Jesperhus rabatkode

Gode rabatter til firmaudflugter hos Jesperhus
Vis tilbud
Allerede anvendt 47254 gange
Vilkår og betingelser
Sæsonkort Senior 2018 fra 305 kr hos Jesperhus
Vis tilbud
Allerede anvendt 3 gange
Vilkår og betingelser
Familie sæsonkort 2018 fra 1180 kr hos Jesperhus
Vis tilbud
Allerede anvendt 11 gange
Vilkår og betingelser
Sæsonkort 2018 fra 335 kr hos Jesperhus
Vis tilbud
Allerede anvendt 1 gang
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra Jesperhus Hvorfor?

Gå aldrig glip af en Jesperhus rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Historien om Jesperhus Feriepark

Jesperhus Feriepark er en familiedrevet park med en børnevenlig, hyggelig og afslappende atmosfære. Centeret ligger i grønne og naturskønne omgivelser på Nykøbing Mors, hvor virksomheden også har deres hovedsæde. Parken forsøger at tilbyde spændende oplevelser, der er familievenlige og som derfor kan nydes af folk i forskellige aldre. Jesperhus bygger på visionen om at skabe et roligt og hyggeligt børnevenligt miljø, hvor hele familien kan tilbringe kvalitetstid sammen og samles til gode og sjove oplevelser.

Jesperhus er over 50 år gammel og har eksisteret siden 1966, hvor ægteparret Niels og Edith Overgaard grundlagde en lille blomsterpark til deres syge søn Jesper, som led af astma og derfor havde brug for grønne og friske omgivelser. De byggede i første omgang et hus i et højere liggende område omkring 300 meter fra det sted, hvor de senere etablerede parken og hvor den ligger den dag i dag. Huset navngav de "Jesperhus", opkaldt efter deres søn.

Niels Overgaard var gartner og gjorde derfor meget ud af denne have. Han var så passioneret omkring haven og plejede den så meget, at den hurtigt tiltrak nysgerrige folk fra både nær og fjern. Efter et stykke tid med voksende interesse for haven, besluttede Niels sig for at åbne haven for turister. Efter blot et år havde flere end 40.000 gæster allerede besøgt parken. Jesperhus er stadig populær og hjælper utallige familier med attraktive oplevelser. Oplevelserne er så eftertragtede, at de tit er udsolgt. Succesen fortsætter stadig, selvom det efterhånden er mange år siden parken blev grundlagt. Parken er ikke kun attraktivt for danskere, men tiltrækker også tusindvis af udenlandske børnefamilier og er dermed blevet et populært turistmål for folk fra nær og fjern.

Gennem årene er parken vokset og inkluderer i dag både inden- og udendørs arealer og vandland, et legeland og et 3.000 kvm. indendørs junglezoo, hvor alle dyr lever frit med hinanden og gæsterne, en forlystelsespark samt en ny 4D biograf, hvor man kan få pirret alle sanser. Desuden byder parken på et væld af hyggelige caféer og restauranter samt forskellige forretninger. Dermed tilbyder Jesperhus noget til enhver smag og ethvert behov. Uanset om man er til at lege uden for eller bruge badelandet kan man finde noget, der passer til ens behov, præferencer og ønsker. 

Park i Jesperhus

Med en tilknyttet campingplads og feriecenter er der mulighed for overnatning i telt, hytte, feriehus eller campingvogn. Hver dag er der masser af børnevenlige aktiviteter og arrangementer, som for eksempel danse- og teaterforestillinger, workshops og sjove konkurrencer.

Jesperhus er ikke kun populær, men er også en af de største parker. Med blomsterparkens otte hektar er den Nordeuropas største og den har over hundrede smukke og interessante blomsterbede med sjældne såvel som mere velkendte planter. I parken er der både mulighed for at spise egne medbragte madpakker eller besøge en af de mange hyggelige restauranter og caféer. I dag drives parken af grundlæggernes tre sønner, Jesper Overgaard, direktør samt Peter Overgaard, ansvarlig for marketing, salg, underholdning og booking og Karsten Overgaard ansvarlig for blomsterparken, renovation, teknisk afdeling og rengøring. Over to generationer har parken etableret sig som en af Danmarks mest attraktive og hyggelige ferieparker. De grønne og rolige omgivelser samt de mange forlystelser og den store blomsterhave gør, at parken er ideel for både børn, vokse og ældre. 

Hold ferie i Jesperhus Feriepark

I Jesperhus Feriepark kan man holde ferie med hele familien, da der findes aktiviteter, der både tiltaler mindre og ældre børn samt deres forældre og bedsteforældre. Der er en række forskellige overnatningsmuligheder, som allesammen ligger i gåafstand til alle parkens attraktioner. De forskellige boformer, som findes hos Jesperhus er:

Hytter 

Man kan vælge flere forskellige hytter, da man har valget mellem mindre og større arealer. Eksempelvis kan man bestille hytter, der har nok plads til to familier eller legehytter med forskellige underholdningsfaciliteter. Kunden kan vælge at bo i egen hytte eller dele det med en anden familie eller venner. I alt findes der fire forskellige slags med plads til op til seks personer, der alle giver fri entré til vandland og park. I hytterne findes der toilet og bad og der er også indlagt vand og elvarme, og de fleste hytter har køkken med køleskab og komfur. Således har man mulighed for at have et godt og økonomisk ophold, hvor man kan lave mad og opbevare mad etc. 

Feriehuse

Vælger man at bo i feriehus får man mulighed for at boltre jer på 58 kvadratmeter. I feriehusene er der plads til otte mennesker og I kommer til bo midt i Jesperhus Feriepark. De fleste huse har grill, TV, køkken og toilet og bad. Derfor har man de faciliteter man har brug for, når man er på ferie. 

Hyggelig park i flotte omgivelser

Camping med familietelte 

På den hyggelige campingplads kan man enten bo i familietelt eller campingvogn.
Familieteltet har 3 sovekabiner, tekøkken og opholdsrum. Campingvognene findes i forskellige størrelser og har max plads til 8 personer. Alle vogne har møblerede fortelte samt alt det nødvendige inventar. Når man bor i campingområdet har man altid fri adgang til både uden- og indendørs badeland og naturligvis parken.

Den smukke natur omkring Jesperhus Feriepark

Med en beliggenhed i en af Danmarks mest interessante geografiske områder kan et besøg i Jesperhus Feriepark oplagt kombineres med en tur rundt i Mors fantastiske landskab som bærer præg af de spor som istiden har efterladt sig. Mors har en 151 kilometer lang kystlinje, hvor de karakteristiske skrænter af det såkaldte moler hæver sig over vandet og fortæller om naturens mægtige kræfter, som formede Mors til det, vi kender i dag. Med denne smukke beliggenhed kan parken tiltrække endnu flere nysgerrige nye og tilbagevendende gæster til deres forlystelsespark. I moleret er der fundet forstenede dyr og planter, der er mere end 55 mio. år gamle og Hanklit er kandidat til UNESCOs Verdensarv liste. Hvis man rigtig skal se molerskrænterne skal man tage en tur med Limfjords-bussen, der sejler mellem Nykøbing Mors, Fur, Glyngøre, og Sallingsund Færgekro. Området omkring Jesperhus Feriepark er på grund af Mors geografiske fortid, som morenelandskab, lettere kuperet og præget af en spændende blanding af løvskov, nåleskov, sø, fjord og bakket hede. Feriecenteret ligger langs med Legind sø og skov, som er med til at gøre atmosfæren omkring parken mere rolig, smuk og romantisk. Her er et veludbygget stisystem, der giver ideelle muligheder for en gå eller løbetur. I informationen på Feriecenteret finder man kort over stisystemerne i Legind Bjerge.

I Jesperhus har naturen og miljøet været i fokus lige siden blomsterparken åbnede for over 50 år siden. Naturen såsom træer, blomster og planter har altid spillet en afgørende rolle i parken. Derfor gør medarbejderne hvad de kan for at passe og pleje planterne så godt som muligt.

Jesperhus Feriepark i smukke omgivelser

Det kan man købe i onlineshoppen

Jesperhus giver flere forskellige tilbud til deres kunder. Man kan fx bestille billetter til forlystelser, minigolf eller årskort m.m.

Er man interesseret i årskort giver dette mange unikke tilbud, der kan benyttes i et helt år. I Jesperhus Ferieparks onlinebutik kan man købe årskort til børn, voksne og seniorer. Desuden kan man købe et familieårskort, som giver fri adgang for to voksne i følgeskab med enten to eller tre børn. Udover fri entre til parken giver alle årskort en række attraktive fordele. Blandt de mange fordele er:

 • Fri entré til parken med zoo, forlystelser, 4D-bio, shows m.m.
 • Halv pris på bowling før kl. 17.00
 • Halv pris på minigolf
 • Rabat i udvalgte butikker i Nykøbing Mors
 • Fri entré og rabat til andre attraktioner
 • Fri entré til Den Gamle By i Aarhus i hele 2014
 • Fri entré til AQUA Akvarium og Dyrepark i Silkeborg i hele 2014
 • Et gratis besøg til Aalborg Zoo
 • Et gratis besøg til Odense Zoo
 • Et gratis besøg til Givskud Zoo
 • Et gratis besøg til Reepark
 • 50% rabat på entréen i Kristianssand Dyrepark i Norge
 • 50% rabat på entréen i Borås Zoo i Sverige

Årskortet gælder i et år fra den dato, hvor det er købt. Kortet vil blive lamineret og der bliver sat billede på. Hver gang man besøger parken skal man medbringe dette kort ved sin ankomst. Årskortet er personligt og kan derfor kun bruges af den pågældende person og ingen andre. 

Udover årskortet giver shoppen mulighed for at købe gavekort til Jesperhus Feriepark på enten 200, 300, 500 eller 1000 kroner. Gavekortet kan indløses online eller i selve parken og kan bruges til køb af billetter, årskort eller i parkens mange forretninger. Efter køb af gavekort går der maks. fem dage, inden man modtager det med posten.

Under kategorien ”Merchandise” kan man købe en lang række forskellige produkter til børn som for eksempel drikkedunke, T-shirts, CD'er og DVD'er. 

Er man en familie på udkig efter et ferieophold kan man finde et hav af forskellige tilbud, der kan bookes gennem hjemmesiden. Allerede når man kommer ind på hjemmesiden på forsiden kan man vælge ophold, dato og antal personer og bestille opholdet gennem det online bookingsystem. Man skal angive dato for ankomst og afrejse, antal personer samt hvorvidt man ønsker at bo i telt/campingvogn, feriehus, familietelt, hytte, hugohytte eller på sallingsund Færgekro.

Aktiviteter til hele familien 

På Jesperhus’ hjemmeside kan man finde et hav af spændende og familievenlige oplevelser og aktiviteter. Man kan blandt andet vælge imellem:

 • Piratshow
 • Badeland
 • Legeland
 • Zoologisk have 
 • Hugoland
 • 4D-Biograf
 • Sportshal 
 • Gratis spil
 • Golf
 • MTB-kørsel 

Dermed kan de fleste familier finde en oplevelse, der passer til forskellige behov og ønsker. De fleste priser er også priser som de fleste familier kan have råd til, da man kan booke forskellige oplevelser med to børn og to voksne fra 650 kroner. 

Jesperhus badeland

Flere informationer om Jesperhus Feriepark

Man kan læse meget mere om Jesperhus Feriepark på virksomhedens hjemmeside eller på Facebook. Det er desuden muligt at tilmelde sig platformens nyhedsbrev, så man er sikker på altid at blive opdateret med de seneste nyheder og attraktioner fra parken. På Jesperhus’ hjemmeside kan man desuden læse detaljerede beskrivelser af de mange forlystelser og attraktioner og på hjemmesiden finder man også Jesperhus Ferieparks helt egne Tv-kanal, hvor man kan se sjove film om blandt andet Jungledyret Hugo.

Kundekonto hos Jesperhus 

På Jesperhus’ hjemmeside har man mulighed for at oprette en gratis kundekonto, der giver mulighed for at holde styr på ens bestillinger og personlige data. Man kan oprette sig med sin mailadresse og en personlig adgangskode. Hver gang man laver en ny bestilling på hjemmesiden kan man blot logge sig ind på sin profil og dermed ikke genindtaste sine personlige oplysninger på ny. 

Jesperhus på Facebook og YouTube

Jesperhus.dk er aktiv på både Facebook og YouTube, hvor man kan finde aktuelle tilbud, kampagner og konkurrencer. På YouTube kan man også finde videoreklamer og sange. Vælger man at følge eller synes-godt-om shoppen på Facebook kan man blive opdateret omkring nyheder og tilbud. 

App til dem, der holder af surfe via deres mobiltelefoner 

Som noget særligt tilbyder Jesperhus app til både Android og iPhones. Man kan hente denne app og gøre det nemmere at surfe på hjemmesiden ved hjælp af sin mobiltelefon. Appen er nem at bruge og er meget overskuelig og brugervenlig. Der kan man få adgang til sin egen profil, bestille oplevelser og se butikkens sortiment. 

Sådan fungerer Jesperhus Ferieparks onlineshop

Det er enkelt og sikkert at benytte Jesperhus Ferieparks onlineshop, som findes via virksomhedens hjemmeside under fanen ”Webshop” i øverste højre hjørne. Når man er inde på onlineshoppen fremgår de tre kategorier tydeligt. Klikker man på en af de tre kategorier, bliver man ført videre til den side, hvor oversigt over alle de varer og ydelser, som sælges i kategorien ses.

Når man klikker på en vare, ryger den direkte i indkøbskurven. Man kan enten fortsætte med at shoppe eller trykke på det lille pakkeikon, som fører videre til ens personlige indkøbskurv. Her ses alle de varer, som man har købt, og der er her mulighed for eventuelt at slette et eller flere køb, såfremt man skulle have fortrudt sit valg. 

Når man klikker på ”Fortsæt” kommer man videre til en side, hvor man skal indtaste oplysninger på den person og den adresse, som købet skal sendes til. Køber man årskort, vil man blive bedt om at indtaste navn, adresse og fødselsdato på alle årskortmodtagere.

På onlineshoppen er det også muligt at oprette sig som kunde med en personlig kode. Dermed er det nemt at vende tilbage til onlineshoppen en anden gang. Betaling hos Jesperhus. Onlinebutikken virker i alle lande, og tager imod de mest almindelige betalingskort, så som VISA, Dankort, Mastercard. På udenlandske kort tages der gebyrprocenter af totalbeløbet. På Electron tages der 1,25%, på udenlandske MasterCards tages der 3,75% og på udenlandsk Visakort tages der 3,75%. På dansk MasterCard er der et mindre gebyr på 1,25 %. På dansk Visa/Dankort er der ikke en fast procentsats, men man kan se de aktuelle satser på NETS for VISA og Dankort.

Hvordan modtager man sit ophold?

Efter betaling modtager man en kontrakt fra Jesperhus som man skal medbringe når man skal komme til sit ophold. Det er altid en god ide at printe denne ud, da alle de vigtige informationer står derpå. 

Afbestillingsmuligheder

Man har mulighed for at afbestille en bestilling fra Jesperhus. Dog trækker butikken 300 kroner i administrationsgebyr plus 5% af opholdets pris. Desuden kan man få sine penge retur indtil en måned før ankomst til opholdet. Man skal dog huske at meddele dette til Jesperhus hurtigst muligt. 

Forskellige kontaktmuligheder

Man kan komme i kontakt med Jesperhus telefonisk og skriftligt. Man kan enten ringe til 96701400 eller skrive til jesperhus@jesperhus.dk. Medarbejderne besvarer alle henvendelser så hurtigt de kan og normalt inden for 24 timer. Det er altid en god ide at læse virksomhedens vilkår og betingelser på hjemmesiden, inden man tager kontakt til shoppen, da man kan finde svar på de mest almindelige spørgsmål der. 

Sådan indløses en rabatkupon hos Jesperhus Feriepark

 1. Gå ind på Rabathelten.dk og find en rabatkode til Jesperhus Feriepark. Tjek at rabatkoden kan bruges til netop det formål, du ønsker. Klik på koden for at blive ført direkte videre til onlinebutikken, hvor din rabatkode vil være synlig.
 2. I onlinebutikken køber du ind, som normalt i en onlinebutik. 
 3. Når du er klar, klik så videre til din indkøbskurv, der kan findes øverst i højre hjørne. Her skal du for at bekræfte og betale dit køb logge ind som bruger. Hvis du ikke allerede har en bruger, bliver du bedt om at lave en ny. 
 4. Du bliver bedt om at indtaste din rabatkode inden din ordre gennemføres. Det sker i feltet, hvor der står ”Rabatkode”. Når koden er indtastet, skal man klikke på ”Opdater pris”. Herefter skulle rabatten gerne trækkes fra det oprindelig beløb og det nye beløb er nu aktuelt.
 5. Herefter skal du endnu en gang acceptere din bestilling.
 6. Vi håber, at du bliver glad for dine køb fra Jesperhus Feriepark. Husk at du altid kan fortryde din bestilling, hvis du ombestemmer dig eller ikke kan komme afsted alligevel. Men læs handelsbetingelserne på hjemmesiden, som beskriver de præcise vilkår for, hvordan du returnerer en ordre.

Rabatkode Jesperhus

Anmeldelser af Jesperhus

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8