Gear eXperten rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for maj 2018. Opdaterede og godkendte.
Fri levering ved køb over 600 kr hos Gear eXperten
Vis tilbud
Allerede anvendt 2 gange
Vilkår og betingelser
Produkter til hjemmet fra kun 70 kr hos Gear eXperten
Vis tilbud
Allerede anvendt 0 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra Gear eXperten Hvorfor?

Gå aldrig glip af en Gear eXperten rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Gadgets og action-udstyr siden 2015

Webbutikken åbnede i november 2015, men er vokset her på den seneste. Udbuddet bliver større og større, både med hensyn til mærker og produkter. Onlinebutikken har hovedkontor og administration i Thisted, i Danmark. For onlinebutikken både pris og kvalitet utrolig vigtigt. Derfor plejer de at importere flere af deres varer fra udlandet. Således sikrer de den samme gode kvalitet til konkurrencedygtige priser. Kundeservice er også noget som GeareXperten prioriterer. Derfor kan man kontakte medarbejderne via både livechat på hjemmesiden, e-mail eller telefonisk. Dette har resulteret i mange tilfredse kunder i hele Danmark og adskillige positive anmeldelser på Trustpilot.

gearexpert

Stort udvalg til alle dem, der holder af moderne teknik

Udbuddet hos onlineshoppen er stort og de forhandler alt fra skiudstyr, høretelefoner, VR-briller, smarture, action kameraer, solbriller og mobiltilbehør. Derfor egner onlinebutikken sig til folk, der elsker bevægelse og moderne teknik. På butikkens hjemmeside finder man en oversigt over hovedkategorier. Her finder man disse kategorier:

 • 4k Action kamera
 • Action kamera tilbehør
 • Droner
 • Smartwatch
 • VR-briller 3D
 • Luftsofa
 • Mobiltilbehør
 • Skiudstyr
 • Solbriller

Alle hovedkategorier har et stort udbudt og indeholder kun produkter relateret til overskriften. Mobiltilbehør er den eneste kategori, der indeholder flere underkategorier som bluetooth højtaler, høretelefoner og power banks. Ved at klikke på hver af de respektive kategorier får man alle de relevante produkter inden for den pågældende inddeling. Her har man yderligere mulighed for at filtrere i forhold til pris, producent og farve. Under hvert produkt kan man klikke på hjerteikonet fr at tilføje varen til egen ønskeliste og dermed finde det samme produkt hurtigt næste gang man besøger siden. Sidst men ikke mindst finder man en sammenligningsfunktion, hvor man kan sammenligne forskellige lignende produkter. Øverst på siden findes der et søgefelt, hvor man kan præcisere sin søgning ved at indtaste et relevant søgeord og derved hurtigere finde det man er på udkig efter. På venstre side ved siden af søgefeltet finder man all categories, hvor man kan klikke på pilen og dermed se en liste over alle kategorierne.

Kort sagt er gearexperten.dk onlinebutikken til dem, der elsker nye trends inden for forskellige teknologivarer. Denne onlinebutik er dermed et godt sted at finde en gave til en, som du kender, der er glad for at stå på ski eller bruger smarture. Hvis man også er glad for at tage på campingture kan man finde en luftsofa og sidde behageligt.

gearexperten

Nyheder om gadgets via Facebook og Twitter

Som en del af deres marketingsstrategi er onlinebutikken aktiv på både Facebook, Instagram og Twitter. Således kan de nå flere mulige kunder og skabe mere opmærksomhed omkring netbutikken. Hvis man vælger at følge webbutikken på de forskellige sociale kanaler kan man løbende modtage relevante nyheder eller besked om nye mærker eller produkter. På Instagram deler onlinebutikken mange billeder af de produkter, der forhandles hos shoppen. Nogle gange lægger de også billeder op af deres arrangementer i virksomheden for eksempel julefrokoster. Hertil laver de forskellige tags. På Facebook og Twitter plejer de at skrive lidt mere tekst, da disse medier egner sig til både tekst og billede. På Facebook kan man eksempelvis læse opslag om de nyeste produkter og de specifikationer de har. Nogle gange kan man også finde tilbud eller rabatkoder som man kan bruge på sine fremtidige køb.

På netbutikkens hjemmeside kan man også tilmelde sig nyhedsbrevet ved blot at skrive sit navn og sin e-mailadresse. Herefter får man en bekræftelse og derefter modtager man løbende nyhedsbreve med nyheder, tilbud, rabatkoder og oversigt over de nyeste produkter. Nyhedsbrevstilmeldingen er gratis og uforpligtende, hvilket betyder, at man til enhver tid kan afmelde sig ved at kontakte onlinebutikken eller ved at klikke nederst på sin mail, hvor der står afmeld. Herefter får man en bekræftelsesside og skulle gerne være afmeldt mailinglisten. Endvidere kan man oprette en gratis kundekonto på siden ved at registrere sig med en mailadresse og et kodeord. Denne konto gør det lettere at handle på siden igen og igen, da systemet husker adresse og mailadresse etc., og dermed behøver man ikke genindtaste alle data på ny. GeareXperten har også en blogsside, hvor man finder korte indlæg om begivenheder, rådgivning omkring nye produkter og tips til valg af udstyr. Blogssiden er tilknyttet onlinebutikkens side og findes øverst på siden under fanen, der hedder blog.

Således kan man betale for spændende gadgets

Det er nemt og sikkert at betale for varer hos Gear eXperten, da man kan benytte de mest almindelige kreditkort I Danmark såsom Visa, Maestro, Visa Electron, Mastercard, Mastercard Debit, Visa/Dankort. Kunder kan også betale via bankoverførsel. Bemærk dog venligst, at denne betalingsmetode kan forlænge behandlingen af ordren, da pengene først skal modtages og registreres i systemet, inden varerne afsendes. Derudover har man mulighed for at betale med ViaBill eller MobilePay. Dog bedes man venligst sætte sig ind i alle vilkår og betingelser som ViaBill har, da de har særlige regler for brug af betalingsmetoden. Alle betalinger køres igennem en sikret Secure Sockets Layer (SSL) forbindelse, der er med til at kryptere og dermed beskytte alle private kreditkortdata såsom kortnummer og kontrolcifre. Således er der ingen, der kan misbruge kreditkortdata eller videregive dem til andre uvedkommende personer.

ur

Alt om levering

Som leveringspartnere benytter onlinebutikken både GLS og PostNord (Post Danmark). Webshoppen bruger også DHL, hvis en kunde ønsker levering til udlandet. Hvis man ønsker levering til den nærmeste pakkeshop koster fragten 35 kroner, mens det koster 45 kroner ved levering med omdeling. Man opnår fri levering til en pakkeshop ved køb over 350 kroner. Dog koster det 45 kroner, hvis man handler for over 350 kroner og foretrækker levering med omdeling. Hvis man bestiller en vare inden klokken 16:30 på en normal hverdag bliver pakken afsendt samme dag. Således vil pakken allerede være fremme inden for en eller to almindelige hverdage. Der kan forekomme forsinkelser op til helligdage, højtider eller mærkedage. Derfor skal man bestille produkterne i god tid op til jul eller hvis man bestiller en fødselsdagsgave som skal være fremme til en bestemt dato. Hvis man oplever store forsinkelser bedes man kontakte onlinebutikkens kundeservice. De plejer altid at kunne finde en mulig løsning eller fremskynde leveringsprocessen.

Alt om Returnering

I henhold til den danske købelov har kunder 14 dages fuld retur- og fortrydelsesret, hvilket onlinebutikken også tilbyder. Disse 14 dage gælder fra modtagelsesdagen. Hvis dette er tilfældet og man ikke ønsker at beholde sine bestilte produkter skal man sørge for at kontakte onlinebutikken hurtigst muligt enten via e-mail eller telefon. Derudover skal man udfylde en standard fortrydelsesformular, der findes under dette link:  

https://www.emaerket.dk/external-files/pdf/standardfortrydelsesformular.pdf

Denne formular skal venligst printes ud, udfyldes og underskrives, og skal vedlægges i pakken, så onlineshoppen kender årsagen til returneringen. Derudover er bestillingsdatoen og modtagelsesdatoen yderst vigtige, så disse 14 dages returret respekteres til fulde. Hvis man vil undgå at printe formularen skal man blot udfylde den elektronisk og sende den til onlinebutikkens kundeservice via mail. I mailens emnefelt er det vigtigt at skrive fortrydelse af køb og navn. På denne måde kan behandlingen af returneringen tage kortere tid. Det er ikke muligt at fortryde et køb ved blot at nægte modtagelsen. Der kan være undtagelser, hvis man meddeler onlinebutikken om sit ønske først og derefter nægter modtagelsen af pakken. Varen skal være ubrugt, i samme stand som ved modtagelsen og helst i originalemballagen, når man sender den retur. Webshoppen tager ikke imod pakker sendt uden omdeling eller per efterkrav. Efter modtagelsen af returneringen og behandlingen af denne får man refunderet sine penge til det benyttede kreditkort. Hvis varen er blevet ødelagt eller kvaliteten forringet fratrækkes der noget af beløbet for at kompensere for varens forringelse. Returneringen bedes ske til denne adresse:

GeareXperten
Degnevangen 11a
DK-7700 Thisted

Udover den almindelige fortrydelsesret på de 14 dage tilbyder onlinebutikken også to års reklamationsret i overensstemmelse med købeloven. Denne ret er dog kun gældende, hvis der er tale om en fabrikationsfejl. Derfor skal man kontakte gearexperten.dk for at aftale en mulig løsning med dem. Hvis produkterne er ødelagte ved modtagelsen bedes man kontakte onlinebutikken hurtigst muligt, så de kan finde en løsning ved at tilbyde en alternativ.

Yderligere spørgsmål? Kontakt kundeservice

Hvis man stadig sidder med uopklarede spørgsmål er man velkommen til at finde svar på de mest almindelige spørgsmål under webshoppens handelsbetingelser under dette link:

https://www.gearexperten.dk/gearexperten-handelsbetingelser/

Her finder man informationer omkring levering, betaling, reklamation og beskyttelses af private informationer med mere. Hvis man alligevel ikke finder de informationer man søgte er man velkommen til at kontakte Gear eXperten via enten e-mail, online kontaktformular, live-chat eller telefon.

Telefonisk kan onlinebutikken kontaktes via 0045-71 99 26 52. Medarbejderne sidder klar til at besvare spørgsmål på alle hverdage mellem klokken 10 og 21. Derfor er der rig mulighed for at komme i kontakt med onlinebutikken. Medarbejderne er både venlige og hjælpsomme, og hjælper gerne med ethvert spørgsmål om både en igangværende bestilling, ordrebekræftelser, returnering eller et produkt man har fundet på hjemmesiden. Hvis man foretrækker skriftlig kommunikation eller kontakt kan man enten skrive en mail til kundeservice@gearexperten.dk eller skrive til butikken via deres onlineformular, der findes via dette link:

https://www.gearexperten.dk/kontakt-os

Husk venligst at skrive alle relevante informationer i din mail og emnefeltet for at få en hurtigere og mere effektiv hjælp. Informationer som navn, mail, ordrenummer og henvendelsesemne er yderst vigtige for en god hjælp.

Så enkelt kan en rabatkode fra Rabathelten benyttes

 1. Først og fremmest bedes du venligst finde den rabatkode eller det tilbud du ønsker at benytte i forhold til din bestilling. Læs venligst alle vilkår og betingelser for brug af rabatkoden, da du skal sikre dig, at de passer til de produkter du ønsker at købe.
 2. Når du har valgt din rabatkode bedes du venligst klikke på den. Du skulle den gerne komme frem på din skærm. Du kan enten kopiere den eller skrive den ned. Du bliver nu automatisk videresendt til onlinebutikkens side.
 3. På onlinebutikkens side vælger du de varer du gerne vil købe og lægger dem i din indkøbskurv. Når du har sikret dig, at du er tilfreds med din bestilling skal du klikke på indkøbskurv ikonet. Nu får du vist en oversigt over din bestilling. Hvis du er tilfreds med din bestilling skal du indtaste din rabatkode i det tomme felt, hvor der står rabatkoder. Dette felt findes under din ordreoversigt. Derefter bedes du klikke på anvend kupon. Nu skulle din pris gerne reduceres og opdateres. Når du har undersøgt om alt er i orden skal du klikke på gå til bestilling.
 4. Her skal du registrere alle dine personlige oplysninger som navn, mail og adresse. Desuden bedes du venligst vælge om du ønsker hjemmelevering eller om du foretrækker at afhente din pakke på en pakkeshop tæt på, hvor du bor. Hvis du gerne vil afhente din pakke på en pakkeshop skal du blot skrive dit postnummer i det tomme felt under leveringsform. Systemet finder den nærmeste pakkeshop og foreslår er par stykker, hvorefter du vælger den du helst ønsker. Til sidst skal du læse og acceptere onlinebutikkens handelsvilkår. Når du er klar og har tjekket alle dine personlige data kan du klikke på det orange felt, hvor der står gå til betaling.
 5. Dette er det sidste trin, hvor du vælger din betalingsmetode, gennemfører din betaling og få godkendt din bestilling. Nu skulle du gerne få en side, der bekræfter din bestilling. En ordrebekræftelse bliver også sendt til den mailadresse du har registreret dig med.
 6. Dine produkter bliver nu pakket og gøres klar til afsendelse. Vi håber du bliver glad for dine produkter og besøger onlinebutikken og Rabathelten igen.

rabatkoder gearexperten

Anmeldelser af Gear eXperten
1 brugeranmeldelse
Bestillingsproces
Forsendelse/indpakning
Kundeservice
Indløs rabatkode

Del din shoppingsoplevelse og hjælp andre brugere.

Skriv anmeldelse
skrev 09.08.2017
Fedt
Bestillingsproces
Forsendelse/indpakning
Kundeservice
Rabatkupon
Kan kun anbefales
Var denne anmeldelse nyttig? 0 0

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere