- Live | Rabathelten
Rabathelten.dk Live

Rabathelten.dk Live - Billigere onlinehandel døgnet rundt

Når man endelig har tid til at slappe af på sofaen eller på en hyggelig cafe efter arbejde, kan man tage sin iPad eller bærbare computer frem og handle online på en af sine yndlingsbutikker. Det er nemlig nemt, hurtigt og fleksibelt at handle online, da webbutikker er åbne døgnet rundt. Under vores funktion ”Live” kan man holdes opdateret omkring, hvilke rabatkoder og hvilke onlinebutikker bliver benyttet lige nu. Desuden giver funktionen mulighed for at se, hvor disse brugere befinder sig i Danmark. Når en person i Herning bruger en rabatkode til eksempelvis Onlinefotoservice vises det straks i live-funktionen. Man kan både se netbutikken og selve rabatkoden, der bliver anvendt. Hvis man finder en rabatkode, som ser attraktiv ud kan man også selv klikke på den og spare penge. Derfor kan denne funktion også bruges som inspiration til, hvilken onlinebutik er værd at besøge.  

Hvornår shopper danskere mest?

Undersøgelser viser, at det tidspunkt på dagen, hvor folk handler mest online er omkring frokosttid, hvor de har tid til at tage en lille pause og har dermed mulighed for at shoppe online. Derudover ligger mandagen på første pladsen over den mest populære onlinehandelsdag. Mandagen er som regel en smule krævende, da man skal på arbejde efter weekenden. Derfor er det den dag på ugen, hvor folk har mest lyst til at shoppe. En anden grund er, at brugerne måske har set et interessant tilbud i løbet af weekenden, som de først vælger at gøre brug af om mandagen.

Ifølge Danmarks Statistik bor de danskere, der shopper allermest online, på Sjælland. Det er nemlig mere end hver femte sjællænder, der handler online. I gennemsnittet bruger de over 5000 kroner på onlinehandel i ca. tre måneder. En anden interessant pointe er, at man altid har været af den opfattelse, at det er kvinder, der shopper mest og bruger flest penge, men ifølge Danmarks Statisk er det faktisk mænd, der bruger flest penge online. Faktisk er det sådan, at 66 procent af mændene handler på nettet, mens det kun er 61 procent af kvinderne, der hyppigt handler på internettet.

Hvad køber henholdsvis mænd og kvinder på nettet?

Kvinderne køber primært tøj, smykker, dagligdagsvarer og sports- og fritidsudstyr, mens mændene hovedsageligt handler elektronik og tekniske produkter såsom mobiltelefoner, kameraer, computere og TV m.fl. Dette hænger primært sammen med interesser og præferencer. Mænd interesserer sig for tekniske produkter og moderne gadgets, mens kvinder sætter pris på at se godt ud, hvilket de forsøger at gøre ved at købe tøj, smykker og accessoires. Et andet interessant faktum er, at de fleste af vores besøgende stadig bruger almindelige stationære eller bærbare computere til at besøge vores hjemmeside. Vi har stadig en del trafik fra bærbare enheder som for eksempel mobiltelefoner og tablets, men de fleste besøg og køb stammer fra computere. Folk, der handler mest online er mellem 16 og 44 år. Ældre generationer og især folk over 65 år er vant til rabatkuponer, men til gengæld handler de ikke på nettet, fordi de ikke er vant til at bruge onlineshopping som de yngre generationer er.

Vores medarbejdere hos Rabathelten søger hele tiden for at opdatere og teste rabatkoder, så de alle er aktuelle og fungerer. Derfor kan man være sikker på, at rabatkuponer, som findes på siden er velfungerende og gyldige. Rabathelten håber I kan finde en rabatkupon som I kan bruge og ønsker jer god shopping!

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere