Hardcloud rabatkode

Fri levering på alle bestillinger hos Hardcloud
Vis tilbud
Allerede anvendt 0 gange
Vilkår og betingelser
Op til 40% rabat i udsalgssortimentet hos Hardcloud
Vis tilbud
Allerede anvendt 81 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra Hardcloud Hvorfor?
Vi er overbevist om, at vi har de bedste rabatkoder til Hardcloud. Hvis du vil, kig endelig også på vores konkurrenters sider.

Gå aldrig glip af en Hardcloud rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

HardCloud lever og ånder for livsstilen

HardCloud er Storbritanniens førende online surf-, skate- og musik-inspirerede forhandler af modetøj. Brandet har eksisteret i mere end 10 år, ført an af de to visionære grundlæggere Ian og Roger. Med et solidt team af skatere, surfere, musikere og modeelskere bag sig, har HardCloud vokset sig til et brand, der er bredt anerkendt verden over.

Udvalget af modetøj hos HardCloud er en direkte afspejling af alle de mennesker, der arbejder for brandet. De er alle tilbedere af den aktive livsstil og er dybt involverede i sportsgrene som surfing, snowboarding, wakeboarding, mountain biking, moto-x og BMXing. Ligeledes elsker de at feste, drikke, lytte til musik og leve en actionfyldt og hæsblæsende livsstil. Dette skinner klart i gennem med de vilde, spændende og levende kollektioner og brands man finder hos HardCloud.

Filosofien bag HardCloud er at man kun bør sælge noget man selv ville gå med. Udvælgelsen af hvilke mærker der skal føres i deres onlineshop, sker på baggrund af oplevelserne i det virkelige liv: Når man lytter til en sang for første gang, går i byen med vennerne eller surfer på de vilde bølger. Derfor er målet også at kunne være bannerførere for surf og skatermoden, og inspirere unge som gamle verden over til at omfavne glæden ved et aktivt og festligt liv og inspirere deres kunder til at udtrykke dem selv gennem sin tøjstil.

Fed skatermode hos Hardcloud

Den største samling af brands i webshoppen

I onlineshoppen hos HardCloud kan du se tilgængelighed og detaljer om alle produkterne. Alle varer er hjemme på lageret og tilgængelige til bestilling online, medmindre andet er indikeret. Hjemmesiden er nemt og intuitivt opbygget, så man hurtigt kan finde præcis det man søger efter. Samtidig inviterer den også til at gå op opdagelse, hvis man gerne vil finde noget spændende og nyt. Når man har fundet det man gerne vil have, kan man frit vælge antal, størrelse og farve, så det kan tilpasses alle outfits og garderober.

Der er mange forskellige måder at undersøge HardClouds sortiment på webshoppen. Man kan gennemgå varerne ud fra bestemte mærker, eller ved at se tøj til specifikke kategorier, sportsgrene eller formål, eksempelvis til mænd, kvinder, børn, skating, surfing og skisport. Under fanen "Nyt!" kan man hurtigt finde en oversigt over alle de nyeste produkter, der er blevet tilføjet webshoppen hos HardCloud. Ligeledes kan man under "Promotion" kategorien finde alle de nuværende kampagner, fremstød og hemmelige udsalg fra forskellige mærker.

Mærker:

HardCloud fører en bred vifte af alle de smarteste og førende mærker, der alle er nøje udvalgte af deres kyndige modeksperter. Herunder findes en liste over alle mærker hos HardCloud:

 • Almost
 • Burton
 • DC
 • Element
 • Etnies
 • Girl Skateboards
 • Independent
 • Indo Board
 • JanSport

Nyhedsbrev og katalog

Hvis man vil holde sig opdateret på, hvad der rører sig hos HardCloud, skal man blot tilmelde sig nyhedsbrevet. Her får man også besked om de nyeste tilbud og eksklusive smugkig på nye varer. Derudover kan man også bestille HardClouds flotte katalog, der udkommer seks gange om året, og smart præsenterer alle varer i onlineshoppen.

Oplev skaterstilen hos Hardcloud

Altid masser af fordele og gode tilbud

I webshoppen findes også fanen "Tilbud", hvor man kan finde specielle fordele, gode tilbud og gøre store fund og besparelser på HardCloud-produkter. Under fanen "Competition" finder man alle igangværende konkurrencer, hvor man kan vinde HardCloud-produkter, og man kan også se alle de heldige tidligere vindere fra verden over.

Find HardCloud på dit sociale medie

På Twitter, Facebook og Google+ kan man følge med i livet hos HardCloud. Her finder man de seneste nyheder, live-opdateringer og anmeldelser af produkter, ligesom man kan snakke med andre HardCloud-fans. 

Pinterest og Instagram bugner af flotte billeder af alle de lækre produkter hos HardCloud. Her finder man flotte photoshoots af HardCloud-produkter båret både af modeller og hverdagens skatere, surfere og musikere.

På HardClouds YouTube-kanal kan man finde et hav af videoer, hvor HardClouds egen redaktion anmelder de nyeste produkter i webshoppen, ligesom man kan se seje reportager og film fra forskellige sportsevents.

Endelig har HardCloud også deres egen blog, hvor de skriver om de nyeste tendenser, de nyeste mærker og de sejeste happenings, hvilket gør den til et must-read for alle med interesse for urbane sportsgrene.

Sikker og nem betaling

HardCloud accepterer alle de store betalingskort, blandt andet MasterCard, Visa, Maestro og Visa Electron. Derudover kan man også betale med PayPal, enten ved at oprette en PayPal-konto, eller benytte sig af en eksisterende, hvis man allerede har en. Med PayPal slipper man for at give sine betalingsoplysninger hver gang man shopper online, men kan i stedet blot logge ind på sin PayPal-konto.
Alle elektroniske transaktioner hos HardCloud foregår gennem sikrede og krypterede servere.

Gode oplevelser hos Hardcloud

Gratis levering ved ordrer over 50 euro

Hos HardCloud er der gratis levering på alle ordrer over 50 euro, så det kan godt betale sig at shoppe igennem. HardCloud benytter sig af Royal Mail og Parcelforce til at levere deres produkter. Disse er nøje udvalgte for deres pålidelighed og hurtige levering. Royal Mail benyttes til standardleveringer, imens Parcelforce er til højprioritets-ordrer. 

Under ens HardCloud-konto kan man følge sin ordre med Track & Trace hele vejen fra modtagelse af bestilling, gennem pakning af ordre, afsendelse fra varelageret og hen til ens egen hoveddør.

HardCloud har udarbejdet en leveringstabel, der fortæller hvor lang tid man kan forvente at forsendelsen vil tage, alt afhængigt af hvor man er henne i verden. Ligeledes kan man også finde informationer om hvornår ordren bliver afsendt, eksempelvis garanterer de afsendelse samme dag, hvis man blot bestiller inden klokken 14 på hverdage.

14 dages garanti på returnering

Alle produkter hos HardCloud er dækket af en 14 dages bytte- og returneringsgaranti. Hvis man fortryder sit køb efter modtagelse af ordren, eller ønsker at bytte den til noget andet, skal man blot sende den tilbage til HardClouds varelager. Er varen beskadiget eller er ordren forkert, dækker HardCloud omkostningerne ved returnering.

Alle varer skal sendes tilbage ubrugte, med de originale mærkater på og i den oprindelige emballage.

God kvalitet og stort udvalg hos Hardcloud

Lynhurtig kundeservice

HardCloud har en lynhurtig kundeservice, og hvis man sender en forespørgsel pr. e-mail inden for normale arbejdstider, bestræber de sig på at besvare den inden for en halvanden time. Hvis man har spørgsmål angående en ordre eller lignende kan man skrive til e-mail. Her kan man også skrive hen, hvis man har feedback omkring hjemmesiden, ønsker at tilmelde sig nyhedsbrevet eller blot har en generel kommentar.

Derudover kan HardCloud kontaktes telefonisk på alle hverdage inden for normale åbningstider.

For at gøre det så nemt som muligt, har HardCloud også en kontaktformular man kan udfylde, og derigennem sikre sig at ens forespørgsel bliver besvaret så hurtigt og effektivt som muligt. Her vælger man en kategori for hvilket et problem eller spørgsmål man har, og skriver derefter konkret hvad sagen drejer sig om. På denne måde får HardCloud hurtigt sendt forespørgsler hen til de rette afdelinger.

Step by step-beskrivelse til rabat hos HardCloud

 1. Første skridt er at udvælge den rabatkode fra Rabathelten, som du gerne vil benytte hos HardCloud. Vær opmærksom på at nogle rabatkoder har specielle restriktioner i forhold til tilbud og kampagner. Når du har fundet den passende rabatkode, trykker du på den og bliver sendt til HardClouds webshop og koden vil blive vist.
 2. Hos HardCloud shopper du som du normalt ville gøre. Når du er færdig trykker du på "Check-out" i øverste højre hjørne. Herefter kan du logge ind på din HardCloud-profil hvis du har en, eller du kan oprette en ny. Tryk herefter på "Fortsæt".
 3. I det næste vindue skal du vælge hvilket land fakturerings- og forsendelsesadressen ligger i, samt vælge den ønskede leveringsmetode. Her kan du også se hvornår du kan forvente levering af din ordre. Når du er færdig, trykker du igen på "Fortsæt".
 4. Her bliver du bedt om at indtaste din faktureringsadresse, og eventuel leveringsadresse, hvis de er forskellige. Når du har gjort dette, trykker du på "Fortsæt".
 5. I dette vindue finder du et felt hvor der står "Har du en promo rabat kode?". Her indtaster du din kode fra Rabathelten og trykker "Opdater Total". Rabatten er nu fratrukket totalbeløbet.
 6. Længere nede på samme side skal du vælge den ønskede betalingsmetode og indtaste dine kortoplysninger. Herefter trykker du "Godkend Ordre" og bekræfter dit køb. Kort efter modtager du en bekræftelsesmail fra HardCloud.

Rigtig god fornøjelse med dit nye køb fra HardCloud!

Indløs rabatkode hos Hardcloud

Anmeldelser af Hardcloud

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8