indløs din rabatkode hos Miinto

Anmeldelser af Miinto.dk

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere