Flybillet rabatkode

Rejser til London fra kun 384 kr hos Flybillet
Vis tilbud
Allerede anvendt 32 gange
Vilkår og betingelser
Flybilletter til Budapest fra kun 1236 kr hos Flybillet
Vis tilbud
Allerede anvendt 1120 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra Flybillet Hvorfor?

Gå aldrig glip af en Flybillet rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Flybillet.dk - en rejse er mere end en flybillet

Flybillet.dk blev startet den 1. juli 1999, hvilket gør den til den første og ældste rejseagent man kunne finde online på det danske marked. Som en del af det verdensomspændende European Travel Interactive kan de tilbyde deres kunder en kæmpe og bred vifte af tjenester og produkter, hvilket gør Flybillet.dk til en af de stærkeste spillere på det danske marked.

Flybillet.dk og moderselskabet Den Danske Rejsegruppe er medlem af rejsegarantifonden, og derfor er deres kunder også omfattet af rejsegarantifonden, når man køber pakkerejser, der inkluderer fly og hotel. Den Danske Rejsegruppe og Flybillet.dk ejes begge af European Travel Interactive, der er den største online rejsebureaukoncern i Norden og sidder ligeledes med den største markedsandel i Norden.

Filosofien hos Flybillet.dk er, at en rejse er meget mere end bare en billig flybillet. Derfor er missionen hos Flybillet.dk, at sørge for at deres kunder let og problemfrit kan bestille flybilletter, billeje og hotelovernatninger til de mest fordelagtige priser muligt. Deres mål er at kunne tilbyde deres kunder muligheden for at bestille deres næste drømmerejse til den mest favorable pris og få kunderne til at føle sig trygge og sikre, når turen er godt booket.

flybillet cover

Find ruter til hele verden på Flybillet.dk

Flybillet.dk har stærke samarbejder med alle de store og kendte flyselskaber i hele verden. Gennem disse partnerskaber har selskabet mulighed for at kunne tilbyde nogle af markedets billigste og mest konkurrencedygtige priser.

Man kan altså finde billetter fra alle de store flyselskaber både i Europa og resten af verden på Flybillet.dk. Blandt andet kan man finde billetter fra følgende flyselskaber: 

 • Aeroflot
 • Brussels Airlines
 • Emirates
 • KLM
 • SAS
 • Air France
 • Czech Airlines
 • Estonian Air
 • Lufthansa
 • SWISS
 • Turkish Airlines
 • Austrian Airlines
 • Delta Air Lines
 • Jet Airways
 • Qatar Airways
 • TAP Portugal

Flybillet.dks hjemmeside og online booking-system er nemt at navigere. Man finder nemmest frem til en billet ved at bruge søgefunktionen og søge efter den ønskede by eller destination. Hvis man foretrækker at rejse med bestemte rejseselskaber, kan man vælge at lade søgningen udelukkende vise rejser fra disse. Man vælger blot flyselskabet fra listen, og foretager derefter en søgning, hvorefter priserne og de mulige afgange vil blive vist.

Hvis man er interesseret i at vide mere om de enkelte flyselskaber, inden man booker sin rejse, skal man blot klikke på flyselskabets navn. Herefter viser Flybillet.dk en oversigt, der omhandler fakta og nyttig information om netop det flyselskab man har valt.

Nyhedsbrev med mange fordele

Ved at tilmelde sig nyhedsbrevet hos Flybillet.dk får man en strøm af gode tilbud og friske nyheder direkte ind i sin indbakke. Gennem dette nyhedsbrev får man adgang til de bedste kampagnepriser først, samt oplysninger om rabatter og muligheden for at deltage i sjove konkurrencer. Abonnenter på dette gratis nyhedsbrev får desuden også muligheden for at læse artikler, der kan give alle udlængsel og rejseinspiration, alt sammen ved blot at indtaste sin e-mail adresse og trykke på "Send".

Sikre og gebyrfri betalingsmetoder

Hos Flybillet.dk kan man vælge mellem flere forskellige betalingsmetoder, når man skal betale for sin rejse. Man kan vælge at betale ved en direkte bankbetaling eksempelvis gennem netbank. Man kan også vælge at bruge sit kredit- eller betalingskort, for eksempel Eurocard, Mastercard, Dankort, Visa eller Maestro. Den største fordel ved at betale online er, at der ikke er nogen gebyrer pr. booking.

Alle betalinger og transaktioner bliver administreret af Den Danske Rejsegruppe, og betaling på hjemmesiden sker altid gennem PBS Certificeret SSL-krypterede servere med den nyeste teknologi, ligesom at alle data bliver behandlet med den strengeste fortrolighed.

Regler for ombookning og annullering

Fordi Flybillet.dk booker billetterne gennem flyselskaberne, er ombookning og annullering underlagt de individuelle flyselskabers regler. Men ofte tilbyder flyselskaberne ombookning, såfremt det sker mere end 24 timer før afgangen. Fordelen ved Flybillet.dk er, at de formidler eventuel ombookning og annullering for dig til flyselskabet.

Man kan også vælge at købe Flybillet.dk's ombookingsprodukt. Med denne ekstra ydelse forpligter Flybillet.dk sig til at sikre at man kommer med et andet fly, skulle den oprindelige booking ikke kunne lade sig gøre af den ene grund eller den anden. Endelig kan man også vælge at tilkøbe en afbestillingsforsikring. Denne gælder især i forhold til alle de uforudsete hændelser, der kan forekomme, eksempelvis sygdom - hos en selv eller i familien.

Kundeservice og self-service 

Flybillet.dk's kundeservice har åbent for telefonisk kontakt og besvarelse af e-mails på alle hverdage inden for normale arbejdstider. Hvis man ikke kan vente, er der masser af hjælp at hente på hjemmesiden, hvor man kan få hjælp til spørgsmål omkring trafikforstyrrelser, ændring og afbestilling, betaling, produkter og tjenester, samt gode råd til inden og efter selve rejsen.

Sådan indløser du din rabatkode hos Flybillet.dk

 1. Når du har udvalgt den ønskede rabatkode hos Rabathelten og sikret dig, at den ikke har vedhæftede restriktioner i forhold til tilbud, kan du trykke på rabatkoden, hvilket vil sende dig til onlinebookingen hos Flybillet.dk, hvor din rabatkode vil blive vist.
 2. På Flybillet.dk vælger du rejsedestination og den ønskede afrejse og hjemkomst og trykker på "Søg Flyrejser."
 3. Herefter vises en oversigt over alle mulige forbindelser og de billigste priser på rejsen. Vælg den ønskede rejse og returruten og tryk "Vælg".
 4. Efter dette vises en oversigt over den valgte rejse, og her har du mulighed for at tilknytte hotelophold med i pakken. Nederst på oversigten skal du udfylde passagerens navn og andre personoplysninger og vælge eventuelle tilkøb af service og ydelser.
 5. Nedenunder personoplysninger finder du rubrikken "Rabatkode". Indtast din rabatkode fra Rabathelten og tryk "Anvend". Herefter vil rabatten være gældende for det endelige beløb. Tryk derefter på "Næste".
 6. På denne side vil der være mulighed for at købe yderligere ekstra ydelser af forskellig slags. Vælg de ønskede ydelser og tryk "Gå til kassen".
 7. På den sidste side vælger du betalingsmetode og indtaster dine betalingsoplysninger, inden du til sidst trykker "Køb" og endeligt bekræfter din booking.
 8. Endelig er der kun tilbage at glæde sig til sin drømmerejse hos Flybillet.dk!

flybillet rabatkode

Anmeldelser af Flybillet

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8