lenson

Lenson rabatkode

1 Lenson rabatkode og 1 tilbud for september 2017

40 kr rabat på hele sortimentet for nye kunder hos Lenson
**********
Vis rabatkode
Virker det? 1 0
Testet
Allerede anvendt 172 gange
Fri levering på abonnementsbestillinger over 350 kr fra 2. bestilling hos Lenson
Vis tilbud
Virker det? 0 0
Testet
Allerede anvendt 73 gange
Udløbne rabatkoder fra Lenson – Hvorfor?

Gå aldrig glip af en Lenson rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis

Nærmere om Lenson

Lenson.com er en danskejet internetside, der forhandler kontaktlinser, briller og solbriller. Virksomheden blev grundlagt i 2004 og har hovedkontor i København. Lenson har et bredt internationalt samarbejde med flere at de store virksomheder som fx Bausch & Lomb, Ciba Vision, Cooper Vision, Johnson & Johnson og inden for plejeområdet samarbejdes der med Alcon. Lenson der derfor en international hjemmeside, og den tilbydes også i en række andre lande udover Danmark. 

Lenson sigter mod at tilbyde produkter til lave priser uden, at der svækkes på kvaliteten. 
Kundernes tilfredshed har stor betydning for Lenson, og derfor er al personalet kompetent uddannet med optiker- og kontaktlinsekvalifikation. Det sikrer, at kundes behov kan dækkes, og der er samtidig garanti for, at de produkter, der forhandles, håndteres korrekt og forsvarligt. 

Lenson ønsker at gøre det nemt for kunderne at handle, og de garanterer derfor, at selvom priserne er lave, så er service og kvalitet i top, og at varen altid leveres inden for den angivne leveringstid.

Lenson linser

Eksperter i linser

Lenson er specialiseret i kontaktlinser, men forhandler også andre varer som briller og solbriller. 
Linser: 
På Lenson forhandles et bredt udvalgt af kontaktlinser. Det er muligt at købe følgende typer af linser:

 • Endagslinser
 • Ugelinser
 • Månedslinser
 • Farvede linser
 • Døgnlinser
 • Toriske linser
 • Progressive linser
 • Multifokale linser

Derudover sælges tilbehør til linser, saltvandsopløsning og øjendråber.
Følgende kontaktlinsemærker forhandles på Lenson:

 • Acuvue
 • Biofinity
 • Cases with faces
 • DAILIES
 • easySEPT
 • Expressions
 • FreshLOOK
 • Queen's
 • ReNu
 • Soft Lens

Briller og solbrillerne i en række kendte internationale mærker: 

 • Adidas
 • Bollé
 • Carrera
 • Dirty Dog
 • DKNY
 • Dolce & Gabbana
 • Oakley
 • Ray-Ban
 • Versace
 • Vogue

Når man shopper på Lenson, vil man på forsiden kunne se de aktuelle kampagner og tilbud. Hvis man leder efter et bestemt produkt eller mærke, kan man benytte søgefeltet i venstre hjørne. Under søgefeltet kan man direkte klikke på linser, briller eller solbriller og den vej igennem finde det produkt, som man leder efter.

Under hvert produkt er en beskrivelse, så man kan læse nærmere, inden man køber produktet. Når man har fundet det produkt, man ønsker at købe, trykker man på linket "køb". Bestiller man linser, skal man indtaste, hvor mange pakker man ønsker at købe til henholdsvis højre og ventre øje. Ligeledes skal man indtaste den styrke, man ønsker linserne har. Basiskurve og diameter skal også oplyses. Skal man købe briller, skal man oplyse hvilke mål, disse skal have og eventuelt, hvilken styrke. 

Når disse oplysninger er indtastede, er det videre til betalingssiden. Hvis man allerede har oprettet en konto på Lenson, skal man logge ind på sin konto, og derefter gå videre til betalingssiden. Er det første gang, man handler på hjemmesiden, skal man indtaste sine personlige oplysninger for at oprette en konto. Når dette er gjort, vil man automatisk komme frem til betalingssiden, hvor man skal vælge, hvordan man ønsker at betale og til sidste bekræfte købet. Der til blive sendt en kvittering til den e-mail, der oplyses ved bestilling. 

Forskellige muligheder for betaling

Når man handler på Lenson, har man følgende tre betalingsmuligheder:

 • Kreditkort - det er muligt at betale med Visa/Dankort, VISA, Mastercard og Eurocard. Der er ingen gebyrer ved at betale med kreditkort, og betalingen er sikker, da den går gennem en krypteret opkobling (SSL). Lenson har derfor ikke adgang til de kreditkortoplysninger, der angives. 
 • Direkte betaling - når man anvender direkte betaling, bliver man ved betaling dirigeret til sin internetbank for derigennem at betale for købet. Der er ingen afgifter forbundet med denne betalingsform.
 • Faktura- Det er også muligt at betale sine varer med faktura. Det vil sige, at man ikke skal betale, når man bestiller sine varer. Fakturaen sendes sammen med bestillingen, og den skal betales senest 14 dage efter modtagesen af varerne. Fakturaen administreres af Klarna, og ved denne form for betaling pålægges et gebyr på 19 kroner. Når man vælger at betale med faktura, vil Lenson foretage et automatisk kreditkontrol. Det sker for at undersøge, om man er registreret som dårlig betaler. Hvis denne kontrol ikke godkendes, kan man betale på den af de to ovenstående måder. 

Sådan leveres varen

Leveringtiden afhænger af, hvilken varer man bestiller. Den typiske leverings er 1-3 arbejdsdage for linser, 5-10 arbejdsdage for briller og 3-5 arbejdsdage for solbriller. 

Ved levering af kontaktliner bruges Post Danmark. Oftest vil pakken blive lagt i postkassen, da Lenson pakker dem så flade som muligt. Er det ikke muligt at have pakken i postkassen, vil den blive leveret op det nærmeste posthus, hvor den kan afhentes. Man vil modtage et brev fra posten, hvis pakken skal afhentes på posthuset. Dette brev skal medbringes på posthuset sammen med legitimation. 

Ved levering af briller og solbriller benytter Lenson Parcel som leverandør. Alle leverancer med Parcel bliver leveret direkte hjem til døren. 

Det koster 29 kroner at få leveret varer købt på Lenson. Såfremt man abonnerer på linser, er det Lenson, der betaler for fragten fra og med Parcel som leverance.

Returnering og reklamation af varer

 • Returnering

Hvis man ønsker at returnere en vare fra Lenson, er der 90 dages returret på både linser, briller og solbriller. Lenson betaler for fragten, hvis det er linser, der skal returneres. Gælder det briller og solbriller, skal man selv betale for forsendelsen. Den vare, der returneres til Lenson skal være uåbnet, og den må på ingen måde være beskadiget. 

Der skal altid tages kontakt til Lenson kundeservice, inden en vare sendes retur. Dette gøres ved at kontakte kundeservice på mail. Her skal man huske at angive bestillingsnummer, som findes på kvitteringen. Når Lenson har behandlet henvendelsen, vil man modtage en mail med oplysninger om, hvordan vare skal returneres. Beløbet for den returnerede varer sker inden for 10 arbejdsdage efter Lenson har modtaget varen.

 • Reklamation

Hvis man ønsker at reklamere over en vare, skal denne sendes tilbage til Lenson , som vil videresende varen til producenten, som så vil vurdere varen. Vurderer producenten, at fejlen skyldes en produktionsfejl, fremsender Lenson en identisk vare.

Henvendelse ved et defekt produkt skal se hurtigst muligt efter modtagelse af varen. Hvis man ønsker at reklamere over en vare, skal Lenson kontaktes via mail, hvor bestillingsnummer angives samt en beskrivelse af fejlen. Herefter modtager man en mail fra Lenson om, hvordan varen skal returneres. Når Lenson har modtaget varen, modtager man en mail om det videre forløb.

Effektiv og hurtig kundeservice 

På Lenson er det muligt at få svar på de mest almindelige spørgsmål og svar. Dette findes under linket "spørgsmål og svar" på forsiden. Her er det også muligt at chatte med kundeservice, og derigennem få svar på sine spørgsmål. Derudover kan kundeservice kontaktes på mail eller på telefon.

Indløs din rabatkode - sådan her

 1. Når du har fundet den rabatkode på Rabathelten.dk, som du ønsker at benytte, skal du klikke på den, hvorefter du vil komme direkte til Lenson.
 2. Her vælger du, hvilken vare, du ønsker at købe. Du skal indtaste de nødvendige oplysninger for bestilling af linser og briller. 
 3. Varen lægges i indkøbskurven, og du går videre til betaling. Som det første på betalingssiden skal du indtaste den rabatkode, du har fundet på Rabathelten.dk. Rabatten fratrækkes med det samme, og den aktuelle pris kan ses i feltet til højre.
 4. Herefter skal du indtaste dine personlige oplysninger. Har du oprettet en konto på Lenson, kan du logge ind, og dine oplysninger vil automatisk komme frem.
 5. Så skal du vælge, hvordan du ønsker at betale. Købet skal derefter bekræftes, og bestillingen er derefter er ordren afsendt. 
 6. Nu skal du bare vente på, at du modtager dine varer. Vi håber, at du er tilfreds med købet.

Sådan sparer du penge hos Lenson

Der findes ingen brugeranmeldelser endnu
Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8