Holiday Autos rabatkode

Gratis afbestilling hos Holiday Autos
Vis tilbud
Allerede anvendt 16 gange
Vilkår og betingelser
Vælg mellem 1500 biludlejningsfirmaer hos Holiday Autos
Vis tilbud
Allerede anvendt 3043 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra Holiday Autos Hvorfor?
Vi er overbevist om, at vi har de bedste rabatkoder til Holiday Autos. Hvis du vil, kig endelig også på vores konkurrenters sider.

Gå aldrig glip af en Holiday Autos rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Vinder af Globe Travel Award

Holiday Autos er en international sammenligningstjeneste, der tilbyder billeje på over 30.000 destinationer over hele verden. Holiday Autos sammenligner priser på mere end 1200 forhandlere. Det sker ved et tæt samarbejde med alle de førende biludlejningsfirmaer på de forskellige destinationer. Holiday Autos sammenligner desuden priser på uafhængige og lokale leverandører for at leve op til deres målsætning om altid at kunne finde de bedste og billigste priser. 

Holiday Autos har hovedsæde i Irland, men da det er en international virksomhed, kan servicen benyttes verden over. 

I 2013 vandt Holiday Autos Globe Travel Award - dels grundet de billige priser og høje kvalitet, og del grundet de fleksible regler i forhold til betaling, afbestilling og ændringer i en booking. 

Hvordan gør man så?

Hjemmesiden er nem og overskuelig at benytte. På forsiden skal man indtaste i hvilken by eller lufthavn, man ønsker af afhente bilen. Man skal angive, hvis man ønsker at aflevere den et andet sted, end man henter den. Herefter skal man vælge, hvilken dato og klokkeslæt man ønsker at hente bilen, og det samme for hvornår man gerne vil aflevere bilen. Herefter vil der komme en liste med de biler, der er tilgængelige i den angivne periode. Under hver vil der være flere oplysninger omkring bilen, hvad der er inkluderet i prisen samt den samlede pris for hele perioden. Der vil desuden være en nærmere beskrivelse af bilen, så man hurtigt kan fine den bil, der bedst matcher de behov, man har. 

Når man har valgt den bil, man ønsker at leje, går man videre til bestil. Her skal man indtaste sine personlige oplysninger. Såfremt der ikke er forsikring inkluderet i prisen, skal man her indtaste oplysninger på den forsikring, man ønsker at benytte. Det er også muligt at købe en forsikring igennem Holiday Autos. Når dette er gjort, skal man indtaste betalingsoplysninger og vælge, hvordan man ønsker at betale for bilen.

Holiday Autos samarbejder bl.a. med følgende biludlejningsfirmaer; Hertz, National, Europcar, Thrifty, Enterprise, Budget, AVIS og Alamo. Man skal være minimum 25 år for at booke en bil igennem Holiday Autos. De fleste priser er inklusiv service og forsikring. Det vil dog fremgå under hver enkelt bil, hvad der er inkluderet i prisen. 

Lej biler nemt og billigt hos Holiday Autos

Få nyhederne før dine venner

Det er muligt at tilmelde sig Holiday Autos’ nyhedsmail. Det er en gratis service, der sikrer, at man ved at tilmelde sig nyhedsmailen altid får de seneste nyheder først. Ligeledes vil de nyeste tilbud og kampagner også blive sendt ud via nyhedsmail, inden de kommer på hjemmesiden. Derfor er der altså mulighed for at spare penge ved at tilmelde sig nyhedsmails fra Holiday Autos. Der bliver sendt nyhedsmail ca. 6-10 gange om året, og disse vil udelukkende komme fra Holiday Autos. Det er altid muligt at framelde sig nyhedsmail igen. 

Bliv ven med Holiday Autos

Da Holiday Autos er en international virksomhed, der gerne vil nå ud til store dele af verden, kan man finde Holiday Autos på de sociale medier Facebook, Twitter og Google +. Hvis man vælger at følge Holiday Autos vil man automatisk kunne se de seneste nyheder også blive lanceret, og det er muligt at følge med i, hvad der sker på holidayautos.dk.'

Betal som det passer dig

På holidayautos.dk er det muligt at betale med alle de gængse kreditkort, og der er flere måder at betale på. Der er ikke nogle gebyrer forbundet med betaling på holidayautos.dk. Betalingen er sikker, og alle informationer bliver krypteret, så ingen får adgang til dem. Hvis der skal betales et depositum ved booking af en bil, vil beløbet blive trukket med det samme, for at sikre, at der er dækning for beløbet. 

  • Book nu - betale senere: Hvis denne betalingsform vælges, skal der betales et lille depositum ved booking af bilen, og det resterende beløb kan ventes med at blive betalt til tæt på afhentningstidspunktet. Det er også muligt at betale det resterende beløb, når bilen afhentes.
  • Betal nu - book bilen og betal hele beløbet med det samme. 
  • Ved afhentning i USA og Australien er det muligt at betale det fulde beløb, når bilen afhentes. Det betyder, at der ikke skal betales et depositum, når bilen bookes. 

Når reservationen er gennemført, vil der blive sendt en mail med bekræftelse på booking. Her vil også fremgår, hvor og hvornår bilen skal afhentes, samt i hvilken periode bilen er blevet booket. 

Lej biler over hele verden med Holiday Autos

Sådan afhenter du bilen

Når du booker en bil via holidayautos.dk, skal du oplyse, i hvilken by eller lufthavn bilen skal afhentes og på hvilket tidspunkt. Her vil nøglerne blive udleveret af en person fra det udlejningsfirma, der har leveret bilen. Såfremt der mangler at blive betalt noget af beløbet, skal det ske, når bilen udleveres. De fleste udlejningsfirmaer har et lille kontor i lufthavnen, hvor nøglerne kan afhentes og betalingen foregår. Skal bilen ikke afhentes i lufthavnen, vil en medarbejder fra det pågældende udlejningsfirma være til stede ved afhentning af bilen. 

Når bilen skal afleveres, sker det på kontoret i lufthavnen eller efter aftale i forbindelse med booking. 

Hvis du hellere vil gå eller cykle

Hvis man har booket en bil på holidayautos.dk, og alligevel ikke ønsker at booke bilen -
Holiday Autos ønsker at tilbyde den bedste service, og der er derfor gratis afbestilling, når man booker en bil på holidayautos.dk. Hvis der er betalt depositum, vil dette blive tilbagebetalt.
Skal man foretage en ændring, vil der heller ikke være gebyrer forbundet med dette.

Eventuel afbestilling og ændringer skal ske ved at kontakte kundeservice. Der er ingen kontakt mellem lejer og udlejningsfirma ved booking af en bil - udover når bilen skal afhentes eller leveres - og al henvendelse skal derfor ske til Holiday Autos’ kundeservice, som kontakter udlejningsfirmet ved eventuel afbestilling eller ændring. 

Du kan altid ringe..

Hvis der opstår spørgsmål omkring booking af en bil, er det muligt at kontakte kundeservice. Dette skal også ske, hvis du ønsker at afbestille den bil, du har reserveret, eller hvis du ønsker at foretage ændringer. Kundeservice kan kontaktes på mail. Henvendelsen vil blive besvaret hurtigst muligt. Hvis du har brug for et hurtigt svar, er det også muligt at ringe til kundeservice. Bemærk at dette er et internationalt nummer, og at personalet vil være engelsktalende. I visse lande har Holiday Autos etableret kundeservice, hvor personalet taler det lokale sprog. For at kontakte kundeservice med dansktalende personale, skal der ringes til det danske telefonnummer, der også står listet.
Det er desuden muligt at få svar på de mest almindelige spørgsmål under feltet "spørgsmål og svar". Bemærk dog, at dette er skrevet på engelsk.

Få rabatten og hav ekstra penge til ferien

  1. Det er altid sjovere at handle, når man får rabat, og det er lige netop det, du gør, ved at benytte en rabatkode fra Rabathelten.dk. Den kan du bruge, når du skal booke din næste udlejningsbil igennem Holiday Autos. 
  2. Når du har fundet rabatkoden, skal du klikke på den, hvorefter du kan se koden. Du vil automatisk komme til holidayautos.dk
  3. Her skal du starte med at vælge, hvilken bil, du ønsker at booke.
  4. Når det er gjort, skal du indtaste de oplysninger, som holidayautos.dk skal bruge for at booke en bil til dig.
  5. Du skal også indtaste dine betalingsoplysninger og i samme omgang den rabatkode, du har fundet på rabathelten.dk, så bliver det automatisk registreret, at du skal have rabat. Herefter skal bookingen bekræftes. 
  6. Glæd dig til at blive godt kørende med en udlejningsbil fra Holiday Autos.
Anmeldelser af Holiday Autos

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8