Little Things rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for marts 2019. Opdaterede og godkendte.
5%
5% rabat på hele sortimentet hos Little Things
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 7 gange
Vilkår og betingelser
Fri levering ved køb over 499 kr hos Little Things
Vis tilbud
Allerede anvendt 3 gange
Vilkår og betingelser
Kvalitetsprodukter til gode priser hos Little Things
Vis tilbud
Allerede anvendt 3 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra Little Things Hvorfor?

Gå aldrig glip af en Little Things rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Enkel og unik indretning til ethvert hjem

LittleThings.dk sælger forskellige designobjekter og folkene bag gør en dyd ud af at tilbyde produkter i god design og kvalitet. Webbutikken forsøger at forny sit udbud hele tiden for at følge de aktuelle trends løbende. Både mærker og produkter bliver udvalgt med omhu og omtanke for kvalitet og æstetik. Lige nu byder butikken på over 150 produkter i forskellige farver og design, og dermed til forskellige priser, smag og præferencer. Priserne strækker sig fra 149, hvilket gør det muligt at finde produkter til forskellige behov og budgetter.

boligindretning

Dansk virksomhed med passion for kvalitet og design

Ideen bag onlineshoppen Little Things stammer fra en drøm om at blive selvstændig erhvervsdrivende, kombineret med passion for design, kvalitet, indretning og interiør. Samtidig havde butikken et ønske om at nå flest mulige kunder hurtigt og enkelt, hvilket de kunne gøre via online handel. Produkterne skulle udvælges nøje, fordi de både skulle være tidløse, i god kvalitet, til en rimelig pris og tilpasse sig de aktuelle trends inden for boligindretning. Manden bag webbutikken er Kivan Olesen. Efter grundige overvejelser om udbud og design grundlagde han sammen med sit team butikken i efteråret 2014. I dag har butikken et stort udvalg af indretningsprodukter, mange følgere på Facebook og gode anmeldelser fra brugerne.

Et bredt varesortiment inden for boligindretning

Som tidligere nævnt byder butikken på et bredt sortiment inden for møbler, pynt, interiør og designerprodukter til forskellige rum i boligen. Littlethings.dk har fokus på unikke og trendsættende produkter, som er inspireret af moderne og minimalistiske nordiske design. Hos webbutikken kan man blandt andet købe følgende produkter:

 • Belysning
 • Dekoration
 • Møbler
 • Tekstiler

bolig little things

Kategorien belysning byder på forskellige lamper. Under kategorien dekoration kan man blandt andet finde stearinlys, lysestager, vaser, kurve og plakater. Under kategorien møbler findes der reoler, skabe, borde, stole med mere. Tekstilkategorien er inddelt i skind, puder og plaid. Under hver kategori og underkategori kan man læse mere om produkterne og hvordan de kan benyttes. Dermed er det let at filtrere efter det man søger og finde det ved et par enkle klik.

Eftersom onlineshoppen gør en dyd ud af tilbyde et bredt og designrigtigt sortimentet, forhandler de flere forskellige mærker inden for indretning. Nedenfor kan man finde en oversigt over de mærker, som kan købes hos littilethings.dk:

 • Bloomingville
 • Cacoon
 • House Doctor
 • Hübsch interior
 • KemiKaze
 • Nørgaardnørgaard
 • Smedsmo
 • Vægterdesign

På siden findes der også en søgefunktion, der gør det lettere at søge det man er på udkig efter. Derudover findes der en filtreringsfunktion, hvor man kan vælge, hvor mange produkter man ønsker at have overblikover samt at sortere efter:

 • Navn
 • Pris
 • Dato
 • Populære

sidst men ikke mindst kan man på venstre side af hjemmesiden sortere efter pris, brand og senest viste produkter. Generelt set kan det siges, at hjemmesiden gør det enklere og hurtigere at finde præcist det du søger, i det ønskede mærke og til den ønskede pris.

Spar flere penge på de fremtidige køb

Onlineshoppen har en tilbudsside på hjemmesiden, hvor de nedsatte varer fra butikken vises. Der kan man spare penge på mange af de produkter man er på udkig efter. Disse produkter er som regel restordrer eller produkter fra tidligere kollektioner. Kvaliteten er dog stadig sikret.

bord little things

Opret egen kundekonto

På hjemmesiden har man mulighed for at oprette en kundekonto med eget brugernavn eller e-mailadresse og en personlig adgangskode, så det bliver lettere at lave fremtidige bestillinger på siden. Man kan oprette en konto ved at klikke på ”Min konto”, som ligger øverst i højre side på webshoppens side. Det eneste man skal gøre er at indtaste sin e-mail adresse og vælge en adgangskode.

Bloggen fyldt med tips, tricks og gode ideer til indretning

Onlineshoppen forsøger at dele trends inden for boligindretning med interesserede brugere. På butikkens blogsside kan man finde en oversigt over forskellige blogindlæg med tips og nye ideer til indretning af bolig. Her er der desuden et bredt udvalg af ideer til, hvordan ethvert produkt kan benyttes og hvilke mærker er anbefalelsesværdige. Nogle bloggere deler endda deres egne alternative metoder til indretning og hvordan man med simple og lettilgængelige ting kan forny sit hjem. Derudover findes der inspirerende madopskrifter. For at læse de forskellige blogindlæg kan man besøge butikkens særlige blogsside nedenfor:

https://www.littlethings.dk/bloggen/
http://www.littlethings.dk/tag/blog/

Følg Little Things på Facebook og Instagram

Onlineshoppen er aktiv på både Facebook og Instagram. På Facebook kan brugerne følge med i virksomhedens aktiviteter, dekorationsforslag og aktuelle tilbud og udbud af varer. Her kan butikkens følgere følge aktivt med i nuværende aktiviteter og give deres mening tilkende. På Instagram findes der mange billeder, som kan bruges til inspiration af, hvordan visse produkter kan benyttes. Derudover har littlethings delt forskellige konkurrencer, gaveideer og inspirationskilder.

Sidst men ikke mindst har man altid mulighed for at tilmelde sig shoppens nyhedsbrev ved at skrive sin e-mailadresse og navn allernederst på butikkens side. Det er helt gratis og meget simpelt og hurtigt. Ved at tilmelde sig nyhedsbrevet kan man få løbende nyheder og opdateringer samt aktuelle rabatter og rabatkoder via sin e-mail.

lamper little things

Fleksible betalingsmuligheder

Hos Little Things har man mulighed for at betale sikkert med adskillige betalingsmetoder. Butikken tager imod følgende betalingsformer:

 • Dankort
 • Visa/dankort
 • Mastercard
 • Maestro
 • Visa Elektron
 • JCB
 • MobilePay

Betalingen foregår gennem sikrede og godkendte kanaler og der bliver heller ikke medregnet yderligere kortgebyrer. Beløbet bliver altid først trukket efter afsendelse af bestillingen.

Hurtig forsendelse og levering

Webbutikken forsøger altid at levere varerne hurtigst muligt. Derfor sendes alle ordrer, der er gennemført inden klokken 12 på normale hverdage samme dag. Den normale leveringstid er 1-3 hverdage. Alle pakker sendes med forsikring, hvilket er et ekstra tilbud fra onlineshoppens side for at sikre kundetilfredshed. Fragtprisen kan variere fra ordre til ordre, men der kan opnås fri levering ved køb over 499 kroner.

Returnering i op til 14 dage

Onlinebutikken tilbyder 14 dages returret. Disse dage tælles fra den dag, hvor man modtog varen. Derfor er det meget vigtigt, at man sender varen tilbage hurtigst muligt, hvis man ikke ønsker at beholde den. Først bedes man kontakte butikken for at angive sin returnering eller fortrydelse og årsdagen dertil. Det er meget vigtigt, at man pakker produktet sikkert og forsvarligt for at undgå transportskader. Dette da man selv er ansvarlig for varen efter modtagelsen.

Ved alle køb hos butikken har man også 24 måneders reklamationsret. Denne ret er bestemt ud fra den danske købelov og gælder ved fejl og mangler på produktet. I denne sammenhæng kan man enten få sin vare ombyttet, repareret eller få sine pengene refunderet eller bede om afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Fejl eller manglen må ikke være som følge af forkert eller uhensigtsmæssig brug eller voldelig adfærd.

Det er meget vigtigt, at man indgiver sin reklamationssag hurtigst muligt. Hvis en fejl angives inden for ca. to måneder vil den som regel være rettidig. Hvis et produkt er beskadiget under transport skal kundeservice kontaktes inden for tre dage fra leveringsdatoen. Desuden skal shoppen bruge en form for dokumentation for skaderne. Billeder af skaden og lignende bedes venligst sendes til Service@littlethings.dk. For at sende produkterne retur skal man bruge en særlig returlabel. Når man kontakter butikken får man en returlabel tilsendt via mail. Hvis reklamationen bliver godkendt får man sine penge refunderet. Hvis man fortryder sit køb, bedes man venligst sende det retur til nedenstående adresse:

Little Things
Brunsborgvej 5
DK-6990 Ulfborg
Danmark

På butikkens hjemmeside kan man finde en Standardfortrydelsesformular, som skal udfyldes, hvis man ønsker at fortryde sit køb. Formularen findes under nedenstående link:

https://www.littlethings.dk/standardfortrydelsesformular/

Kontakt kundeservice ved spørgsmål

Onlinebutikken gør meget for at bevare en god kundekontakt og besvare brugernes henvendelser og spørgsmål. Telefoniske henvendelser kan ske på dette telefonnummer: +45 91 54 44 34. Telefonerne har åbent alle hverdage fra klokken 9:30 frem til klokken 14:00. Derudover kan man opnå kontakt med butikken via e-mail henvendelser på følgende e-mailadresse: Service@littlethings.dk. Hvis man foretrækker at benytte en online kontaktformular kan man skrive il butikken på selve hjemmesiden ved at klikke på kundeservice og kontakt.

Så nemt kan du indløse din rabatkode hos Little Things

 1. Først bedes du venligst vælge den ønskede rabatkode på Rabatheltens hjemmeside.
 2. Læg venligst mærke til både udløbsdatoer samt alle vilkår og betingelser for brug af koden omhyggeligt.
 3. Ved at klikke på selve rabatkoden bliver du viderestillet til onlineshoppens hjemmeside. Du kan enten kopiere kuponkoden eller skrive den ned.
 4. På onlinebutikkens side kan du vælge alle de produkter du ønsker at købe. Tilføj venligst alle dine produkter i din indkøbskurv. Når du er færdig skal du klikke på indkøbskurvsikonet på siden. Her får du en oversigt over din ordre.
 5. Når du er tilfreds med dine køb skal du indsætte din rabatkode ind/eller skrive den ind i feltet under din købsoversigt, i feltet, der hedder ”Kuponkode”. Herefter bedes du venligst klikke på den orange knap, der hedder ”Anvend kupon”. Rabatten bliver automatisk trukket fra det forhenværende beløb og din pris opdateres. Læg mærke til om din pris er blevet reduceret. Hvis ikke bedes du venligst forsøge igen.
 6. Derefter kan du klikke på det orange felt, der hedder ”Gå til kassen”.
 7. Under næste trin skal du skrive alle dine personlige data såsom navn, adresse, e-mail adresse, vælge din betalingsmetode etc. Når du er færdig med at skrive alle dine oplysninger skal du klikke på det orange felt, der kaldes ”Gå til betaling”.
 8. Dette trin er det sidste trin i din bestilling, hvor du vælger din betalingsmetode, betaler for dit køb og godkender ordren. Herefter er du færdig med dit køb og kan glæde dig til dine nye produkter.

rabatkode til littlethings.dk

Anmeldelser af Little Things

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere