Larsen Watches rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for januar 2019. Opdaterede og godkendte.
Fri levering på hele sortimentet hos Larsen Watches
Vis tilbud
Allerede anvendt 15 gange
Vilkår og betingelser
Kvalitetsure til både mænd og kvinder hos Larsen Watches
Vis tilbud
Allerede anvendt 9 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra Larsen Watches Hvorfor?
Vi er overbevist om, at vi har de bedste rabatkoder til Larsen Watches. Hvis du vil, kig endelig også på vores konkurrenters sider.

Gå aldrig glip af en Larsen Watches rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Lars Larsen Watches – Webshoppen med få ord

Kort sagt kan man på larsenwatches.dk købe armbåndsure i dansk kvalitet og modern design. Ure fra Lars Larsen er efterspurgte, da de kan kombineres med enhver stil. Et stort udvalg af remme og lænke og urskiver gør det muligt, at enhver kunde kan finde et passende model. Priserne er ikke for dyre, men heller ikke noget for et studenterbudget. Larsen Watches kan betegnes som Danmarks svar på Daniel Wellington ure fra Sverige. Hjemmesiden har et modernt layout og en nem navigation.

Eksempler på ure fra Lars Larsen Watches

Larsen Watches – Dansk design og kvalitet

Lars Larsen Watches A/S er en dansk aktieselskab som blev grundlagt i april 2012. Virksomheden har specialiseret sig i at sælge armbåndsure. Direktør og grundlægger Dan Kjærgaard Corfitzen har mange års erfaring inden for virksomhedsudvikling og smykkebranchen. Derfor kommer det ikke som en overraskelse, at ure fra Larsen Watches sælges i over 20 lande verden over. Virksomheden har formået at erobrere smykkeverdenen med de forskellige modeller. Kombinationen af moderne design, dansk kvalitet og en overkommelig pris må være ingrediensen bag Larsen Watches’ succes. Virksomheden har hovedsæde i den sydfynske by Svendborg. Her ligger både lager og kontor for det danske firma med international profil.

Lars Larsen Watches er ure i tidløs design

I Larsen Watches’ webshop kan man købe dame- og herreure samt tilbehør som for eksempel nøgleringe eller urremme. I onlinebutikken findes over 100 forskellige urmodeller, der adskiller sig fra hinanden blandt andet i farve, form, lænke, rem og vandtæthed. Der findes små og elegante ure såvel som dykkerure med en masse ekstra funktioner. Urværket i alle ure stammer fra Schweiz, som er kendt for at lave ure med høje standarder for kvalitet. Her er et par eksempler på Lars Larsen ure:

 • Dameur i guld med blå minut- og timeviser
 • Herreur med nato rem og blå urskive
 • Dameur med grøn læderrem
 • Herreur med brun vintage læderrem
 • Dameur med perlemor urskive
 • Dameur med lænke i rustfrit stål
 • Herreur automatisk dykkerur i rustfrit stål
 • Herreur med mørkebrun læderrem og hvid urskive
 • Dameur med sort karbonlænke og sort urskive
 • Herreur i guld med guld lænke

Der er også forskel på hvilke funktioner urskiven har udover at vise hvad klokken er. Der findes Larsen Watches med datovisning på urskiven, med et ekstra lille ur der viser sekunderne (modsat en almindelig sekundviser) eller features specialt lavet til dykker- og sportsure. Et overblik over alle ure findes under rubrikken URE, mens alt tilbehør findes i kategorien TILBEHØR.

Larsen Watches i forskellige modeller

Rabat på ure fra Lars Larsen

Hos Larsen Watches er det muligt at spare penge uden at anvende en rabatkode. I kategorien UDSALG samles der nemlig alle ure, som lige nu er på tilbud. De er delt op i dameure og herreure. På mange modeller kan man spare flere hundrede kroner. Der er dog altid kun et begrænset antal ure på tilbud. Kunder som har konkrete forestiller om hvordan deres ure skal se ud, kan derfor blive skuffet. Eller også sp bliver man inspireret af udsalgsvarerne og kan få et ur fra Larsen Watches til halvdelen af originalprisen.

Nyheder om ure fra Lars Larsen

Larsen Watches har en egen blog, hvor skribenterne lægger nyheder omkring webshoppen og dens produkter op. Det sker cirka to gange om måneden. Nyheder er for eksempel artikler om Larsen Watches i modeblade, tips til den perfekt gave eller præsentationen af nye urmodeller. Hvis man ønsker flere opdateringer fra Larsen Watches, kan man derudover abonnere på onlinebutikkens nyhedsbrev. Nyhedsbrevet sendes cirka en gang om ugen og modtages direkte i mailindbakken.

Larsen Watches – socialt hele vejen igennem

Larsen Watches ønsker at være på øjenhøjde med sine kunder og potentielle købere. Derfor er de til at finde på alle store sociale medier, herunder Facebook, Instagram og Snapchat. På hjemmesiden findes en væg (den såkaldte WALL), hvor billeder fra brugere på de forskellige kanaler samles på én side. Larsen Watches vises på den måde i alle mulige forskellige situationer – udenfor, med en kop kaffe i sengen elle ed skrivebordet på arbejde. På YouTube findes blandt andet den her backstagevideo fra et fotoshooting til en Larsen Watches reklame:

Moderne betalingsmetoder hos Larsen Watches

Der findes rige muligheder for at betale sin bestilling fra Larsen Watches. Onlinebutikken accepterer betaling via bankoverførsel, med PayPal eller med kreditkort. Kunden kan blandt andet betale med følgende betalingskort:

 • Dankort
 • VISA
 • MasterCard
 • Maestro
 • American Express

Alle betalinger med kort afvikles via ePay, en onlinebetalingssystem der beskytter kundens data. Larsen Watches tilbyder desuden betaling med MobilePay. Denne mulighed kommer frem, når man har valgt kortbetaling som betalingsmetode. På betalingssiden som kommer frem skal man blot vælge mobilbetaling og indtaste sit mobilnummer som man anvender til MobilePay.

Leveringsbetingelser

Der er gratis fragt på alle ordrer fra Larsen Watches. Normalt pakkes og afsendes varer samme dag som bestillingen er aflagt eller senest dagen efter. Hvis varen ikke er på lager, kan denne tid forlænges. Larsen Watches sender i så fald en e-mail til kunden med den forventede leveringstid. Alt efter hvor hurtigt UPS og din lokale postbud arbejder, er ordrer fra Lars Larsen fremme inden for 5 arbejdsdage. Hvis kunden modtager en beskadiget pakke, skal man straks tage kontakt til kundeservice og informere dem om dette.

Larsen Watches bliver lavet på værkstedet i Svendborg

Garanti og returret

Der er livslang garanti på alle ure fra Lars Larsen. Det betyder, at kunden til enhver til kan reklamere en produktionsfejl ved varer købt hos Larsen Watches. Garantien omfatter selvfølgelig ikke uhensigtsmæssig brug eller almindelig spor af brug. Hvis man ønsker at returnere en vare købt på Larsenwatches.dk, skal man sende en besked til kundeservice inden for 14 dage. I denne informerer man kundeservice om at man ønsker at sende en vare retur. Kundeservice guider derefter igennem processen for returnering. Kunden betaler selv for fragtprisen af returpakker.

Kundeservice har svar på alt

Når man som kunde har spørgsmål vedrørende en bestilling, et produkt eller noget helt tredje, kan man kontakte en kundeservicemedarbejder hos Larsen Watches i hverdage. Medarbejderne sidder klar ved telefonen og computeren fra mandag til fredag kl. 9 til kl. 16. Kunden kan få fat i kundeservice ved at sende en e-mail til info@larsenwatches.dk eller ved at ringe til +45 20 80 21 00. På onlinebutikkens hjemmeside findes desuden information om de fleste emner vedrørende bestillinger fra Larsen Watches.

Sådan anvender du din rabatkode

 1. Find en passende rabatkode her på siden. Det er vigtigt, at du læser betingelserne igennem. Der kan forekomme begrænsninger på nogle rabatkoder.
 2. Klik på den blå knap. Rabatkoden vises på skærmen. Webshoppens hjemmeside åbner sig i et nyt faneblad.
 3. Kopier koden, så du kan bruge den når du afslutter dit køb. Du kan altid komme tilbage til vores side, hvis du har glemt koden eller hvis du har glemt kopiere den.
 4. Gå nu til Larsen Watches onlinebutik og læg alle varer som du ønsker at købe i din digitale varekurv.
 5. Klik på ikonet med varekurven som findes øverst i højre hjørne. Du kan se en oversigt over din bestilling.
 6. Udfyld leveringsadresse og vælg en betalingsmetode.
 7. Rabatkoden skal indtastes i feltet under betalingsmetoden.
 8. Klik på den grå knap, så bliver rabatten trukket med det samme.
 9. Gennemgå din ordre og gå til betalingssiden.

Tillykke med dit nye ur fra Lars Larsen Watches! Vi håber at du bliver glad for det.

Indtast rabatkoden og spar penge

Anmeldelser af Larsen Watches

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere