Designers & Friends rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for maj 2019. Opdaterede og godkendte.
20%
20% ekstra rabat på udvalgte mærker hos Designers & Friends
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 179 gange
Vilkår og betingelser
10%
10% ekstra rabat på udvalgte mærker hos Designers & Friends
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 54 gange
Vilkår og betingelser
Stort udvalg af mærkevarer til lave priser hos Designers & Friends
Vis tilbud
Allerede anvendt 19 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra Designers & Friends Hvorfor?
Vi er overbevist om, at vi har de bedste rabatkoder til Designers & Friends. Hvis du vil, kig endelig også på vores konkurrenters sider.

Gå aldrig glip af en Designers & Friends rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Kvalitetstøj til alle 

Onlinebutikken er dansk og er grundlagt af Frederik Kolenda i 2009. Han havde i længere tid en drøm om at blive selvstændig. Han syntes, at det ville være en god ide at lave et sted, hvor man kunne finde modetøj af høj kvalitet, men til en god pris. Derfor besluttede han sig for at åbne onlinebutikken Designers and Friends. Det startede småt, men i dag er sortimentet vokset og populariteten steget. Designers & Friends har sit kontor i Valby i København.

Onlineshoppeklub og lagersalg

Designers & Friends er en online shoppeklub, hvor der bliver samlet tilbudsvarer fra tusindvis af kendte og mindre mærker. Hos Designers & Friends samler folkene bag onlinebutikken ugentligt de bedste mærker og kampagner til de laveste priser. Ofte kan man spare op til 80% af den oprindelige pris. Der kommer løbende kampagner hos webshoppen, som skiftes hver uge. Der kan fx være fokus på et mærke, som sættes på tilbud. Designers & Friends fokuserer på mode og livsstil, og derfor er der flere gange ugentlige kampagner og mange penge at spare inden for disse kategorier. Når man kommer ind i Designers & Friends’ onlinebutik, finder man på forsiden alle de aktuelle kampagner, hvor man så kan udvælge en efter eget valg. Der findes altid en kort beskrivelse af kampagnen, hvor man kan læse om teamet og om hvad man kan forvente. Alle de relaterede produkter vil nu vises på siden. 

Mode til mænd og kvinder

Bazaar på designersandfriends.dk

I Designers & Friends findes der også en bazaar, hvor der er over 1000 forskellige varer. I bazaaren findes alle de varer til både mænd og kvinder, og hjemmet, der ikke blev solgt i kampagnetilbuddet. Dermed fungerer bazaaren som en slags outletsektion, hvor man kan finde den samme, høje kvalitet til en lavere pris. Som medlem af Designers & Friends sparer man yderligere 20% på køb af varer fra bazaaren.

Mærker hos Designers & Friends

Der findes forskellige mærker hos onlineshoppen. De forskellige brands skiftes ofte, alt efter de aktuelle trends, men der findes også faste mærker året rundt:

 • Coster Copenhagen
 • Soaked in Luxury
 • Gentlemen’s Affair
 • Sofie Schnoor
 • Stylesnob
 • Y.A.S.
 • Lollys Laundry
 • Minimum
 • Selected Femme
 • mByM
 • Part Two
 • Bruuns Bazaar
 • Just Spotted

Hos Designers & Friends kan man både finde varer til mænd, kvinder og boligen. Sortimentet spænder over alt fra boligtilbehør til tøj såsom vinterjakker, sko, støvler, tasker, smykker, festkjoler, jakkesæt og alt andet som et modehjerte kan begære. Designers & Friends er for dem, der gerne vil have kvalitet og godt kan lide eksklusive mærker, men som også ikke har lyst til at betale den fulde pris for varerne. 

Moderne tøj til gode priser

Bredt sortiment til begge køn og til hjemmet 

Hos Designers & Friends kan man finde alt, hvad garderoben og boligen har brug for. Eftersom sortimentet er meget bredt er det inddelt i praktiske kategorier og underkategorier. Der findes tre overordnede kategorier: kvinder, mænd og bazaar. Disse er inddelt i mindre kategorier, der kan gøre shoppingsoplevelsen lidt sjovere og nemmere. Eksempelvis er kategorierne ”Kvinder” og ”Mænd” inddelt i forskellige mærker, skjorter, kjoler, bluser, jakker, sko, sportstøj, undertøj, tasker m.m. Under kategorien ”Bazaar” kan man indsnævre sin søgning ved at filtrere i forhold til størrelse, brands, farver, priser, køn m.fl. 

Fordele som medlem af Designers & Friends

Man kan blive medlem af Designers & Friends. Kundeklubben er fuldkommen gratis og kræver ikke særlig vedligeholdelse. Som medlem får man forskellige fordele:

 • Altid op til 80% rabat på designervarer 
 • 100 kroners rabat i velkomstbonus 
 • Man modtager rabatkoder og tilbud direkte til sin mailindbakke 
 • Man kan spare 20% på alt i bazaaren

Designers & Friends proklamerer selv, at hvis man vil opnå de højeste besparelser, så er det smartest at være medlem af onlinebutikken, da man derved vil få størst rabat. Dermed findes der mange forskellige fordele ved at oprette en kundekonto hos netbutikken. Det eneste man behøver, er at oprette sig med en mailadresse og et kodeord. 

Nyheder og ekstra gode rabatter på de sociale medier 

Onlineshoppen er aktiv på både Instagram og Facebook. På Instagram finder man et hav af billeder, kampagner og rabatter, det kan hjælpe en med at spare penge og finde inspiration til de kommende indkøb. Webshoppen er lidt mere aktive på deres Facebookprofil end på deres Instagram og der kan man finde oplysninger om virksomheden, billeder, nyheder, aktuelle kampagner og rabatter. 

Blog til modeinteresserede 

Hvis man er glad for at læse blogindlæg er det en god ide at finde shoppens blogsside, hvor der findes gode råd til mode og inspiration til garderoben. Desuden kan man finde aktuelle trends og derigennem finde det helt rigtige outfit til sig selv. 

Alle slags kort modtages

Hos Designers & Friends kan man betale sine varer med næsten alle slags kort. Derfor er det nemt og fleksibelt at foretage sin betaling hos netbutikken. Man kan betale med følgende betalingskort:

 • Dankort
 • Visa
 • Visa Electron
 • MasterCard
 • Maestro
 • Diners Club
 • American Express

Alle betalingsmetoder er sikre, da der bliver benyttet den såkaldte SSL forbindelse (Secure Socket Layer), der krypterer og beskytter alle private data. 

Den normale leveringstid

Da Designers & Friends forhandler kampagnevarer, modtager firmaet først produkterne, når kampagnen er afsluttet. Det vil sige, at der kan gå op til 15 dage, inden kunden modtager sine varer, men oftest tager det kortere tid. Hvis man bestiller produkter fra kategorien ”Nyheder” eller fra ”Bazaar” er den normale leveringstid mellem en til tre hverdage.

Designers & Friends gør brug af PostNord (tidligere Post Danmark) til at levere varer. Det koster 29 kroner, hvis man bestiller sine varer til afhentning på et posthus i nærheden og 39 kroner, hvis man vil have sine varer leveret til en bestemt adresse. Ved køb for over 499 kroner er forsendelsen gratis. Hvis man køber en kampagnevare kan det tage mellem 10 og 15 almindelige dage at få den leveret. Op til jul kan der også forekomme længere leveringstid, da mange pakker bliver bestilt på samme tid. Derfor er det en god ide at bestille julegaver i god tid. 

Således sendes varer retur

Man har altid mulighed for at returnere sin vare hvis man ikke ønsker at beholde den. Man har altid 14 dages fortrydelsesret fra modtagelsesdatoen. Man skal dog selv betale for portoen, da butikken ikke tager imod pakker sendt per efterkrav. Efter returneringen vil varen blive undersøgt og derefter vil man få beløbet refunderet. 

Kontakt Designers & Friends’ kundeservice

Hvis man på Designers & Friends’ hjemmeside ikke finder svar på sit spørgsmål eller løsning på sin problemstilling i deres FAQ-afdeling eller under deres handelsbetingelser, kan man kontakte Designers & Friends’ kundeservice via enten telefon eller mail. E-mails bliver besvaret inden for 24 timer og telefonerne er åbne i normale hverdage mellem klokken 9 og 12

Sådan virker din rabatkode hos Designers & Friends

 1. Første trin er at gennemsøge Rabathelten for rabatkoder, der passer til netop dit formål. 
 2. Når du har fundet en passende kode, klik så på den, kopier den eller skriv den ned, og du bliver herefter automatisk videresendt til onlinebutikken. 
 3. Her kan du shoppe og lægge dine ønskede varer i indkøbskurven. 
 4. Når du er færdig, klikker du i øverste højre hjørne på knappen ”Gå til checkout”. 
 5. Her kommer du videre til en side, hvor du kan se en oversigt over dine valgte varer. Går du videre ned af siden er en knap med teksten ”Anvend gavekort mm.”. Klik på den og indtast der din kode og klik så på ”Anvend”, og rabatten bliver trukket fra. 
 6. Vælg derefter din leveringsmetode og klik så på ”Gå til kassen”.
 7. På næste side skal du så indtaste dit navn og din adresse og derefter klikke på fortsæt. 
 8. Sidste trin er at vælge betalingsoplysninger og indtaste dine kortoplysninger. Når du har gjort det klik så på ”Bekræft”. 
 9. Du har nu bestilt fine varer fra Designers & Friends kan læne dig tilbage i sofaen og glæde dig til at modtage dem. 

Anmeldelser af Designers & Friends

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere