En krone sparet er en krone tjent: Når du sparer penge med en rabatkode, kan det være, at vi modtager en provision.

Designselvskilte rabatkoder og tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for oktober 2020. Opdaterede og godkendte.

fra en bedømmelse
Fri levering ved køb over 500 kr hos DesignSelvSkilte
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
 • Slutter snart
 • Allerede anvendt 3 gange
 • Sidste ændring foretaget den 13/09/20 klokken17.05 af Asger.
Design unikke skilte hos DesignSelvSkilte
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
 • Slutter snart
 • Allerede anvendt 5 gange
 • Sidste ændring foretaget den 11/09/20 klokken18.16 af Maria.
Asger
Rabatheltens tip: Vil du gerne have inspiration og tips til dine skilte? Det finder du på Designselvskiltes hjemmeside på den side, der hedder ”Inspiration” – god fornøjelse, og god shoppelyst! Skrevet af Asger den 02/01/2020.
Spørgsmål, kommentarer, kritik? Skriv til Asger.
Ugens shop
Tilmeld dig vores Rabathelten.dk-nyhedsbrev og modtag de bedste rabatkoder direkte i din indbakke!
 • Vi giver aldrig dine data til andre
 • Du kan afmelde dig til enhver tid
 • Det er gratis og der er ingen binding

Designselvskilte - adskillige designmuligheder

Webshoppen byder på en lang række produkter såsom speciallavede klistermærker, skilte, vinduesreklamer, dørskilte, plakater m.m. til både erhvervsmæssige og privat brug. Udbuddet er stort, kvaliteten i top og priserne er konkurrencedygtige. Alle produkter kan tilpasses individuelle behov og designes i henhold til personlige behov og ønsker, både i farve, størrelse og materiale. Det er meget enkelt at vælge det ønskede produkt, farve, designmulighed, skrive sin egen tekst eller uploade eget foto. Udover den store erfaring inden for branchen er webshoppen yderst kundevenlig og prioriterer deres kundeservice højt. Derfor kan man altid kontakte butikken vedrørende spørgsmål, rådgivning eller lignende.

Dansk webbutik med erfarne medarbejdere

Designselvskilte blev lanceret tilbage i 2007 af Cimber Trading. Virksomheden har produktion og administration i Viborg i Danmark. Webbutikken driver udover designselvskilte.dk 12 andre webbutikker, hvor de sælger relaterede produkter inden for folie, tryk, skilte og lignende. Folkene bag onlineshoppen har 12 års erfaring og ved derfor en del om deres udbud, både i forhold til design, udvalg, materialer, brug og produktion. Designselvskilte blev grundlagt af Michael Krogh Sørensen, som også er ansvarlig for ledelsen lige nu. På baggrund af medarbejdernes store erfaring inden for trykbranchen kan man stole på kvalitet, design og udvalg af de varer, man køber. Netbutikken er designet nøje og har gået igennem en stor udvikling.

Design selv et nyt skilt til huset

Folkene bag webshoppen har gjort det overskueligt og nemt at bruge hjemmesiden, når man vil designe sit skilt. De har brugt lang tid på at optimere hele bestillingsprocessen, så det er yderst brugervenligt at bruge siden, finde de varer man gerne vil købe, designe dem, betale for dem osv. På siden finder man en oversigt over alle de produkter, som butikken forhandler. Under sitemap, nederst på siden, kan man også finde en detaljeret oversigt over produkter. Dermed er det enkelt at finde lige det, man er på udkig efter. Ved at klikke på hver kategori kan man læse mere om produkterne og se billeder fra tidligere designs. Webshoppen specialiserer sig i adskillige tryk og folievarer til forskellige formål. Man finder blandt andet følgende hovedkategorier i webshoppen:

 • Plakater
 • Klistermærker
 • Stofbanner
 • Facadeskilte & Pladeskilte
 • Husnummer
 • Folietekster
 • Dørskilte & navneskilte
 • Magnetskilte
 • Vindues reklame
 • Print på plade og plancher

Hvis man klikker på hver kategori kommer der en detaljeret beskrivelse frem, hvor der præcist står, hvad produktet er, hvilke materialer bruges, hvordan det kan designes og bruges etc. Under inspiration kan man også læse om, hvordan tidligere designs er blevet brugt og hvordan man i det hele taget kan bruge produkterne. Hvis man er ny i forhold til at designe skilte, er der hjælp at hente både under inspiration.

Optjen og indløs point hos Designselvskilte

Når man køber varer hos Designselvskilte, kan man oprette sig som kunde. Der er flere fordele ved at oprette sig som kunde. På kundekontoen kan man dels se tidligere bestillinger, men man kan også gemme ens personlige informationer, så man hurtigt kan gå til kassen ved fremtidige bestillinger. En tredje fordel er, at man samler point ved alle køb hos Designselvskilte. Disse point kan man indløse på nye bestillinger. Det kræver dog, at man har optjent mindst 50 point, før man kan indløse dem. Produkterne bliver ikke kun billigere med en rabatkode, men også ved at optjene og benytte point i onlinebutikken.

Altid sikker betaling hos Designselvskilte

Det er både nemt og sikkert at betale for varer hos onlinebutikken. Alle kunder kan vælge iblandt nedenstående betalingsmetoder:

 • VISA/Dankort
 • VISA
 • MasterCard
 • JCB
 • American Express
 • Giropay
 • PayPal
 • EAN (elektronisk fakturering til det offentlige)
 • Bankoverførsel (betal via netbank til vores kontonummer)

Hvis man ønsker at betale via en PayPalkonto, skal man være opmærksom på alle PayPals egne regler. Derfor er det en god ide at sætte sig ind i disse forhold, inden man godkender sin betaling via denne metode. Hvis man har vanskeligheder med betalingen eller spørgsmål til sin betaling skal man spørge PayPals egen kundeservice. Designselvskilte bruger kun betalingsservere, der er sikre og godkendte via SSL-protokolen, (Secure Socket Layer), der sikrer alle følsomme detaljer mod udnyttelse af uvedkommende. Dette betyder, at alle betalingsdetaljer bliver krypterede og dermed ubrugelige af andre. Dermed er alle data beskyttet og ingen kan hverken se eller misbruge dem. Desuden er det ulovligt for webbutikken at udnytte brugernes informationer eller videregive dem til andre uvedkommende personer eller organisationer. Webshoppen trækker først pengene fra kundernes konti, efter varens afsendelse.

Information om levering af varer fra Designselvskilte

Leveringen tager som regel 2-3 arbejdsdage. Der kan dog forekomme forsinkelser, især i forbindelse med weekender og helligdage, som er ude af webshoppens hænder. Som leveringspartnere bruger webshoppen både PostNord eller GLS. Det koster 75 kr, men hvis køber for over 500 kr, kan man opnå fri levering. Når varerne afsendes fra onlinebutikkens lager, får kunden en e-mail med relevant information omkring afsendelse og leveringstid samt et track and trace nummer. Via dette nummer kan man spore pakken og se, hvor den befinder sig og hvornår den eventuelt vil blive leveret. Man kan altid kontakte webbutikken, hvis man har spørgsmål til forsendelsen.

Informationer om fortrydelsesret og reklamationsret

Der gælder særlige regler for fortrydelse og returnering, når der er tale om specialdesignede produkter. Da alle produkter købt hos Designselvskilte.dk er specialdesignede og fremstillet i henhold til individuelle ønsker og behov, kan butikken ikke acceptere fortrydelse af køb. Butikken respekterer alle regler og love i henhold til dansk lovgivning. Ifølge den danske forbrugeraftalelov, paragraf §18, Stk. 4., kan man ikke returnere varer eller fortryde køb af produkter, der er specialfremstillede. Dette gælder produkter som plakater, skilte og billeder. Disse produkter kan så at siges kun fortrydes, hvis produktionen ikke er påbegyndt.

Selvom man ikke kan fortryde sit køb hos Designselvskilte, har man stadig 2 års reklamationsret. Denne ret kan man gøre brug af, hvis der er tale om en produktionsfejl, der forringer kvalitet eller udseende af produktet. I forbindelse med dette bedes man venligst kontakte butikken hurtigst muligt for at aftale en eventuel løsningsmodel med dem. Hvis varen skal sendes til videre undersøgelse bedes man venligst sende den retur til nedenstående adresse:

Cimber Trading, Designselvskilte
Toldboden 3, 2.D
DK-8800 Viborg
Danmark

Designselvskiltes kundeservice svarer på alle spørgsmål

Designselvskilte.dk er erfarne folk inden for branchen og er meget glade for at hjælpe og give gode råd. Uanset om man har brug for vejledning, gode råd eller har spørgsmål til en igangværende bestilling, kan man enten bruge kontaktformularen, e-mailen eller telefonkontakt. Her sidder alle medarbejdere klar til at besvare spørgsmål. Kontaktformularen findes nederst på siden, i højre hjørne. Telefonisk kan man kontakte webshoppen via dette nummer: +45 42 61 61 11. Telefonen er åben alle hverdage fra klokken 9 til 15.

Hvis man har spørgsmål til en igangværende bestilling bedes man venligst kontakte webbutikken via denne mail: ordre@designselvskilte.dk. Hvis man derimod har spørgsmål til produkter på siden eller har brug for gode råd angående en vare eller designmuligheder og lignende skal man kontakte webshoppen via denne mail: salg@designselvskilte.dk. Her sidder der medarbejdere, der kender alle produkter og har viden om design- og produktionsprocessen. Derfor kan de besvare alle spørgsmål, hvilket er relevant for alle dem, som ikke har prøvet at købe lignende produkter før. Et højt serviceniveau betyder meget for shoppen og derfor bliver alle henvendelser besvaret så hurtigt som muligt.

Sådan sparer du penge på dit køb hos Designselvskilte

 1. Først og fremmest bedes du finde et tilbud eller en rabatkode her på vores hjemmeside. Koderne har som oftest særlige brugervilkår, som du skal læse igennem. Læs derfor altid den fulde beskrivelse af den valgte kode for at sikre dig, at den vil glæde de varer, du har tænkt dig at købe.
 2. Nu bedes du venligst klike på den pågældende rabatkode. Den vises på skærmen og du kan enten skrive den ned på et stykke papir eller kopiere den via musen. Herefter bliver du automatisk videresendt til Designselvskiltes egen side.
 3. På netbutikkens hjemmeside skal du nu vælge de produkter, du vil købe og redigere både formatering og design, inden du lægger dem i din indkøbskurv. Der er en del design- og formateringsmæssige detaljer, der er vigtige og som du skal tage stilling til, da det drejer sig om billeder, logoer og tekst. 
 4. Når du er sikker på formatering og design skal du lægge varen/varerne i din digitale indkøbskurv. Det er nemlig også ikke muligt at returnere varerne, hvis du skriver noget forkert eller lignende, da de er designet til dine individuelle behov og ønsker. Klik venligst på næste, når du er klar med at færdiggøre dit produkt.
 5. Under næste trin ser du en del forslag og tilvalgsmuligheder. Hvis du ikke ønsker nogen af disse varer, skal du blot se bort fra dem og klikke videre på det orange felt, hvor der står indkøbskurv.
 6. Nu får du vist en oversigt over hele din ordre. Nederst på din ordrebekræftelse ser du et tomt felt, hvor der står ”indtast kode”. Her skal du skrive din rabatkode ind og klikke på tilføj. Nu skulle din rabat gerne blive tilføjet og din pris dermed opdateret og reduceret.
 7. Her skal du også vælge din leveringsmetode, hvor du kan vælge mellem leverance med GLS eller PostNord med omdeling. Når du er tilfreds med dit valg skal du klikke på ”gå til kassen”.
 8. I næste trin skal du indtaste alle dine personlige informationer og vælge den ønskede betalingsmetode. Her skal du også notere, hvis du har relevante kommentarer i forhold til din ordre. Når du er sikker på, at alt er indtastet korrekt, skal du klikke videre på betaling.
 9. I dette trin skal du gennemføre din betaling via den ønskede betalingsmetode og dermed godkende din bestilling. Når din betaling bliver godkendt, får du en endelig ordrebekræftelse. Dine varer bliver nu gjort klar. 
 10. Din ordrebekræftelse bliver også sendt til den e-mail du har angivet. God fornøjelse med dine produkter. Vi håber du bliver glade for dem og vil bruge siden en anden gang eller anbefale den til en af dine nærmeste.

rabat designselvskilte

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside.

Læs mere