Kids-World rabatkoder og tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for juli 2019. Opdaterede og godkendte.
Op til 30% rabat på udsalgsvarer hos Kids-world
Fri levering på hele sortimentet hos Kids-world
Udløbne rabatkoder
Vent venligst
30 %
30% ekstra rabat på alle udsalgsvarer hos Kids-World
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
25 %
25% rabat på de fleste varer hos Kids-World
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
25 %
25% rabat i Black Friday udsalg hos Kids-World
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
15 %
15% ekstra rabat på alle udsalgsvarer hos Kids-World
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
15 %
15% ekstra rabat på alt i kategorien Lagersalg/Outlet hos Kids-World
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
25 %
25% rabat på de fleste varer hos Kids-World
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% ekstra rabat på udvalgte mærker i udsalget hos Kids-World
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% ekstra rabat på alle varer i sommerudsalget hos Kids-World
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
kr
Op til 60% rabat på Ticket to Heaven hos Kids-world
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% ekstra rabat på udsalgsvarer hos Kids-World
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
25 %
25% ekstra rabat på udsalgsvarer hos Kids-World
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% ekstra rabat på udsalget hos Kids-World
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% ekstra rabat på udsalget hos Kids-World
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
25% rabat på Hjorth hos Kids-World
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
25% rabat på Color Kids hos Kids-World
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
25% rabat på CR7 hos Kids-World
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
25% rabat på Joha hos Kids-World
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
25 %
25% rabat på Petit by Sofie Schnoor hos Kids World
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
25 %
25% rabat på CeLaVi hos Kids World
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
25 %
25% rabat på Lego Wear hos Kids-World
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
25 %
25% rabat på Phister & Philina varer hos Kids-World
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
25 %
25% rabat på udvalgte varer hos Kids-World
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
25% rabat i Black Friday udsalg hos Kids-World
Tilmeld dig vores Rabathelten.dk-nyhedsbrev og modtag de bedste rabatkoder direkte i din indbakke!
 • Vi giver aldrig dine data til andre
 • Du kan afmelde dig til enhver tid
 • Det er gratis og der er ingen binding

Et familiefirma, der hastigt voksede og udviklede sig

Mange drømmer om at starte egen virksomhed. Nogle kvinder drømmer især om at starte deres egen børnetøjsbutik og Anette er en af de få, der har klaret at kunne leve af det. Sammen med sin mand, Jesper, startede Anette i 2006 kids-world.dk fra deres eget hjem. Det varede dog ikke længe, før kunderne stormede til. Dette resulterede i, at de fik brug for mere lagerplads for at kunne tilbyde et større varesortiment til deres kunder. Hele to gange har de måttet flytte virksomheden til nye lokaler på grund af vækst og i maj 2011 åbnede de deres fysiske Kids-World butik i Esbjerg.

I dag har firmaet seks ansatte foruden Jesper og Anette. Sammen gør de deres bedste for at dække deres kunders behov med hensyn til børnetøj, legetøj, møbler og tilbehør. Kids-world er en dansk virksomhed, der kun forhandler deres sortiment inden for Danmarks grænser. I stedet for at søge ud over Danmarks grænser fokuserer ejerne på at udvide sortimentet og udvikle både hjemmesidens design og brugervenlighed samt den fysiske butik. Denne strategi har skabt en del populariteten iblandt deres trofaste og nye kunder, da de er tilfreds med sortimentet, priserne og kvaliteten af varerne. 

kids-world.dk et hav af børnetøj online

En webshop med børnetøj i massevis

Kids-world.dk er hyggelig, funktionel og brugervenlig. Selvom sortimentet er bredt kan man som regel hurtigt finde den vare man er på udkig efter, da hjemmesiden er enkel at navigere i. Det er også tydeligt at se, at børnene kommer i første i række, da man ikke kun kan finde almindeligt tøj, men også tilbehør, legetøj, møbler til børneværelset, uldundertøj og overtøj m.m., så børnene kan få relevante produkter i alle sæsoner. 

Onlinebutikken er traditionelt sat op med lange produktlister i venstre side og en kategoriinddeling i menuen med det samme man kommer ind på hjemmesiden. Denne design gør det nemt at finde rundt på hjemmesiden. Man skal blot være parat til at scrolle en del ned, da der ikke er så meget plads i bredden. Dog har man mulighed for at filtrere sin søgning ved at sortere udvalget i forhold til mærke, køn, type og pris. denne funktion gør det meget lettere at indsnævre søgningen og derigennem finde de produkter man leder efter. Hjemmesiden har desuden en søgefunktion, som er praktisk placeret ovenover listen af produkter. Der kan man indtaste et bestemt søgeord og finde den vare man gerne vil købe. 

En særlig fordel hos Kids World er, at indkøbskurven og dens indhold altid er synligt undervejs ude i højre side, så man hele tiden kan holde et øje med den samlede pris, og hvad man har valgt, imens man klikker rundt i butikken. På hjemmesiden har de også en god størrelsesguide, så man kan finde den rigtige størrelse, der passer til ens barn. På mange af produktsiderne er der kundeanmeldelser af produkterne, som har vurderet tøjet på kvalitet, holdbarhed, vandtæthed m.m. Det er praktisk og brugbart, især når der skal købes vintertøj, som skal kunne holde til lidt af hvert. 

Produkterne hos Kids-word

Kids-world har alt, hvad man skal bruge af tøj og sko til de små. Neden for gives der en liste over, hvad man kan finde i onlinebutikken:

 • Tøj: Babyhjelme, badetøj, bluser - korte ærmer, bluser - lange ærmer, bodystockings, bukser og jeans, cardigans, heldragter, kjoler og nederdele, leggings, nattøj, shorts og knickers, strømpebukser, strømper, undertøj etc.
 • Overtøj: Elefanthuer, fleecedragt, fleecejakker, flyverdragter, handsker og vanter, hatte og huer, køredragter, regntøj, skibukser, sommerjakker, termotøj, vinterjakker m.fl. 
 • Sko: Gummistøvler, hjemmesko, overtrækssko, skindfutter, vinterstøvler
  Diverse: Hagesmække, sengetøj, stofbleer, legetøj, tæpper, soveposer, myggenet, pusletasker, vaskeklude, hårpynt, håndklæder m.m.

Som tidligere nævnt er sortimentet inddelt i kategorier, som ser således ud: 

 • Mærker 
 • Børnetøj
 • Børnesko
 • Basis 
 • Uld
 • Tilbehør
 • Børneværelset 
 • Udstyr 
 • Legetøj 
 • Nyheder 
 • Udsalg 

Hver af disse kategorier indeholder relevante produkter. Eksempelvis kan man under ”Mærker” finde en oversigt over de tilgængelige brands hos netbutikken herunder Björn Borg, adidas, By Nord, Babytex, Fila, JBS, Joha, Milk & Co, Reebok, UGG, Viking Wheat m.fl. Under kategorien ”Børnetøj” er det muligt at finde bluser, bukser, nattøj, undertøj, vinterjakker m.fl. 

Udsalg til dem, der gerne vil spare yderligere penge

Man kan altid finde en fast kategori hos onlineshoppen, der hedder ”Udsalg”, hvor man kan finde et hav af allerede nedsatte varer af samme kvalitet, men fra tidligere kollektioner. Derfor bliver de solgt en smule billigere, selvom de ikke fejler noget. 

Nedsatte varer hos kids-world

Gavekort til dem man holder af

Hos Kids-world kan man glæde venner eller familie med et gavekort til onlinebutikken. Der er syv forskellige, faste værdier at vælge imellem, når man køber gavekort til kids-world.dk:
200 kr., 300 kr., 500 kr., 800 kr., 1000 kr., 1200 kr. og 1500 kr. Derfor er det muligt for folk med forskellige budgetter at forære en af deres kære et gavekort til shoppen. Gavekortet består af et fint kort og visitkort, som bliver sendt til enten en selv eller den person, gavekortet er bestemt til. 

Man køber gavekortet ved at vælge "Gavekort" i menuen øverst på siden, klikke på den værdi man vil have og købe gavekortet, som man ville købe ethvert andet produkt. Det er vigtigt, at faktureringsadressen er ens egen, imens leveringsadressen er på vedkommende, som skal modtage gavekortet. Derefter vil man modtage det fysiske gavekort inden for ca. en til to arbejdsdage, alt afhængig af, hvornår på dagen man bestilte det. Der er 14 dages returret på gavekoret, så hvis man skifter mening er det ingen sag at sende kortet tilbage og få pengene refunderet. Gavekortet kan bruges til hele sortimentet og gælder i et år efter udstedelsesdatoen. Man er altid velkommen til at kontakte kundeservice, hvis man skulle have problemer med værdikortet. 

Nyhedsbrevet er en slags kundeklub

Onlinebutikken Kids-world har ikke en decideret kundeklub, men de tilbyder ofte særlige tilbud og rabatter til de kunder, der modtager den ugentlige nyhedsbrev. Nyhedsbrevet består derudover af nyheder, konkurrencer og invitationer til før-udsalg, så man kommer forrest i køen til tilbuddene. Det er nemt at tilmelde sig, da det kun kræver at indtaste sin e-mailadresse i feltet under "Nyhedsbrev" nederst på siden og klikke derefter på "Tilmeld". Det er gratis og uforpligtende og man kan altid afmelde sig hvis det ikke længere har interesse. Det kan man enten gøre ved at kontakte kundeservice og bede dem om at gøre det eller ved at klikke på ”Afmeld” i en af de mails man får fra shoppen. 

Kids-world på Facebook, Twitter og Instagram 

Kids-world er meget aktive på deres Facebookprofil og har over 115.151 synes-godt-om-tilkendegivelser (november 2017). Næsten på daglig basis lægger medarbejderne inspirerende billeder og nyheder op af deres produkter. De spørger også ofte, hvad brugerne synes om de forskellige varer og vil gerne høre deres råd og ris og ros til webshoppen. Ydermere afholder butikken mange konkurrencer med flotte og brugbare præmier, giver gode tilbud og er gode til at svare deres kunder på Facebooksiden. Derfor er det et oplagt sted at holde øje med virksomheden. 

Udover at være aktiv på Facebook er virksomheden tilgængelig på Twitter og Instagram. Instagram indeholder primært billeder, mens Twitter fungerer lidt ligesom Facebook, hvor nyheder, tilbud og konkurrencer deles med brugerne.

Flot børnetøj hos kids-world

En ansvarlig webshop: CO2-neutralt og E-handelsmærket

Grundlæggerne og ejerne Anette og Jesper har valgt at holde en ansvarlig linje for netbutikken og hjemmesiden er derfor CO2-neutral, hvilket betyder, at de hvert år betaler et fast beløb til projekter vedvarende energi og miljø for at udligne hjemmesidens eget CO2-forbrug. Onlinebutikken bærer også e-handelsmærket, som er en garanti for, at hjemmesiden er sikker og pålidelig at bruge. E-handelsmærket bliver nemlig kun givet til de webshops, der overholder de gældende EU-sikkerhedsregler om handel på nettet, og som har taget ekstra skridt for at højne brugersikkerheden. Derfor kan man trygt handle på Kids-world.dk.

Betalingsmetoder, som passer til de fleste danske forældre

Hos Kids-world kan man selvfølgelig betale sine køb med de mest populære og almindelige kreditkort: 

 • Visa/Dankort
 • Dankort 
 • eDankort 
 • MasterCard
 • Visa Electron 
 • JCB
 • MobilePay
 • Bankoverførsel 

Alle betalinger er sikre, da shoppen bruger godkendte SSL-systemer, der krypterer alle følsomme data. Som et ekstra tilbud til kunderne har Kids-world en børnepenge-ordning, hvor man kan købe produkterne med det samme, oplyse sine kreditkortoplysninger og så bliver pengene først trukket fra bankkontoen, næste gang man får udbetalt børnepenge. Dette tilbud er noget, der hjælper mange forældre og som også gør shoppen til noget særligt. 

Alt om levering

Når man bestiller noget fra onlineshoppen får man den luksus, at al levering i Danmark er gratis. Pakkerne bliver sendt af sted inden for en til tre arbejdsdage fra bestillingsdatoen, og det tager kun et par dage for pakken at nå frem. Leveringen foregår med DHL og man modtager altid et Track&Trace nummer med mail, der giver mulighed for at spore sin pakke, så man ved, hvornår man ca. vil modtage sin pakke. I perioder med spidsbelastninger, som i løbet af julen, tager butikken forbehold for forsinkelser, så det gælder om at bestille gaver i god tid. 

Returneringsregler og retningslinjer

Der gælder forskellige regler alt efter om returneringen skyldes almindelig fortrydelse eller defekte eller fejlsendte varer. Når man fortryder et køb har man altid 14 dages returret. Man står selv for at betale returfragten, og varerne skal sendes i salgbar tilstand til KidsWorlds adresse. I pakken skal der vedlægges en returseddel, som man kan finde i onlinebutikken. Når pakkerne er modtaget i butikkens lager vil pengene blive refunderet til det betalingsmiddel, man bestilte med i første omgang. 

Hvis man skulle være uheldig at modtage defekte eller fejlsendte varer er reglerne lidt anderledes. I denne sammenhæng har man 24 måneders reklamationsret, der giver mulighed for enten ombytning, reparation eller refundering. Løsningen kommer altid an på den specifikke situation. Man laver en reklamationssag ved at sende en e-mail til kundeservice om problemet med to vedhæftede billeder af produktet, så kundeservice kan vurdere fejlen og finde den bedste løsning. 

I nogle tilfælde skal man selv betale for returfragten, som senere vil blive refunderet, og i andre tilfælde får man tilsendt en frankeret pakke til returnering af varen. Under alle omstændigheder bør man kontakte kundeservice og finde en løsning sammen med dem, inden man returnerer nogen varer. Sådan kommer man altid længst. 

Kyndig og hjælpsom kundeservice

Kids-world tilbyder to former for kundeservice, enten telefonisk eller via e-mail. Kundeservice kan kontaktes mandag til torsdag kl. 8.30-17.00 og fredag klokken 09.00 til 17.00. Inden man ringer eller skriver direkte til kundeservice, er det en god idé at læse webshoppens "Spørgsmål og svar"-side, som indeholder svar på de mest almindelige og oftest spurgte spørgsmål. Foretrækker man at ringe skal man ringe til +45-32 17 35 75. Vil man helst skrive en mail skal man skrive til: info@kids-world.dk

Guide til hvordan du bruger en af vores rabatkoder hos kids-word.dk

 1. Vælg den rabatkupon her på rabathelten.dk du foretrækker at bruge. 
 2. Klik på rabatkoden og den vil blive vist på skærmen. Du skal skrive den ned på et stykke papir, huske den eller kopiere den med din mus. 
 3. Du bliver automatisk sendt videre til Kids-worlds onlinebutik.
 4. Find de produkter du gerne vil købe og læg dem i din indkøbskurv. 
 5. Tryk på "Gå til betaling" ude i højre side. 
 6. Tjek venligst om du har valgt de korrekte varer, som ligger i kurven, og tryk så på "Gå til kassen".
 7. Opret dig som medlem ved at indtaste dine oplysninger i felterne og tryk "Fortsæt".
 8. Vælg din foretrukne leveringsmetode og klik på "Fortsæt" igen. 
 9. Indtast din rabatkode i feltet i midten og tryk på det blå felt, hvor der står "Indløs". Nu er din rabatkode tilføjet din bestilling. 
 10. Gennemfør din betaling som ønsket og læn dig tilbage. 
 11. God fornøjelse med varerne. Vi håber i bliver glade for dem og besøger shoppen og Rabathelten igen.

Rabatkode til kids-world.dk

Anmeldelser af Kids-World

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv en anmeldelse

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere