dominos

Domino's rabatkode

0 Domino's rabatkoder og 1 tilbud for september 2017

Stor pizza fra 59 kr hos Domino's
Gælder kun mandag til torsdag og kun afhentning.
Vis tilbud
Virker det? 2 1
Testet
Allerede anvendt 169305 gange
Nyd efteråret
Udløbne rabatkoder fra Domino's – Hvorfor?

Vi er overbevist om, at vi har de bedste rabatkoder til Domino's.

Hvis du vil, kig endelig også på vores konkurrenters sider.

Gå aldrig glip af en Domino's rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis

Mega succes som franchise

Domino's Pizza er en amerikansk restaurantkæde med hovedkvarter i Ann Arbor Charter Township, Michigan, USA. Virksomheden blev grundlagt i 1960 og er i dag den anden største pizzakæde i USA kun overgået af Pizza Hut.

På verdensplan er Domino's Pizza den største fast food pizza kæde, idet den har mere end 10.000 butikker fordelt i 70 lande. 

Det var to brødre ved navn Tom og James Monaghan, der i 1960 startede firmaet, da de købte pizzariaet DomiNick's. Fem år senere i 1965 valgte de at omdøbe deres resturant til Domino's Pizza, Inc og i 1967 åbnede de den første franchise. På få år udviklede Domino's Pizza sig til et af de mest succesfulde franchising systemer i verden, og firmaet er i dag børsnoteret.

Domino's Pizza slog dørene op for den første butik i Danmark i 1997. Siden da har virksomheden langsomt spredt sig over det danske land, og er i dag landets største pizzakæde. Virksomhedens danske hovedkontor ligger i Roskilde sammen med et callcenter og et stort lager, hvorfra råvarer og dej hver dag bliver kørt ud til de mange butikker rundt om i landet.Den danske direktion består af 13 ansatte, hvoraf Gustave Geisendorf er direktør. Derudover er der mere end 300 ansatte i de danske Domino's Pizza forretninger. 

Visionen bag Domino's Pizza er at kunne levere et produkt af høj standard samt en unik leveringsservice.

Lækre pizzaer og tilbehør fra Dominos

Dominos gør det let at bestille mad online

På domonos.dk kan man bestille sin pizza samt tilbehør og drikkevarer online. Det enkle og overskuelige web-design gør det nemt og hurtigt at finde sin favoritpizza eller sammensætte en menu. 

Med et stort udvalg af produkter samt mange gode tilbud er der noget for enhver smag. Bestil når sulten indfinder sig eller forudbestil i op til flere timer før, man skal spise sin pizza. Få leveret til døren eller hent i en af Domino's mange butikker.

Mad til alle hos Domino’s

Der findes et stort udvalg af små retter, hovedretter, desserter, snacks, dips samt sodavand, øl og vand og en masse forskellige menuer på dominos.dk.

Vælg for eksempel mellem et bredt udvalg af pizzaer eller sammensæt din helt personlige favoritpizza. Som tilbehør findes alt fra kartoffelbåde til diverse slags brød samt chicken wings i et utal af varianter. Til dessert kan man for eksempel vælge is fra Ben&Jerry's eller chokoladekage. 

Når man bestiller sin pizza online kan man vælge mellem tre forskellige størrelser: lille, medium og stor. 

Man kan desuden vælge mellem fire forskellige slags bunde: Classic Hand Tossed (den originale), Chrunchy Thin Crust (den tynde og sprøde), Ultimate Deep Dish (deep pan) og Whole Grain (fuldkorn). 

Sidst men ikke mindst kan man vælge ekstra toppings i form af ost eller tomatsovs samt ekstra krydderier (f.eks. timian, sort peber, oregano, chili, hvidløg), kød ( f.eks. peperoni, skinke, oksekød, bacon, shawarma) og grønsager (f.eks. ananas, champignon, grøn peber, rød peber, løg, jalapenos, majs, oliven, tomatskiver og pesto). Mængden af ingredienserne bestemmer man selv.

Ekstra krydderier betaler man ikke for hos Domino's Pizza. 

På Domino's Pizza bruger de danske råvarer, og hver uge findes der særlige tilbud og konkurrencer.

Velsmagende pizzaer af gode råvarer hos Dominos
Vælg for eksempel disse populære pizzaer:

 • Pulled Chicken BBQ - med BBQ sauce, pulled chicken, løg, timian
 • Pepperoni Feast - med ekstra pepperoni og ekstra mozzarella
 • Extravaganzza - med pepperoni, skinke, oksekød, grøn peber, løg, champignon, oliven og ekstra mozzarella
 • Meat Feast - med pepperoni, shawarma, cheddar ost
 • Domino's Classic - med pepperoni, løg, grøn peber og champignon
 • Tex Mex - med oksekød, løg, jalapeños og ekstra mozzarella
 • Veggie - med løg, grøn peber, tomatskiver, majs, champignon og oregano
 • Som tilbehør til pizzaen fra Domino's kan man vælge mellem:
 • Kartoffelbåde, hvidløgsbrød, Cheesy Bread, Chicken Kickers, Chicken Wings, Chicken Strippers, Kickers Combo, Wings Combo, Strippers Combo. 

Alt tilbehør bliver serveret sammen med en dip af frit valg.

Af dips kan man vælge mellem:

Marinara sauce, Frank's Red Hot, Garlic & Herb, BBQ Sauce

Sådan handler man på Dominos.dk

Når man kommer ind på hjemmesiden vælger man først, om man vil afhente eller have leveret til døren. Ved afhentning bliver man bedt om at trykke på den restaurant, som man henter ved. Dernæst vælger man sine varer, som ryger direkte i kurven.Ved levering indtastes navn og den adresse, som varerne skal leveres til. Dernæst vælger man sine varer som ryger direkte i kurven.

Første gang man handler på dominos.dk opretter man et login med egen kode. Dermed er det lettere at handle igen en anden gang.

Dominos serverer kun det bedste til deres kunder

Domino's Pizza for børn

Børn under 13 år kan kvit og frit blive medlem af Domino's Kids Club, og det er nemt at tilmelde sig.

Som medlem af Domino's Kids Club får man hvert år til din fødselsdag en personlig fødselsdags-hilsen og en sjov gave fra Domino's Pizza.

Som medlem af Domino's Kids Club kan man desuden holde sin fødselsdag på Domino's Pizza, eller man kan holde et Domino's Pizza Party hjemme hos sig selv, hvor Domino's levere alle pizzaer samt tallerkner og servietter til gæsterne.

Man får desuden en gratis dessert med i købet, for eksempel en Chocolicius Brownie eller en Lava Cake.

Opdateret på Domino’s via sociale medier

Man kan finde Dominos Pizza på Facebook og Twitter. Der findes både en national og en international profil. På den danske Facebook- og Twitter-side lægger Domino's Pizza løbende nyheder, tilbud, konkurrencer og billeder ud og holder kontakt med sine kunder gennem dialog. Man kan også finde information om de enkelte Domino's Pizza butikker i Danmark og få gode tips fra andre kunder.

Der bliver også lagt billeder og tekst op om, hvordan pizzaerne bliver lavet, solgt og leveret. 

Domino's Pizza App

Man kan finde og downloade Domino's pizza app i Appstore og Google Play og på den måde bestille sin pizza, hvorend man befinder sig - så længe man bare man har sin smartphone på sig.

Download Domino's pizza app i App Store her

Nyhedsbrev og sms-service

På Dominos.dk har man mulighed for at tilmelde sig Domino's Pizza nyhedsbrev og sms-service ved enten at oplyse e-mailadresse eller telefonnummer. På den måde kan man automatisk holde sig opdateret med aktuelle tilbud, nyheder, konkurrencer og særlige fordele.

Betal for maden hos Domino’s

På dominos.dk kan man kun betale kontant, hvis man vælger selv at afhente sin bestilling i butikken. Betaling med kreditkort kan enten ske i forbindelse med bestilling online eller ved afhentning. Det er desuden muligt at oprette en konto på dominos.dk, hvormed det bliver endnu lettere at bestille og betale for maden.Der er ingen fortrydelsesret på køb via dominos.dk, men man er velkommen til at rette en klage via telefon eller mail, hvis produktet ikke lever op til forventningerne.

Betaling online kan ske med følgende kreditkort: Dankort, Visa, Mastercard, Visa Electron, Udenlandsk Visa og udenlandsk Mastercard.

Bemærk, at når man har afgivet sin ordre, og den er godkendt, kan den ikke fortrydes, og det er dermed ikke muligt at få pengene retur. Fortrydelsesretten på 14 kalenderdage fra kontraktens indgåelse i henhold til den danske forbrugeraftalelov gælder derfor ikke, når man bestiller fra Dominos.dk, da der er tale om madvarer. 

Dominos gør det let at bestille mad online

Levering af maden

Når man bestiller mad via Dominos.dk, går der som regel mellem et kvarter og en halv time fra, at kunden har afgivet sin ordre til den bliver leveret ved døren, eller den er klar til afhentning i den butik, som man har angivet som afhentningssted i forbindelse med bestilling. 

Sådan indløses rabatkoden fra Rabathelten.dk

 1. Først udvælger du rabatkoden til dominos.dk på Rabatheltens hjemmeside. Vær opmærksom på at rabatkoden ikke har tilknyttede begrænsninger, der gør, at man ikke kan benytte sig af tilbuddet. 
 2.  Når man klikker på rabatkoden, bliver man ført videre til dominos.dk og du er klar til at handle og spare penge samtidig.
 3. I onlinebutikken køber du ind, som beskrevet ovenfor. Alle dine varer vil være synlige i indkøbskurven til højre.
 4. Når du er færdig med at handle indtaster du din kode i feltet, hvor der står 'indtast kuponkode'. Tryk herefter ok. Du bliver nu ført videre til kassen, og din rabat er automatisk blevet fratukket prisen.
 5. Næste skridt er at vælge, hvordan du vil betale for dine varer. Indtast kortoplysninger, hvis du betaler med det samme eller vælg 'betal i restauranten', hvis du henter selv og ikke ønsker at betale forud. 
 6. Din pizza er nu på vej i ovnen.

  Vi håber, at din mad fra Domino's smager godt!

Sådan indløser du din rabatkode hos Dominos

Der findes ingen brugeranmeldelser endnu
Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8