Makeup Online rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for november 2018. Opdaterede og godkendte.
Fri levering ved køb over 499 kr hos Makeup Online
Vis tilbud
Allerede anvendt 138 gange
Vilkår og betingelser
Gratis gave ved køb over 200 kr hos Makeup Online
Vis tilbud
Allerede anvendt 9 gange
Vilkår og betingelser
Få et gavekort på 100 kr ved køb over 600 kr hos Makeup Online
Vis tilbud
Allerede anvendt 2 gange
Vilkår og betingelser
Op til 60% rabat på udsalgsvarer hos Makeup Online
Vis tilbud
Allerede anvendt 8 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra Makeup Online Hvorfor?
Vi er overbevist om, at vi har de bedste rabatkoder til Makeup Online. Hvis du vil, kig endelig også på vores konkurrenters sider.

Gå aldrig glip af en Makeup Online rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Makeup Online – En dansk onlinebutik

Webshoppens navn siger jo det hele. Hos Makeup Online kan man købe makeup på nettet. Det er makeup som foundation og concealer, makeup til øjnene som mascara eller eyeliner men også tilbehør til den daglige rutine om morgenen. På makeup-online.dk kan derfor også finde pensler, børster, ansigtssvampe eller alt til en spadag derhjemme. Onlinebutikkens varesortiment er delt op efter produktkategorier, så det er nemt at finde det man leder efter. Med over 300 forskellige skønhedsprodukter har Makeup Online et bredt produktsortiment. De fleste mærkevarer er udenlandske og sælger godt i Danmark. Makeup Online er godkendt af e-handelsfonden og har fået certifikatet ”E-mærket”.

Makeup til alle anledninger

Makeup Online har hovedsæde i Albertslund

Den danske webshop makeuponline.dk drives for det meste af tiden af to mennesker: Shila og Morten. Shila er den der tager sig af kunderne og besvarer de fleste af henvendelserne. Onlinebutikken blev åbnet i 2010. Ideen til at åbne en onlinebutik, der sælger makeup og tilbehør stammer fra Shilas begejstring for makeup. Varesortimentet blev udvidet betydeligt med årene og rummer i dag et stort udvalg af makeup fra forskellige mærker. Formålet er at sælge kvalitetsmakeup til billige priser. Og så helst mærker som man ellers i kan få i Danmark. Ejerne driver deres virksomhed fra lokaler i Albertslund.

Internationale makeup brands

Hos Makeup Online findes skønhedsprodukter til hele kroppen, dog med fokus på ansigt, øjne og læber. Her kan man blandt andet nævne øjenskygge, primer og lip balm. Desuden findes produkter til negle som for eksempel neglelak i forskellige farver. Resten af kroppen kan man forkæle med Makeup Onlines spa-produkter. Man kan jo ikke lægge makeup på med sine bare hænder. Derfor sælger Makeup Online et stort udvalg af børster, pensler og makeup svampe. Her er et udvalg af produkter fra varesortimentet:

 • Kileformede makeupsvampe
 • Makeupopbevaring
 • Øjenbryn
 • Blush & bronzer
 • Paletter
 • Kunstige vipper
 • Mascara
 • Pudder
 • Ansigts primer
 • Neglelak

Et bredt udvalg af makeupTeamet bag Makeup Online arbejder hele tiden på at forny varesortimentet. De observerer trends inden for makeup og reagerer på markedet. Desuden bestræber Makeup Online sig på at tilbyde mærkevarer til markedets billigste priser. Et produkt til en billig pris kan stadig være et meget godt produkt. Disse mærker findes blandt andet i webshoppen:

 • Eco Tools
 • Calvin Klein
 • Max Factor
 • Lit Cosmetics
 • Sigma
 • Beauty Made Easy
 • Pashion
 • Eylure
 • Essie
 • Rimmel

Varesortimentet kan altid filtreres sådan at man for eksempel kun får vist varer fra ens yndlingsmærke. Disse filterfunktioner findes i venstre side under hver kategori. Leder man efter et bestemt produkt, kan man også bruge søgefunktionen øverst på siden.

Altid opdateret med Makeup Online

Hvis man ikke har fået nok af produkterne på webshoppens side, kan man følge Makeup Online på de sociale medier. Makeup Online har profiler på Facebook og Instagram. På den måde får man sin daglige dosis makeupnyheder og kan blive inspireret til at prøve nye produkter. Samtidig holder man sig selv opdateret på nye trends og er blandt nogle af de første, når Makeup Online holder udsalg eller giver rabat på makeup. Når man ønsker nyheder direkte i sin mailindbakke, kan man tilmelde sig webshoppens digitale nyhedsbrev.

