Merville rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for maj 2019. Opdaterede og godkendte.
25%
25% rabat på din første bestilling hos Merville
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 27 gange
Vilkår og betingelser
Fri levering ved køb over 499 kr hos Merville
Vis tilbud
Allerede anvendt 3 gange
Vilkår og betingelser
Køb udvalgte produkter i 100% cashmere hos Merville
Vis tilbud
Allerede anvendt 1 gang
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra Merville Hvorfor?

Gå aldrig glip af en Merville rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Alt inden for hjemmetekstiler

Merville blev grundlagt i 2016. Siden er onlinebutikken vokset og forhandler i dag adskillige varer inden for hjemmetekstiler såsom plaider, tæpper, sengetøj, sengetæpper, tørklæder og ponchoer. Netbutikken blev grundlagt for at tilbyde et bredt udvalg af tekstiler til boligen. Udvalget bliver valgt nøje med henblik på kvalitet og materialer. Derfor kan man være sikker på at finde produkter af høj og godkendt kvalitet, der kan pryde ethvert hjem, føles behageligt og holde i længere perioder. Målet med onlinebutikken var at tilbyde den enkle nordiske stil inden for boliginteriør til gode priser og den bedste kvalitet. Artiklerne er lavet af gode materialer, har enkle og tidsløse design og farver inspireret af den nordiske stil.

tæppe

Til alle med passion for moderne boligindretning

Onlinebutikken er meget brugervenlig og derfor enkel at handle i. Brugerfladen er enkel at orientere sig i, have overblik over sortimentet og finde rundt i funktionerne og kategorierne. Sortimentet er inddelt i flere hovedkategorier, der gør onlinekøbet nemmere:

 • Cashmere
 • Plaider
 • Tæpper
 • Sengetæpper
 • Sengetøj

Opret en kundekonto hos Merville

Hos Merville kan man oprette en kundekonto med sin e-mailadresse og en personlig adgangskode. Via denne brugerkonto har man mulighed for at have overblik over alle bestillinger og handle hurtigere og lettere næste gang man køber noget på hjemmesiden, da man ikke behøver at indtaste sine detaljer forfra, da de allerede vil være registrerede i systemet.

tre

Værd at vide om betaling hos Merville

Hos Merville er det både trygt og nemt at gennemføre elektronisk betaling. Alle transaktioner foregår gennem godkendte og anerkendte systemer, der er SSL certificerede og dermed krypterer og beskytter alle private data. Således er der ingen uvedkommende partner, der hverken kan se eller misbruge dem. Man kan benytte de mest almindelige betalingsmetoder. Derfor har de fleste mulighed for at betale for deres online køb hos onlineshoppen. Følgende betalingskort kan benyttes hos merville.dk:

 • Dankort
 • VISA
 • Visa Electron
 • Mastercard

Onlinebutikken trækker altid det aftalte beløb efter pakkens afsendelse. Det er altid det aftale beløb, der trækkes fra kundens bankkonto.

Værd at vide om levering og fragt

Alle pakker fra Labforum afsendes med GLS. Den almindelige leveringstid er mellem en til fire arbejdsdage. Bemærk venligst, at dette er en vejledende og forventet leveringstid og dermed er det ikke en garanti. I travle perioder som fx inden jul kan der forekomme forsinkelser. Derfor er det en god ide at bestille gaver i god tid, hvis de skal ankomme på et bestemt tidspunkt. Det er nemlig ikke onlinebutikken, der er ansvarlig for forsinkelser med post etc., da det er leveringspartneren, der står for tidsplanlægning og levering af pakken. Levering til en GLS pakkeshop koster 39 kroner.

tørklæder

Ukompliceret returnering og reklamation  

Når man handler hos Merville har man 14 dages returret som man har fra den dag, hvor man modtager pakken. Udfyld venligst den vedlagte returseddel med de påkrævede informationer. Hvis man ikke kan finde denne seddel kan man kontakte onlinebutikken og bede om en ny. Man skal selv betale for omkostninger forbundet med returneringen og derfor må man heller ikke sende pakker per efterkrav. Varen skal altid være fuldstændig ubrugt, rent, ubeskadiget og i original emballage. Send helst varen retur i den pakke den lå i, da det bliver lettere at beskytte den mod eventuelle skader under transporten etc. Send venligst alle returvarer til følgende adresse:

Merville ApS
Blækhatten 33
DK-5220 Odense SØ
Danmark

Hvis man gerne vil bytte artiklen til en anden eller skifte farve eller model bedes man venligst returnere sin vare og lave en ny bestilling hos Merville. Sidst men ikke mindst tilbyder merville.dk 24 måneders reklamationsret. Dog skal fejlen stamme fra en produktionsfejl og dermed ikke en mangel, som er et resultat er forkert eller dårlig håndtering af artiklen. Desuden skal fejlen være opstået inden 24 måneder i forhold til købsdatoen. Kontakt venligst Merville via e-mail med det samme en fejl opdages, forklar alt detaljeret, udfyld et reklamationsskema, der udbydes af onlinebutikken og vent på teknikernes afgørelse.

Kontakt kundeservice ved spørgsmål

Man har mulighed for at kontakte onlinebutikken ved at skrive en mail til: webshop@merville.dk eller ved at skrive en henvendelse ved at bruge butikkens online kontaktformular:

merville.dk/kontakt/

Telefonisk kontakt kan opnås ved at ringe til +45-22359205. Butikkens kundeservice er kompetente og erfarne og kan hjælpe med rådgivning om produkter eller igangværende bestillinger. Henvendelser bliver besvaret indenfor 15 timer.

Så enkelt kan en rabatkode indløses hos Melville

 1. Vælg venligst en rabatkode på vores side. Klik venligst på den og læs alle vilkår og betingelser for brug af denne for at sikre dig, at den lever op til dine behov og de produkter du gerne vil købe.
 2. Rabatkoden bliver nu vist på skærmen.
 3. Kopier eller skriv den ned på et stykke papir. Vi anbefaler, at du gemmer koden på din enhed, så den ikke bliver slettet.  
 4. Du bliver automatisk viderestillet til onlinebutikkens hjemmeside.
 5. Hos Melville skal du nu vælge de produkter du gerne vil købe og lægge dem i din digitale indkøbskurv. Når du er klar skal du klikke på indkøbsvognen. En oversigt over din bestilling kommer frem. Nederst findes der et felt, hvor der står ”Kuponkode”. Indtast din rabatkode ind i dette felt og klik derefter på ”Anvend kupon”. Undersøg venligst om din pris reduceres og rabatten trækkes fra korrekt. Når du er klar skal du klikke på den blå knap, hvor der står ”Gå til kassen”.
 6. I dette trin bedes du venligst registrere dine personlige oplysninger som navn, adresse, mailadresse, vælge forsendelsessted samt læse og godkendte handelsbetingelserne. Når du er klar skal du klikke på ”Gå til betaling”.
 7. I dette trin skal du gennemføre din betaling med den ønskede betalingsmetode. Herefter får du en ordrebekræftelsesside samt en ordrebekræftelsesmail.
 8. Dine varer bliver nu pakket og er snart på vej til dig. Vi håber du bliver glad for dine varer og besøger melville.dk og Rabathelten igen.

rabatkode merville.dk

Anmeldelser af Merville

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere