DesignDreams rabatkoder og tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for november 2019. Opdaterede og godkendte.

Fri levering ved køb over 500 kr hos DesignDreams
Op til 50% rabat på udsalgsvarer hos DesignDreams
Udløbne rabatkoder
Vent venligst
20 %
20% rabat på hele sortimentet hos DesignDreams
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabat på hele sortimentet hos DesignDreams
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabat på hele sortimentet hos DesignDreams
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
50% på produkter fra Normann Copenhagen hos DesignDreams
15 %
15% rabat på hele sortimentet hos DesignDreams
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabat på hele sortimentet hos DesignDreams
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
25% på produkter fra Nicolas Vahé hos DesignDreams
Op til 70% rabat i Black Friday udsalg hos DesignDreams
20 %
20% rabat på hele sortimentet hos DesignDreams
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabat på hele sortimentet hos DesignDreams
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabat på hele sortimentet hos DesignDreams
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabat på hele sortimentet hos DesignDreams
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabat på hele sortimentet hos DesignDreams
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabat på hele sortimentet hos DesignDreams
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
15 %
15% rabat på hele sortimentet hos DesignDreams
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabat på hele sortimentet hos DesignDreams
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabat på hele sortimentet hos DesignDreams
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabat på hele sortimentet hos DesignDreams
Tilmeld dig vores Rabathelten.dk-nyhedsbrev og modtag de bedste rabatkoder direkte i din indbakke!
 • Vi giver aldrig dine data til andre
 • Du kan afmelde dig til enhver tid
 • Det er gratis og der er ingen binding

DesignDreams: Boliginteriør inspireret af skandinavisk design

DesignDreams tilbyder et stort udvalg af designvarer til forskellige rum i hjemmet. Webshoppen forhandler mange velkendte og anerkendte brands inden for boligindretning. Designdreams.dk er stedet, hvor man kan finde alt fra dekoration og små nips til møbler. Kort sagt tilbyder webshoppen over 500 produkter til hele hjemmet. Webshoppen forhandler indretning til alle husets værelser, herunder køkken, stue, badeværelse, børneværelse, entre og soveværelse. Til køkkenet kan man både finde møbler, tekstiler, tæpper, glas med mere. Til entreen findes der for eksempel bøjler, opbevaring og knager etc. Til soveværelset findes der blandt andet sengetøj og møbler. På denne måde kommer butikken rundt om hele boligen og stort set alle de nødvendige produkter til hjemmet.

Information omkring DesignDreams

Onlinebutikken er en dansk webshop, som blev lanceret i oktober 2015. I dag har butikken over 15 kendte designmærker. Her kan man finde mange, velkendte danske varemærker såsom Felius Design og Frederik Bagger. Det skandinaviske design fylder meget i butikken. Derfor kan man finde mange minimalistiske designprodukter, som afspejler de generelle tendenser i de skandinaviske lande.

Designdreams.dk prioriterer brugervenlighed, kvalitet, stort udbud og et højt serviceniveau. Kundeservice er et af de faktorer som butikken sætter stor vægt på. De er af den opfattelse, at brugervenlighed og god kundeservice kan give tilfredse kunder, der vender tilbage eller lige frem anbefaler netbutikken til andre i deres egen omgangskreds. Netop dette har givet webbutikken gode anmeldelser på Trustpilot.

Find alt inden for boliginteriør hos DesignDreams

På Designdreams.dk finder man et bredt sortiment til forskellige rum i boligen, så uanset om man leder efter produkter til badeværelset, børneværelset eller kontoret kan man finde det hos onlineshoppen. Websiden er endda indrettet brugervenligt og funktionelt. Derfor er det let at finde lige det, man er på udkig efter. Der er både en søgefunktion samt forskellige, velstrukturerede kategorier, der gør det nemt at finde den vare, man leder efter. Dermed er det ikke så svært at finde alt det, man skal bruge for at indrette sin bolig. Selvom webshoppen har mange produkter, er det ikke uoverskueligt at finde de varer, man ønsker sig, da alle produkter er inddelt i flere overskuelige hovedkategorier. Disse kategorier gør det lidt nemmere at have et overblik over udbuddet. Hovedkategorierne hos DesignDreams er:

 • Bolig
 • Møbler
 • Nyheder
 • Mærker
 • Udsalg
 • Gaveideer
 • Gavekort

Disse hovedkategorier findes øverst på siden. Kategorierne er inddelt i mindre kategorier. Under boligsektionen finder man blandt andet produkter til badeværelset, entreen, kontoret, køkkenet eller børneværelset m.m. Under fanebladet møbler findes der belysning, reoler, bænke, skabe, stole og tæpper m.m. Kategorien nyheder byder på en række nye produkter i overensstemmelse med nuværende tendenser inden for boligindretning. Under hovedkategorien mærker finder man alle de brands, som kan købes hos butikken. Fanebladet udsalg indeholder alle de nedsatte varer fra restordrer eller tidligere kollektioner. Kategorien gaveideer indeholder inspiration til, hvad man kan give i gave. Her finder man små, fine produkter, der er gode som gave. Fanebladet gavekort er der, hvor man finde gavekort, som kan bestilles til venner og familie. 

Mærkevarer af høj kvalitet hos DesignDreams

Hvis man ønsker at have et overblik over alle de forhandlede mærker kan man klikke på fanebladet, der hedder mærker. Således kan man have et overblik over de tilgængelige mærker. Nogle af de brands som webshoppen har, er følgende:

 • Blue Appeal
 • Ferm Living
 • House Doctor
 • Menu
 • Meraki
 • Nicolas Vahe
 • Normann Copenhagen
 • Piece of Denmark
 • Stolbjerg Copenhagen
 • Woud Design

Spar penge på designprodukter hos DesignDreams

Det kan være dyrt, hvis man går efter kvalitet, funktionalitet og flotte produkter, men det er der en løsning for. DesignDreams har en sektion med udsalg, hvor man kan finde adskillige designvarer til nedsatte priser. Udvalgte produkter fra eksempelvis tidligere kollektioner er nedsat med op til 50% af originalprisen. Dog findes disse varer i begrænset antal, derfor sælges de så længe lager haves. Man kan blandt andet finde lysestager, tæpper, vaser, puder og bestik. Hvis man har god tid til at shoppe og blot vil tjekke sortimentet ud, kan man let spare penge ved at købe varer på udsalg.

Gavekort fra DesignDreams til dem, der elsker design

Hos webbutikken kan man købe gavekort til en god ven, veninde eller et familiemedlem, der holder af moderne design eller er glad for boligindretning. Man kan eksempelvis give et gavekort til i fødselsdagsgave, bryllupsgave eller konfirmationsgave. Det foregår simpelt og hurtigt. Man skal blot skrive beløbet på gavekortet i det tomme felt, tilføje kortet til indkøbskurven og betale for kortet. Til sidst får man gavekortet tilsendt til sin mailadresse. Denne mail kan man enten videresende til rette vedkommende eller skrive vedkommendes e-mailadresse i stedet for din egen. Gavekortet kan først bruges, når DesignDreams har aktiveret det. Når butikken aktiverer kortet, sender de straks en mail om det.

Nyheder og gode tilbud fra DesignDreams

DesignDreams giver kunderne mulighed for at tilmelde sig nyhedsbrevet ved hjælp af deres e-mailadresse. Herefter modtager de løbende tilbud, nyheder eller opdateringer om onlineshoppens udbud og udvikling. Det er muligt at afmelde sig nyhedsbrevet til enhver tid. Endvidere er webbutikken aktiv på både Instagram, hvor de løbende lægger billeder op og Facebook, hvor de deler nyheder, inspirationskilder og billeder. Sidst men ikke mindst kan man oprette en kundeprofil med en unik adgangskode og sin e-mailadresse. Man skal under alle omstændigheder altid registrere sig med en mail og en adgangskode, når man handler hos onlineshoppen. Ved hjælp af denne kundekonto kan man have et overblik over alle ens bestillinger og logge ind på sin profil hver gang, man har lyst til at bestille nye varer, eller se en opdatering omkring ens bestilling. Via denne profil er det også meget nemt at gemme alle oplysninger som navn og adresse, så man ikke behøver at indtaste dem på ny hver gang man handler hos netbutikken.

Sikker og fleksibel betaling af designprodukter

DesignDreams krypterer alle private informationer som kreditkortdata. Desuden anvender webshoppen sikkerhedscertifikatet SSL (Secure Socket Layer protokollen), der er med til at sikre, at de indtastede oplysninger ikke er tilgængelige for andre og dermed sikret mod identitetstyveri og kreditkortmisbrug. Hos onlinebutikken kan man betale med følgende metoder:

 • MobilePay
 • VISA/Dankort
 • VISA
 • MasterCard
 • VISA Electron
 • Bankoverførsel

Med MobilePay er det også let og sikkert at benytte mobiltelefonen til at gennemføre betalinger. Man skal blot hente appen og registrere sig som bruger. Beløbet må først trækkes fra kontoen efter varens afsendelse. Dette gør sig gældende, medmindre man laver en bankoverførsel. Her skal beløbet overføres inden pakken afsendes. Det er således hurtigere at benytte kreditkortbetaling, da varerne vil blive afsendt med det samme.

Hvordan leveres varerne fra DesignDreams?

DesignDreams leverer med GLS, men man har også mulighed for at afhente produkter hos butikken. Ved afhentning er det gratis. Hvis man foretrækker levering med GLS koster det fra 40 kr, medmindre man bestiller for mere end 500 kr. I dette tilfælde er leveringen gratis. Det afhænger nemlig af vægten af pakken. Leveringen tager mellem 1 og 4 arbejdsdage, efter ordrens afgivelse. Når varerne afsendes fra webbutikkens lager, får man en mail med yderligere informationer om det videre forløb. Hvis man har ønsket afhentning, får man en dato, hvor det er muligt at afhente pakken. Hvis man har valgt levering med GLS får man en mail om, hvornår pakken ankommer til den valgte adresse.

Kan man sende varer retur til DesignDreams?

Det er altid ærgerligt, når man ikke er tilfreds med sine produkter, men det er der råd for. Der er nemlig altid mulighed for at fortryde sit køb eller sende varerne retur. Webshoppen tilbyder nemlig 14 dages retur- og fortrydelsesret. Disse 14 dage gælder fra den dag, hvor man modtager sine varer. Det er dog meget vigtigt, at man sender en mail til kundeservice hurtigst muligt. Bid venligst mærke i, at mailen skal hedde ”Fortrydelseskøb onlinehandel”. Man kan ikke fortryde sit køb ved at nægte modtagelsen af pakken. Ved returnering skal produktet være fuldkommen ubrugt. Man må gerne kigge på varen, men man må ikke bruge den. Derudover skal man returnere varen i original emballagen.

Udover den almindelige fortrydelsesret tilbyder webshoppen, i overensstemmelse med den danske købelov, 2 års reklamationsgaranti. Denne garanti kan kun benyttes, hvis der er tale om en decideret fabrikations-, materiale- eller produktionsfejl. Derudover skal fejlen ikke skyldes uhensigtsmæssig eller forkert brug, voldelig adfærd eller dårlig vedligeholdelse. Herefter vil butikken vurdere, om varen kan repareres eller ombyttes eller om man kan få refunderet beløbet på produktet. I forbindelse med reklamationsretten vil onlinebutikken være ansvarlig for returneringsomkostninger, men kun, når der er tale om rimelige beløb.

Alle returneringer skal ske til nedenstående adresse:

DesignDreams
V/ Anne Soll-Andersen
Påkjær 72
DK-6400 Sønderborg

Yderligere spørgsmål? Kontakt kundeservice

Ved spørgsmål vedrørende udvalg eller igangværende bestillinger er man altid velkommen til at kontakte kundeservice enten via e-mail eller telefonisk henvendelse. Medarbejderne sidder klar til at hjælpe med ethvert spørgsmål mellem kl. 10 og 16 på normale hverdage. Man kan ringe til butikken via det telefonnummer +45 20 40 79 08. Man er også velkommen til at skrive en e-mail til info@designdreams.dk. Alle henvendelser besvares hurtigst muligt. Hvis man har lyst, kan man også skrive breve til onlineshoppen og sende dem til:

DesignDreams
Påkjær 72
DK-6400 Sønderborg

Sådan indløser du din rabatkode og opnår rabat

 1. Du skal først finde en passende rabatkode eller et tilbud her på siden. Vi gør opmærksom på, at der kan være særlige begrænsninger på visse rabatkoder, der eksempelvis gør, at de kun gælder en særlig kategori hos onlinebutikken. Derfor er det vigtigt at læse alle detaljer om koden, inden man bruger den.
 2. Klik venligst på rabatkoden eller tilbuddet. Den vises på skærmen og du bliver også automatisk videresendt til onlinebutikkens egen hjemmeside. Husk enten at skrive rabatkoden ned på et stykke papir eller kopiere den med musen.
 3. På DesignDreams’ side kan du nu i ro og mag finde de produkter du ønsker at handle. Læg alle dine varer i den digitale indkøbskurv.
 4. Når du er sikker på indholdet af din indkøbskurv skal du klikke på ikonet gå til kassen. Nu får du vist en side, hvor du skal indtaste dine personlige oplysninger, vælge din betalingsmetode samt leveringsmetode. Du skal også vælge en særlig adgangskode. Læs venligst også alle forretningsbetingelserne, eftersom du skal godkende dem i forbindelse med dit køb. 
 5. Under dine personlige oplysninger, finder du et felt markeret med teksten "Rabatkode". Indsæt rabatkoden og klik på "Indløs". Beløbet opdateres og du kan se den reducerede pris med det samme.
 6. Når du er klar og har kontrolleret alle dine data skal du klikke på gennemfør ordren.
 7. I dette trin skal du blot gennemføre din betaling via den ønskede betalingsmetode. Når betalingen er accepteret og godkendt får du en ordreoversigt over hele din bestilling. En ordrebekræftelse bliver også sendt til den e-mailadresse du har angivet.
 8. Dine varer fra DesignDreams bliver nu pakket og er snart på vej til dig. 
 9. Vi håber, at du bliver glad for dem, og at de falder i din smag og passer godt til dit hjem. Husk også at fortælle dine venner om, at du har sparet penge med en rabatkode fra Rabathelten.

Rabatkode DesignDreams

Anmeldelser af DesignDreams

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv en anmeldelse

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere