menwithstyle.dk

MenWithStyle.dk rabatkode

1 MenWithStyle.dk rabatkode og 0 tilbud for august 2017

Kun hos Rabathelten 10% rabat på alt hos MenWithStyle.dk
**********
Vis rabatkode
Virker det? 4 0
Testet
Allerede anvendt 3592 gange
Udløbne rabatkoder fra MenWithStyle.dk – Hvorfor?

Gå aldrig glip af en MenWithStyle.dk rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis

MenWithStyle.dk – Accessoires til mænd

Denne webshop tilbyder et bredt varesortiment af herreaccessoires. Dette inkluderer produkter som armbånd, solbriller, slips og selvfølgelig butterfly. Onlinebutikkens fokus ligger på de to sidstnævnte. Med over 150 forskellige slips i alverdens farver rammer MenWithStyle.dk på en eller anden måde de flestes smag. Stribede slips, strikkede slips, mønstrede butterfly, men også simple og ensfarvede butterfly findes blandt webshoppens produkter. De enkelte produktkategorier kan tilgås fra hovedmenuen. Sortimentet kan ikke filtreres yderligere. Webshoppen åbnede sine døre i 2015, og der tilføjes løbende nye produkter til varesortimentet. Firmaet bag har hovedsæde i Slagelse på Sjælland.

Slips og butterfly fra MenWithStyle.dk

Onlinebutikkens varesortiment kort fortalt

MenWithStyle.dk har et bredt varesortiment inden for alt som kan kaldes for accessories til mænd. Produktudvalget inkluderer, men er ikke begrænset til, butterfly og slips. Hovedkategorierne i denne webshop hedder: Slips, butterfly, tilbehør og pakker. Her er et udpluk af deres produkter:

 • Seler til mænd
 • Solbriller
 • Armbånd til mænd
 • Lommeklude
 • Butterfly
 • Bælter
 • Manchetknapper
 • Slips
 • Hatte

Alt findes i forskellige farver eller med mønstre på. Mange af disse produkter indgår også i pakker, hvor det er muligt at købe et sæt med matchende produkter.

Sort slips på hvid skjorte

For at modtage nyheder fra MenWithStyle.dk kan man abonnere på webshoppens nyhedsbrev. Det gør man via forsiden. Desuden er MenWithStyle.dk aktiv på de sociale medier såsom Facebook, Google+ og Twitter. Her præsenterer onlinebutikken for eksempel nye produkter eller fortæller, når en vare er udsolgt. En gang i mellem har man som follower også mulighed for at vinde en biograftur. Hvis man giver dem et like, sikrer man sig i hvert fald, at man ikke går glip af de nyeste produkter i sortimentet.

Tre betalingsmuligheder

MenWithStyle.dk tilbyde sine kunder tre forskellige måder at betale på. Alle betalingsoplysninger sendes via en sikker forbindelse, så det er i virkeligheden bare et spørgsmål om hvilken metode man selv foretrækker. Onlinebutikken accepterer følgende betalingsmetoder:

 • PayPal
 • Betalingskort
 • Bankoverførsel

Den første kræver, at man har oprettet en konto hos PayPal. Denne er knyttet til ens bankkonto eller kreditkort. Hvis man beslutter sig for at betale med kort, kan man vælge mellem MasterCard, Visa og Visa Electron og Maestro. Pakken bliver sendt af sted, så snart betalingen er gennemført. Ved bankoverførsel skal kunden overføre til webshoppens konto. Dette betyder dog også, at ordren først bliver sendt, når pengene er gået ind på kontoen. Leveringstiden kan derfor forlænges.

Gratis fragt i Danmark

Varer bestilt på menwithstyle.dk sendes til danske adresser, hvilket ikke inkluderer Færøerne eller Grønland. Til gengæld reklamerer webshoppen med, at de sender alle ordrer aflagt inden kl. 16:00 på en hverdag samme dag. Således vil man i de fleste tilfælde have sin pakke hjemme dagen efter. Pakker fra MenWithStyle.dk sendes med Post Danmark. Det er muligt at angive en anden leveringsadresse end faktueringsadressen, hvilket gør det nemt at sende webshoppens produkter som gave. Hvis man vil ændre en leveringsadresse efter man har aflagt bestillingen, er det normalt muligt, hvis pakken ikke allerede er på vej til kunden. I disse tilfælde skal man kontakte kundeservice.

14 dages fortrydelsesret

Hvis man ikke er tilfreds med en vare fra MenWithStyle.dk, er det muligt at bytte eller returnere varen. Man skal informere onlinebutikken om det inden for 14 dage efter man har modtaget sin pakke. Kunden kan benytte et returlabel som findes her. Man slipper ikke for at betale returfragten, men man er sikret, at pakken lander det rigtige sted. Varer som skal byttes eller returneres må ikke være brugt. De skal kunne sælges igen. Kundeservice behandler alle sager individuelt og refunderer købesummen såfremt returneringen godkendes og til den samme konto som pengene kom fra.

Spørgsmål? Kontakt kundeservice

Alle spørgsmål vedrørende produkter eller bestillinger fra MenWithStyle.dk skal stilles direkte til onlinebutikkens medarbejdere. De kan besvare henvendelser vedrørende ordrens status, varerne i webshoppen eller også hvis man har brug for hjælp til en bestilling. Under menupunktet Kontakt findes en kontaktformular, som kunder kan benytte. Det er også muligt at ringe til 93 93 07 30 inden for normale kontoråbningstider. Hvis man har brug for hjælp midt om natten eller i weekenden, er det en god ide at læse i handelsbetingelserne. Der findes svar på de fleste spørgsmål til bestillingsprocessen eller reklamationer.

Sådan opnår du din rabat

 • Vælg en kuponkode fra listen længere oppe. Læs betingelserne igennem.
 • Klik på den blå knap med teksten ”vis rabatkode”. Koden vises på skærmen.
 • Skriv koden ned eller kopier den med musen.
 • Gå til onlinebutikkens hjemmeside.
 • Begynd at handle og læg dine varer i varekurven.
 • Gå til kassen, når du er færdig med at handle.
 • Indtast din rabatkode i feltet ved siden af dine leveringsoplysninger.
 • Angiv en betalingsmetode og afslut din bestilling.

Dine varer fra MenWithStyle.dk sendes af sted inden længe. Vi ønsker god fornøjelse!

Rabat med en kuponkode

Der findes ingen brugeranmeldelser endnu
Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8