Domino's rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for januar 2019. Opdaterede og godkendte.
Almindelige pizzaer fra 69 kr hos Domino's
Vis tilbud
Allerede anvendt 2106 gange
Vilkår og betingelser
25%
25% rabat på cinna stix hos Domino's
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 2 gange
Vilkår og betingelser
20%
20% rabat på tilbehør hos Domino's
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 5 gange
Vilkår og betingelser
Få ét gratis tilbehør på din bestilling hos Domino's
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 11 gange
Vilkår og betingelser
20% rabat på drikkevarer hos Domino's
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 2 gange
Vilkår og betingelser
Family Deal fra kun 299 kr hos Domino's
Vis tilbud
Allerede anvendt 360 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra Domino's Hvorfor?
Vi er overbevist om, at vi har de bedste rabatkoder til Domino's. Hvis du vil, kig endelig også på vores konkurrenters sider.

Gå aldrig glip af en Domino's rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Mega succes som franchise

Domino's Pizza er en amerikansk restaurantkæde med hovedkvarter i Ann Arbor Charter Township, Michigan, USA. Virksomheden blev grundlagt i 1960 og er i dag den andenstørste pizzakæde i USA kun overgået af den velkendte Pizza Hut. På verdensplan er Domino's Pizza den største fast food pizza kæde, da den har mere end 10.000 butikker fordelt i 70 lande. Det var to brødre ved navn Tom og James Monaghan, der i 1960 startede firmaet, da de købte pizzeriaet DomiNick's. Fem år senere i 1965 valgte de at omdøbe deres restaurant til Domino's Pizza, Inc og i 1967 åbnede de den første franchise. På få år udviklede Domino's Pizza sig til et af de mest succesfulde franchisingssystemer i verden, og firmaet er i dag har stor succes og er børsnoteret. Domino's Pizza slog dørene op for den første butik i Danmark i 1997. Siden da har virksomheden langsomt spredt sig over det danske land, og er i dag landets største pizzakæde. Virksomhedens danske hovedkontor ligger i Roskilde sammen med et kundeservicecenter og et stort lager, hvorfra råvarer og dej hver dag bliver kørt ud til de mange butikker i landet. Den danske direktion består af 13 ansatte, hvoraf Gustave Geisendorf er direktør. Derudover er der flere end 300 ansatte i de danske Domino's Pizza forretninger. Visionen bag Domino's Pizza er at kunne levere et produkt af høj standard samt en unik, hurtig og problemfri leveringsservice.

Lækre pizzaer og tilbehør fra Dominos

Dominos gør det let at bestille mad online

På domonos.dk kan man bestille sin pizza samt tilbehør og drikkevarer online. Det enkle og overskuelige web-design gør det nemt og hurtigt at finde sin favoritpizza eller sammensætte en menu. Med et stort udvalg af produkter samt mange gode tilbud er der noget for enhver smag. Bestil når sulten indfinder sig eller forudbestil i op til flere timer før, man skal spise sin pizza. Få leveret direkte til døren eller afhent i en af Domino's mange filialer i hele Danmark.

Mad til alle hos Domino’s

Der findes et stort udvalg af små retter, hovedretter, desserter, snacks, dips samt sodavand, øl og vand og en masse forskellige menuer på dominos.dk. Vælg for eksempel mellem et bredt udvalg af pizzaer eller sammensæt din helt personlige favoritpizza. Som tilbehør findes alt fra kartoffelbåde til diverse slags brød samt chicken wings i et utal af varianter. Til dessert kan man for eksempel vælge is fra Ben&Jerry's, kanelbrød, chokolade calzone, brownies eller chokoladekage.

Når man bestiller sin pizza online kan man vælge mellem tre forskellige størrelser: lille, medium og stor. Man kan desuden vælge mellem fire forskellige slags pizzabunde: Classic Hand Tossed (den originale dej), Chrunchy Thin Crust (den tynde og sprøde), Ultimate Deep Dish (deep pan) og Whole Grain (bund lavet af fuldkornsmel).

Sidst men ikke mindst kan man vælge ekstra toppings i form af ost eller tomatsovs samt ekstra krydderier (f.eks. timian, sort peber, oregano, chili, hvidløg), kød (f.eks. peperoni, skinke, oksekød, bacon, shawarma) og grønsager (f.eks. ananas, champignon, grøn peber, rød peber, løg, jalapenos, majs, oliven, tomatskiver og pesto). Mængden af ingredienserne bestemmer man selv. Ekstra krydderier betaler man ikke for hos Domino's Pizza. 

Hos Domino's Pizza bruger de danske råvarer, og hver uge findes der særlige tilbud og konkurrencer, der kan være interessante at deltage i. 

 • Vælg for eksempel mellem disse populære pizzaer:

  Pulled Chicken BBQ - med BBQ sauce, pulled chicken, løg og timian
 • Pepperoni Feast - med ekstra pepperoni og ekstra mozzarella
 • Extravaganzza - med pepperoni, skinke, oksekød, grøn peber, løg, champignon, oliven og ekstra mozzarella
 • Meat Feast - med pepperoni, shawarma, cheddar ost
 • Domino's Classic - med pepperoni, løg, grøn peber og champignon
 • Tex Mex - med oksekød, løg, jalapeños og ekstra mozzarella
 • Veggie - med løg, grøn peber, tomatskiver, majs, champignon og oregano

  Som tilbehør til pizzaen fra Domino's kan man vælge mellem:

  Kartoffelbåde, hvidløgsbrød, Cheesy Bread, Chicken Kickers, Chicken Wings, Chicken Strippers, Kickers Combo, Wings Combo, Strippers Combo.

  Alt tilbehør bliver serveret sammen med en dip efter eget valg. Af dips og saucer kan man vælge mellem: Marinara sauce, Frank's Red Hot, Garlic & Herb, BBQ Sauce

Domino's Pizza for børn

Børn under 13 år kan kvit og frit blive medlem af Domino's Kids Club, og det er nemt at tilmelde sig. Som medlem af Domino's Kids Club får man hvert år til sin fødselsdag en personlig fødselsdagshilsen og en sjov gave fra Domino's Pizza. Som medlem af Domino's Kids Club kan man desuden holde sin fødselsdag på Domino's Pizza, eller man kan holde et Domino's Pizza Party hjemme hos sig selv, hvor Domino's leverer alle pizzaer samt tallerkner og servietter til gæsterne. Man får desuden en gratis dessert med i købet, for eksempel en Chocolicius Brownie eller en Lava Cake. Derfor er dette tilbud en unik mulighed for alle forældre, der gerne vil planlægge en fødselsdagsfest eller lignende. 

Gode pizzaer til alle

Find opdateringer fra Domino’s via de sociale medier

Man kan finde Dominos Pizza på både Facebook, Instagram og Twitter. Der findes både en national og en international profil. På Facebook- og Twitter lægger Domino's Pizza løbende nyheder, tilbud, konkurrencer og billeder ud og holder kontakt med sine kunder gennem dialog. Man kan også finde information om de enkelte Domino's Pizza butikker i Danmark og få gode tips fra andre kunder. Der bliver også lagt billeder og tekst op om, hvordan pizzaerne bliver lavet, solgt og leveret. Instagram er der, hvor der deles billeder af forskellige fødevarer, der kan bruges som inspiration. Nogle gange kan der være konkurrencer eller lignende. Hvis man er glad for de sociale medier kan man vælge af følge virksomheden på diverse sociale medier. 

Domino's pizza App

Man kan finde og downloade Domino's pizza app i App Store og på den måde bestille sin pizza, hvor end man befinder sig - så længe man bare har sin smartphone på sig. Appen er designet på en funktionel og brugervenlig måde, så det er nemt for kunderne at finde og bestille de ønskede fødevarer. Denne app gør det en del enklere og hurtigere at have en nem måde, hvorpå man kan have madbestillingen tilgængelig. Download app her:

Sådan handler man på Dominos.dk

Når man kommer ind på hjemmesiden vælger man først om man vil afhente eller have leveret maden direkte til døren. Ved afhentning i en fysisk filial bliver man bedt om at vælge en ønsket restaurant, hvor man kan hente sin mad hos. Vælg først en adresse og dernæst de ønskede fødevarer. Ved levering indtastes navn og den adresse, som varerne skal leveres til. Dernæst vælger man sine fødevarer, som ryger direkte i kurven. Første gang man handler på dominos.dk opretter man et login med egen kode. Dermed er det lettere at handle hos Domino’s en anden gang.

Medlemskonto 

Man kan oprette en gratis kundeprofil hos Domino’s, der gør det lettere at foretage fremtidige bestillinger og hold styr på personlige detaljer såsom adresse, mailadresse m.m. Det er anbefalelsesværdigt for alle, dem, der bestiller mad ofte at oprette m lundekonto hos dominos.dk. Det gør processen hurtigere og nemmere. 

Betal for maden hos Domino’s

På dominos.dk kan man kun betale kontant, hvis man vælger at afhente sin bestilling i butikken. Betaling med kreditkort kan enten ske i forbindelse med bestilling online eller ved afhentning.
Det er desuden muligt at oprette en konto på dominos.dk, hvormed det bliver endnu lettere at bestille og betale for maden. Der er ingen fortrydelsesret på køb via dominos.dk, men man er velkommen til at rette en klage via telefon eller mail, hvis produktet ikke lever op til forventningerne. Betaling online kan ske med følgende kreditkort:

 • Dankort
 • VISA/Dankort 
 • Visa
 • Mastercard
 • Visa Electron
 • Udenlandsk Visa
 • Visa Electron
 • Udenlandsk Mastercard, VISA og VISA Electron

Man kan altid betale sikkert og trygt, da shoppen benytter sikre betalingskanaler, der er med til at kryptere data og dermed sikre informationer mod misbrug. Alle data bliver krypteret, hvilket betyder, at ingen vil have adgang til nogen data. Betalingen bliver trukket fra med det samme, eftersom det handler om en vare som man modtager relativt hurtigt. Bemærk venligst, at når man har afgivet sin bestilling, og den er blevet godkendt, kan den ikke længere fortrydes, og det er dermed ikke muligt at få pengene retur. Dette da det handler om fødevarer og skyldes blandt andet hygiejniske årsager.
Fortrydelsesretten på 14 kalenderdage fra kontraktens indgåelse i henhold til den danske forbrugeraftalelov gælder derfor ikke, når man bestiller fra Dominos.dk, da der er tale om madvarer. 

Nyhedsbrev og sms-service

På Dominos.dk har man mulighed for at tilmelde sig Domino's nyhedsbrev og sms-service ved enten at oplyse e-mailadresse eller telefonnummer. På den måde kan man automatisk holde sig opdateret med aktuelle tilbud, nyheder, konkurrencer og særlige fordele. Ofte får man rabatkuponer, som man kan benytte i forbindelse med sin handel og som er med til at gøre bestillingen lidt billigere.

Levering af maden

Når man bestiller mad via Dominos.dk, går der som regel mellem et kvarter og en halv time fra, at kunden har afgivet sin ordre til den bliver leveret til døren, eller den er klar til afhentning i den butik, som man har angivet som afhentningssted i forbindelse med bestilling. Dermed er der mulighed for enten at afhente maden ved en ønsket filial eller ved at få dem til aflevere maden ved den ønskede adresse. Man kan både vælge en privat- eller erhvervsadresse.

Sådan indløses rabatkoden fra Rabathelten.dk hos Domino’s 

 1. Først udvælger du en aktuel rabatkupon til dominos.dk på Rabatheltens hjemmeside. Vær venligst opmærksom på, at nogle rabatkoder kun gælder for visse kategorier eller produkter. derfor er det vigtigt at sikre dig, at den valgte rabatkode gælder den/de madvarer du gerne vil handle. 
 2. Når du klikker på den valgte kode bliver den vist frem på skærmen. Man kan enten vælge at kopiere den med sin mus eller skrive den ned på et stykke papir. Samtidig bliver man sendt videre til butikkens egen hjemmeside, hvor man kan have mulighed for at bestille sine ønskede varer. 
 3. Hos butikken køber du bare ind som du plejer ved at lægge de ønskede produkter i kurven. Alle dine varer vil være synlige i indkøbskurven til højre.
 4. Når du er færdig med at handle indtaster du din rabatkode i feltet, hvor der står ”indtast kuponkode”. Klik herefter på ok. Du bliver nu ført videre til kassen, og din rabat er automatisk blevet fratrukket prisen.
 5. Næste skridt er at vælge, hvordan du vil betale for dine varer. Indtast kortoplysninger, hvis du betaler med det samme eller vælg ”betal i restauranten”, hvis du selv afhenter maden og ikke ønsker at betale forud. 
 6. Din pizza er nu på vej i ovnen. Vi håber, at du bliver glad for dine køb fra Domino's Pizza! Velbekomme og vi håber I besøger vores hjemmeside og Domino’s’ side igen. 

 

Anmeldelser af Domino's

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere