Harman Kardon rabatkode

Fri levering på hele sortimentet hos Harman Kardon
Vis tilbud
Allerede anvendt 133 gange
Vilkår og betingelser
Spar op til 500 kr på renoveret elektronik hos Harman Kardon
Vis tilbud
Allerede anvendt 20 gange
Vilkår og betingelser
Op til 40% rabat på udvalgte Hi-Fi produkter hos Harman Kardon
Vis tilbud
Allerede anvendt 40 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra Harman Kardon Hvorfor?
Vi er overbevist om, at vi har de bedste rabatkoder til Harman Kardon. Hvis du vil, kig endelig også på vores konkurrenters sider.

Gå aldrig glip af en Harman Kardon rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Fantastisk historie - historiske produkter

Historien bag Harman Kardon er historien om Sidney Harman. Han blev født i Montreal i 1918 og voksede op i New York City. Med en uddannelse i fysik arbejdede Harman fra en tidlig alder med lyd, primært for firmaer der specialiserede sig i det gryende marked for lydsystemer til offentlige taler.

Igennem dette arbejde lærte han også, at ideerne ikke skulle opstå alene på kontoret, men ude på gaden, i samtale med kunderne, hvor man kunne finde og arbejde med de egentlige behov. Denne tilgang ledte til en konstant linje af innovation og eksperimentering i hans eget hjem bl.a. ved at modificere lydsystemerne til at kunne afspille plader. Dette tog Harman med sig, da han i 1953 startede sit nye firma sammen med sin gode ven Bernard Kardon.

Firmaet skilte sig hurtigt ud ved at skabe enheder, der samlede alle de forskellige dele, som var nødvendige for at lytte til radio og musik dengang. Derudover blev der brugt masser af tid på designet, så anlæggene kom til at ligne fashionable indretningselementer mere end de højteknologiske enheder, de egentlig var. Dette gjorde Harman Kardons produkter uhyre populære i alle lag af samfundet fra familiestuen til kollegieværelset, da de både var billige og flotte.

I 1958 skrev Harman Kardon sig ind i historiebøgerne, da de skabte Festival TA230, der var verdens første stereo reciever. Dermed blev Harman Kardon firmaet, der gav stereolyden til verden, som vi kender den i dag.

Sidney Harman og hans firma Harman Kardon blev ved med at udfordre branchen for musikudstyr, og Harman selv gik først på pension i en alder af 88 år i 2007, efter at have sikret sig firmaets fremtid. I mellemtiden havde han nået at revolutionere musikindustrien, hjulpet det legendariske Dolby Laboratories frem, og sågar været vicehandelsminister i den amerikanske regering under Jimmy Carter fra 1976. Hvad der står tilbage er Harman Kardon som et ledende brand, der er verdenskendt for sin innovation og gode lyd.

Smukt, strømlinet design hos Harman Kardon

Moderne og overskuelig onlineshop hos Harman Kardon

Det smukke og strømlinede design i Harman Kardons onlineshop afspejler de stilrene, fashionable og højteknologiske anlæg og systemer, som Harman Kardon tilbyder. Hjemmesiden bugner med flotte billedserier, der på smukkeste vis præsenterer kataloget af lydanlæg. Her kan man finde masser af inspiration, der viser de mange forskellige måder et Harman Kardon anlæg kan integreres i sit hjem. Blandt de mange produkter af højkvalitet finder man anlæg fra berømte brands som:

 • AKG
 • Harman/kardon by Harman
 • Infinity
 • JBL
 • Dolby
 • Lexicon
 • Mark Levinson
 • Revel

Få hifi-nyheder i nyhedsbrevet fra Harman Kardon

Indtast e-mail adresse og få tilsendt specielle tilbud, muligheder for at deltage i konkurrencer før alle andre og få nyheder om de nyeste produkter fra Harman Kardon.

Højtalere der passer til de fleste hjem

Smart app til dit Harman Kardon-anlæg

Harman Kardon har udviklet deres egen app, der fungerer som både fjernbetjening og musik-afspiller til alle Harman Kardon produkter. Den kan downloades gratis, og kan fungere både som bibliotek for al ens musik, eller som musik-streamer på nettet, så man trådløst kan streame alt til sine Harman Kardon produkter. Fra app'en kan man desuden også designe sine helt egne playlister, og derfor er den et must for alle ejere af Harman Kardon produkter. 

Harman Kardon på nettet

På Harman Kardons Facebook-side kan man læse om alle de nyeste tiltag og kampagner, og deltage i konkurrencer og diskussioner blandt de mange lydnørder og fans af Harman Kardon. Her kan man også se masser af lækre billeder af de mange produkter.

Harman Kardons Youtube-kanal har mange spændende videoer, demonstrationer af anlæggene og præsentationer af de nyeste produkter, og reportager fra kongresser og lydmesser verden rundt.

Ligeledes er Instagram et mekka for lækre billeder af Harman Kardon lydanlæg, både officielle gallerier og brugernes og fansenes egne billeder.

Stilet og fashionable højtalere fra Harman Kardon

Nemme og sikre betalingsmetoder

Hos Harman Kardon kan man betale med alle de almindelige betalingskort, f.eks. Mastercard, Visa og Maestro. Derudover kan man også benytte sig af det smarte online konto-system PayPal, eller benytte sig af almindelige bankoverførsler. Alle betalingsmulighederne foregår gennem krypterede SSL-servere, så sikkerheden er optimal, og følsomme oplysninger forbliver beskyttede.

Altid fri levering hos Harman Kardon

Harman Kardon er så opsat på at levere god lyd til alle, at de påtager sig alle forsendelsesomkostninger på købte produkter. Der er altså fri levering ved alle køb, så man kan koncentrere sig om at vælge det helt rigtige lydsystem til sit hjem.

Gode muligheder for returnering

Harman Kardon tilbyder fuld retur på alle produkter, hvis de sendes tilbage inden 21 dage. Så hvis man ikke er tilfreds med sit produkt, er der gode muligheder for at få pengene tilbage, man skal blot selv betale for tilbageforsendelsen.

Design der passer til de fleste stiltyper og hjem

Kompetent kundeservice for lydnørder

Når man investerer i branchens førende produkter, er det naturligt, at lyden betyder meget for kunden. Derfor sørger Harman Kardon også for at have en kompetent og veluddannet supportservice, der er klar til at hjælpe med alle tænkelige problemer, og sågar råd og gode tips til de dedikerede lydnørder. De kan kontaktes telefonisk inden for normale åbningstider på alle hverdage, og desuden er der mulighed for at få hurtige svar på spørgsmål gennem deres hjemmeside og e-mail support.

Udnyt rabatkode hos Harman Kardon

 1. Udvælg først den rigtige rabatkode på Rabathelten, og sikr dig at den ikke har specifikke restriktioner, der ikke gør det muligt at anvende den til dit køb på Harman Kardon. Når du trykker på rabatkoden, vil du blive sendt videre til onlinebutikken, og koden du skal benytte vil blive vist.
 2. I onlinebutikken hos Harman Kardon vælger du dine ønskede produkter, og går derefter til indkøbskurven.
 3. Her bliver du vist en oversigt over dine valgte produkter. Under denne oversigt finde du knappen "Angiv en kuponkode". Tryk på den og en boks dukker op, hvor du kan indtaste din rabatkode fra Rabathelten. Derefter trykker du "Tilføj", og rabatten er nu inkluderet i din totalpris.
 4. Herefter går du videre til den næste side, hvor du angiver den adresse der skal bruges til henholdsvis fakturering og levering, inden du trykker dig videre til den næste side.
 5. Endelig har du mulighed for at gennemgå ordren endnu en gang, samt mulighed for at tilmelde dig nyhedsbrevet eller oprette en konto, inden du trykker "bekræft betaling".
 6. er bliver du sendt til den sikrede side, hvor du kan indtaste dine betalingsoplysninger og endelig bekræfte købet.

Endelig skal du blot vente få dage, og glæde dig til at nyde ren og klar musik fra dit nye Harman Kardon lydanlæg.

Sådan indløser du din rabatkode hos Harman Kardon

Anmeldelser af Harman Kardon

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8