Livrig.dk rabatkode

5%
5% rabat på hele sortimentet hos Livrig
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 3625 gange
Vilkår og betingelser
Fri levering ved køb over 500 kr hos Livrig.dk
Vis tilbud
Allerede anvendt 0 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra Livrig.dk Hvorfor?

Gå aldrig glip af en Livrig.dk rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Onlinebutik med fokus på babys ergonomi

Livrig.dk sælger først og fremmest bæresele fra ERGObaby og Manduca. Med hvert køb følger en 30 minutters individuel og professionel vejledning af onlinebutikkens ejer Kirsten. Onlinebutikken sælger også andet babyudstyr, for eksempel kan man købe klapvogne, pusletasker, hængevugger, solskærme til klapvognen og babylegs. Hjemmesiden er overskueligt og alle produkter kan nemt tilgås via en menu. Der er også en søgefunktion, hvor man bare skriver, hvad man leder efter. Livrig kombinerer webshoppen med demovideoer om produkterne. Fordelen ved disse videoer er helt klart, at kunderne kan se dem, når det bedst passer ind i deres hverdag. Desuden er der mulighed for at ejeren kommer ud til små grupper og fremviser nogle udvalgte produkter. Det er tit godt at prøve produkterne selv. Livrig har fokus på sine kunder og er altid åben for alle slags kommentarer.

Et mere harmonisk familieliv med bæresele

Livrig – familievirksomhed fra Sorø

Onlinebutikken Livrig blev til i 2011, da ejeren Kirsten Stoltze Møller kontaktede den dansk-amerikanske virksomhed ERGObaby med et ønske om at blive forhandler af deres produkter. Kirsten og Mads var dengang blevet forældre for tredje gang og havde brug for en bæreløsning, der kunne give mere ro og harmoni til hele familien. Ideen med onlinebutikken har derfor hele tiden været at viderebringe budskabet om ny overskud, energi og ikke mindst mere kvalitetstid sammen med familien til andre danske familier med spædbørn og småbørn. Logoet for onlinebutikken udstråler samme ide om nærvær og kærlighed. Logoet indeholder begyndelsesbogstaverne på ejernes første tre børn. Derudover der små hjerter og det hele er tegnet i en spiral. Farverne grøn og lyserød står for en positiv indgang til livet. Logoet til Livrig er designet af Thea Louise Møller.

Hvad er en ERGObaby bæresele?

En ERGObaby bæresele sikrer, at babyen er placeret helt korrekt samtidig med at bæreselen er godt for bærerens ryg. Bæreselen støtter barnets ergonomi under væksten. Den støtter udviklingen af babyens hofter, rygrad og bækken helt fra start af. Til spædbørn findes en ekstra indsats, der støtter nyfødte børn op til en alder af 4 måneder i deres udvikling. Når barnet selv kan holde sit hoved og er blevet stærk nok, kan ERGObaby bæreselen benyttes uden spædbørnsindsatsen. ERGObaby bæreselen findes i forskellige modeller og farver. Nogle af de mest populære modeller er:

 • Four Position 360
 • Original Standard
 • Performance
 • Original Økologisk
 • Travel

Hver bæresele er udviklet til et bestemt formål. Modellen Performance er for eksempel velegnet til let træning sammen med barnet. Alle modeller findes i et hav af farver. Kunden bestemmer selv, hvilken farve der passer bedst. ERGObaby bæresele kan nemt tilpasses bærerens og babyens størrelse. Der findes en række tilbehør til onlinebutikkens hovedprodukt, herunder:

 • Spædbarnsindsats
 • Vejrbeskyttelse
 • Pusletaske
 • Hoftetasker
 • Cargopack
 • Rejsetasker
 • Rygsække
 • Dukkeseler
 • Seleforlænger
 • Suttepuder

Derudover forhandler Livrig produkter fra andre mærker. De har for eksempel bæresele fra Manduca og 7AM Enfant og Babyzen klapvogne. Kirsten er kangatræner, hvorfor der også kan bookes kangatræning via hjemmesiden.

ERGObaby bæresele fra Livrig

Spar penge i udsalget

Livrig har altid tilbud på nogle udvalgte varer. Udsalgsvarer skal ud af butikken for at give plads til nye modeller. Udvalget er selvfølgelig begrænset i forhold til hele onlinebutikkens varesortiment, men det er altid en god ide at klikke på ”Udsalg” først. Det kan jo være, at man kan gøre et kup.

Social gennem videoer

Onlinebutikken har naturligvis en side på Facebook, som de opdaterer løbende. Desuden kan kunderne få glæde af en hel del videoer om Livrig.dks produkter, som er tilgængelige på YouTube samt på selve onlinebutikkens hjemmeside. Videoerne kan være god hjælp og inspiration.

Betaling hos Livrig

Hos Livrig kan du betale dine bestillinger med kreditkort, ViaBill eller bankoverførsel. Onlinebutikken tager imod følgende kreditkort:

 • Visa Dankort
 • Visa
 • Visa Electron
 • MasterCard
 • Maestro

ViaBill kan være en praktisk løsning, hvis du ønsker at betale dine varer på et senere tidspunkt.

Sådan kommer varerne frem til kunden

Alle pakker fra Livrig sendes med Post Danmark. Det er helt gratis, hvis man køber for over 500 kr. Man får et trackingnummer, så man kan spore sin pakke. Hvis man kommer forbi Sorø eller bor i nærheden, har man desuden mulighed for at afhente sin bestilling direkte hos Livrig. Den normale leveringstid ligger mellem en og syv dage. Skulle man ikke være tilfreds med sine varer, yder Livrig 2 ugers returret for alle kunder.

Kundeservice har prioritet hos Livrig

Livrig har sat sig til mål altid at yde den bedste service for sine kunder. At dette lykkedes viser fremragende anmeldelser på Trustpilot. Livrig er der for sine kunder hele vejen fra bestillingen til anvendelsen af produkterne. Skulle der til enhver tid opstå et problem med produkterne, er man velkommen til at kontakte kundeserviceafdelingen. Telefonerne er åbne i hverdage i almindelig kontortid. Bare ring til 61 69 06 25. Desuden kan man skrive en e-mail til livrig@livrig.dk.

Sådan indløser du din rabatkode hos Livrig.dk

 1. Først skal du finde en passende rabatkode her på siden. Vi gør opmærksom på, at du altid skal læse betingelserne for hver enkel rabatkode. Det kan nogle gange forekomme, at en rabatkode kun gælder en bestemt kategori i onlinebutikken eller kun kan anvendes af kunder, der ikke har handlet hos den pågældende butik før.
 2. Klik på rabatkoden, når du synes, at du har en fundet den rigtige for dig. Rabatkoden vises og du skal kopiere den. Vi sender dig automatisk videre til Livrigs hjemmeside, hvor du kan shoppe løs.
 3. Vælg nu dine varer i onlinebutikken. Tag gerne et kig på de mange videoer, som Livrig har lagt på deres hjemmeside. Læg alle produkter, som du ønsker at købe, i indkøbskurven.
 4. Når du er færdig med at handle, klikker du på ”Kurv” oppe i øverst højre side af hjemmesiden. Du kan se en oversigt over din bestilling til højere på siden.
 5. Udfyld din faktueringsadresse, betalingsmetode, forsendelsesmetode og kortoplysninger. Rabatkoden skal indtastes i feltet under faktueringsadresse. Når du klikke på ”indløs” bliver din rabat trukket automatisk.
 6. Gennemse ordren og godkend dit køb med ”gennemfør ordren”.
 7. Dine varer er snart på vej til dig. Vi håber, at Livrigs produkter hjælper dig og din familie til mere harmoni og overskud. Start med at nyde følelsen af at have sparet penge med en af vores rabatkoder!

Indløs en rabatkode og spar penge hos Livrig

Anmeldelser af Livrig.dk

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8