Makeup Online på Instagram

Rige og moderne betalingsalternativer

Hos Makeup Online kan alle være med. Især når det kommer til antallet af betalingsmåder. Hele 9 forskellige betalingsvarianter giver webshoppen sine brugere til at vælge imellem. Det er selvfølgelig først og fremmest forskellige betalingskort såsom Dankort, MasterCard og Maestro. Derudover kan man betale via MobilePay, som mange unge forbrugere foretrækker, da det er nemt og hurtigt. Hvis man har en konto hos PayPal, kan man også betale via PayPal. Og ellers kan man jo også skabe en konto der. Endelig tillader Makeup Online betaling via faktura. Det sker ved hjælp af tjenesten ViaBill. Kunden skal tilmelde sig og blive godkendt hos ViaBill før man kan bruge denne løsning. En sidste betalingsmulighed er via bankoverførsel. Dette vil dog forlænge behandlingstiden, da pakken først bliver sendt af sted, når kunden har overført pengene og disse er modtaget hos Makeup Online.

Levering med Post Danmark

Der findes to leveringsmuligheder, når man har handlet hos Makeup Online. Pakken kan leveres med eller uden omdeling. Levering uden omdeling er lidt billigere og betyder, at kunden skal hente sin pakke på det nærmeste posthus. Levering med omdeling koster lidt ekstra gebyr, til gengæld leveres pakken direkte til døren. Den gennemsnitlige leveringstid ligger på op til 3 hverdage til danske adresser. Makeup Online sender også til de andre nordiske lande inklusive Færøerne og Grønland.

Retur og fortrydelsesret

Makeup Online har en standard periode af 14 dage fra modtagelses dato, hvor man kan fortryde sit køb og returnere varerne. Hvis man vil fortryde sit køb, skal man henvende sig til kundeservice hurtigst muligt og senest inden for 14 dage. Det er vigtigt at have sit ordrenummer parat eller medsende det i en e-mail. Returvarer må ikke være beskadiget eller vise spor af brug. Det vil sige, at man ikke kan prøve en læbestift og så sende den retur. Kunden kan anvende en fortrydelsesformular og sende den som brev eller e-mail. Kunden betaler selv for fragten. Alle returpakker skal sendes til følgende adresse:

Makeup Online
Oldbuen 26
2620 Albertslund
Danmark

Kundeservice døgnet rundt

Hvis man har et spørgsmål til et produkt fra Makeup Online eller en igangværende bestilling, kan man kontakte onlinebutikkens kundeservice. Langt de fleste henvendelser besvares inden for et døgn. Telefonopkald besvares selvfølgelig med det samme. Man kan ringe til 42 64 39 92 fra mandag til fredag og mellem kl. 10 og kl. 15. Udenfor disse tider kan man benytte kontaktformularen på hjemmesiden eller sende en mail til kundeservice@makeup-online.dk.

Hvordan indløser jeg min rabatkode hos Makeup Online?

 1. Først vælger du en rabatkode som passer til det du vil købe i webshoppen. Vær opmærksom på, at der kan forekomme begrænsninger ved visse rabatkoder.
 2. Klik på koden. Den vises på skærmen.
 3. Nu kopier du rabatkoden, så du kan anvende den senere.
 4. Gå til webshoppens hjemmeside. Den burde have åbnet sig i et nyt faneblad.
 5. Find nu din yndlingsmakeup hos Makeup Online. Læg alle varer i indkøbskurven.
 6. Når du er færdig med din shoppingtur, kan du klikke på varekurven øverst på siden. Du får vist en oversigt over de varer, som du har lagt i varekurven undervejs.
 7. Din rabatkode skal du indtaste i feltet under vareoversigten. Klik på OK for at aktivere rabatten.
 8. Gå nu længere ned på siden og udfyld dine resterende oplysninger. Du kan også logge ind, hvis du har handlet hos Makeup Online før.
 9. Til sidst mangler du bare at godkende din bestilling. Du bliver straks omdirigeret til betalingssiden.

Vi håber, at det var en fornøjelse at handle hos Makeup Online og ikke mindst at du bliver glad for dine varer derfra!

Sådan indløser man en rabatkode

Anmeldelser af Makeup Online

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere