Crazy-priser rabatkoder og tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for august 2019. Opdaterede og godkendte.
Fri levering på hele sortimentet ved køb over 299 kr hos Crazy-priser
Fragt for kun 35 kr hos Crazy priser
Udløbne rabatkoder
Vent venligst
10 %
10% rabat ved køb over 100 kr hos Crazy priser
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
5 %
5% rabat på mobiltilbehør ved køb over 99 kr hos Crazy priser
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Op til 25% rabat på deals hos Crazy priser
Op til 40% rabat på tilbudsvarer hos Crazy priser
Op til 50% rabat på tilbudsvarer hos Crazy priser
Op til 50% rabat på tilbudsvarer hos Crazy priser
Op til 50% rabat på tilbudsvarer hos Crazy priser
40% rabat på Brother PT-D600VP labelling machine hos Crazy priser
Op til 50% rabat på udvalgte varer hos Crazy priser
Op til 50% rabat på udvalgte varer hos Crazy priser
Fri levering på alle bestillinger hos Crazy priser
Tilmeld dig vores Rabathelten.dk-nyhedsbrev og modtag de bedste rabatkoder direkte i din indbakke!
 • Vi giver aldrig dine data til andre
 • Du kan afmelde dig til enhver tid
 • Det er gratis og der er ingen binding

Crazy-priser.dk – Billigt mobiltilbehør i god kvalitet

Crazy-priser.dk er en onlinebutik for alle, der leder efter tilbehør til deres elektroniske udstyr. Onlinebutikken har fokus på pc tilbehør, power banks og alt til smartphones. Hos Crazy-priser.dk kan man finde mobiltilbehør til over 50 forskellige modeller. Med flere end 30 brands har Crazy-priser.dk desuden skabt et bredt sortiment, hvor alle kunder kan finde tilbehør til netop deres smartphone. Hjemmesiden er nem at navigere rundt på og med ekstra funktioner som en ønskeseddel og muligheden for at oprette en kundekonto, bliver siden meget brugervenlig. Begge dele gør det nemt for kunden at holde øje med bestillinger og dele ønsker med familien og venner. Et moderne og enkelt design understøtter butikken i sin brugervenlighed.

Mobiltilbehør fra Crazy-priser.dk

Mobiltilbehør siden 2013

Crazy-priser.dk blev efter egen beretning åbnet med et ønske om at skabe en overskuelig onlinebutik inden for sin branche. Det skal være nemt for kunden at handle tilbehør til mobiltelefoner og andet elektronik. Så sent som i 2013 slog onlinebutikken dørene op for sine kunder. Sidenhen har Crazy-priser.dk etableret sig på det danske marked. Virksomheden har kontor og lager i Helsingør på Sjælland. Hjemmesiden er certificeret CO2 neutral og har stemplet "miljøvenlig pakning", hvilket betyder at Crazy-priser.dk er miljøbevidste og har øje for at anvende ressourcerne bedst muligt.

Find det rigtige tilbehør hos Crazy-priser.dk

På Crazy-priser.dk finder besøgende et bredt varesortiment inden for mobiltilbehør og tilbehør til stationære computere. De mest populære brands er direkte tilgængelige via hovedmenuen på hjemmesiden. Hovedmenuen indeholder fire hovedkategorier, nemlig:

 • Brands
 • Mobiltilbehør
 • PC tilbehør
 • Universal-Tilbehør

Fra disse kategorier kan man spore sig nærmere ind på varesortimentet. Finder man ikke, hvad man leder efter, kan man med fordel benytte søgefeltet, hvor man kan søge efter et bestemt produktnavn eller et varemærke. Produkter som kan købes hos Crazy-priser.dk er for eksempel:

 • Trådløse højttalere
 • Sleeve & Etui
 • Løbeudstyr & Træningstilbehør
 • Powerbank
 • Adaptere - Kabel - Dock
 • Selfie-stænger
 • Biltilbehør
 • Headset
 • Høretelefoner
 • Opladere

Kort sagt findes stort set alt tilbehør som man kunne forestille sig i denne onlinebutik. Der findes selvfølgelig også en filterfunktion, som kunden kan bruge til at filtrere sit søgeresultat. Hvis man er begrænset i sit budget, kan det for eksempel være en fordel at sortere produkterne efter pris så det billige mobiltilbehør vises øverst.

Smartphone covers til de fleste modeller

Stort udvalg af mærkevarer

I en kategori helt for sig selv, finder man alle de mærker, som Crazy-priser.dk fører. Under "Brands" finder man blandt andet mærkerne:

 • Apple
 • Huawei
 • HTC
 • LG
 • Sony
 • Samsung
 • Sandberg
 • Mercedes-Benz
 • Adidas
 • Belkin

Sortimentet er bredt og henvender sig til de fleste mobilbrugere. Om man er til Apple, Samsung eller HTC, er det muligt at finde et cover, en oplader eller høretelefoner, der passer.

Hold øje med gode tilbud fra Crazy-priser.dk

Når man lander på forsiden, har Crazy-priser.dk gjort brugerne den tjeneste, at vise udvalgte aktuelle tilbud. Hvis onlinebutikken har særlige tilbudskampagner, finder man også disse på forsiden. Hvis man ikke har tid til at lede efter gode tilbud på Crazy-priser.dks hjemmeside hver dag, er der andre muligheder for at få jævnlige opdateringer med de bedste priser på mobiltilbehør. Når man alligevel er på hjemmesiden, kan man tilmelde sig onlinebutikkens nyhedsbrev. Man indtaster blot sin e-mail i feltet "Tilmeld til vores nyhedsbrev" og man vil herefter automatisk modtage gode tilbud og nyheder. Derudover er Crazy-priser.dk aktiv på Facebook og Twitter. Der bliver dog oftest opdateret med nyheder og tilbud på Facebook. De sociale medier er et godt redskab for hurtigt at nå ud til dem, der interesserer sig for onlinebutikkens produkter.

Hvordan kan man betale hos Crazy-priser.dk?

Crazy-priser.dk er en e-mærket onlinebutik. Det betyder, at e-handelsfonden har godkendt Crazy-priser.dk som en sikker onlinebutik. Alle data sendes via en krypteret SSL-forbindelse. Betalingen af bestillinger fra Crazy-priser.dk kan foregå på forskellige måder. Onlinebutikken accepterer følgende betalingskort:

 • Dankort
 • VISA
 • MasterCard
 • VISA Electron
 • Maestro
 • American Express
 • JCB Cards
 • Diners Club

Der tillægges ingen gebyrer på køb foretaget med kreditkort. Desuden tilbyder Crazy-priser.dk PayPal og MobilePay som betalingsmetoder. MobilePay er en sikker og hurtig betalingsløsning, som er populær hos kunder, der handler via en mobil enhed som en smartphone eller en tablet.

Pålidelig levering med PostNord

Ordrer fra Crazy-priser.dk bliver leveret med PostNord. Levering med PostNord koster 35 kr i fragt. Til gengæld får kunden et Track&Trace-nummer, som kan bruges til at spore pakken fra Crazy-priser.dk. Onlinebutikken leverer til de nordiske lande Danmark, Sverige og Norge. På hverdage og ved lagervarer vil pakken typisk blive leveret indenfor 2 hverdage. Hvis pakken er beskadiget eller i stykker ved modtagelse, vil kunden få tilbudt en ny vare.

14 dages returret hos Crazy-priser.dk

Det kan forekomme, at man vil fortryde sit køb fra Crazy-priser.dk. Dette kan man gøre uden at skulle angive en grund indenfor 14 dage efter modtagelsen af varen. Hvis man vil fortryde sit køb, skal man informere onlinebutikken om det, inden man sender pakken retur. Det gør man via telefon eller e-mail. På Crazy-priser.dk findes en standardiseret fortrydelsesformular, som kunden kan benytte. Den ligger under handelsbetingelser. Varer som sendes retur må ikke være brugt eller beskadiget. Modtager kunden varen allerede i en beskadiget tilstand, skal der straks tages kontakt med kundeservice. I disse tilfælde træder reklamationsretten i kraft. Crazy-priser.dk betaler for fragten ved godkendte reklamationer.

Kundeservice hos Crazy-priser.dk

Har man brug for at tale med en medarbejder fra Crazy-priser.dk, har man følgende tre valgmuligheder. Man kan ringe til firmaet på +45 52 52 43 71 indenfor almindelige kontortider. Desuden kan man skrive en e-mail, hvis man er mere til skriftlig kommunikation. Endelig findes der en kontaktformular under "Kontakt os" på onlinebutikkens hjemmeside. Alle henvendelser besvares hurtigst muligt og de fleste skriftlige henvendelser besvares indenfor 3 timer på hverdage.

Sådan opnår du din rabat med vores rabatkode

 1. Kig her på siden, hvilke rabatkoder vi har og vælg en, der passer til de varer, som du planlægger at købe fra Crazy-priser.dk.
 2. Læs alle betingelser for rabatkoden før du går videre. Der kan forekomme begrænsninger. Nogle koder kan for eksempel kun indløses ved en vis købesum eller af kunder, der aldrig har handlet hos Crazy-priser.dk før.
 3. Klik nu på "Kopier kode". Onlinebutikkens hjemmeside åbner sig automatisk i et nyt faneblad.
 4. Gå til Crazy-priser.dk og klik dig igennem butikkens varesortiment.
 5. Læg alle varer du ønsker at bestille hjem i din varekurv.
 6. Når du er færdig med at handle, skal du klikke på varekurvesymbolet som er til højre for søgefeltet.
 7. Kontrollér din indkøbskurv.
 8. Din rabatkode her fra siden skal du indtaste i feltet markeret med teksten "Rabatkuponkode". Klik herefter på "Anvend rabatkupon". Beløbet bliver automatisk justeret og du kan nu gå videre med din bestilling.
 9. I næste trin skal du angive en leveringsadresse og vælge en betalingsmetode.
 10. Afslut dit køb hos Crazy-priser.dk. Vi håber, at du bliver glad for de bestilte varer.

Sæt en rabatkode ind i det røde felt og køb mobiltilbehør til mindre priser

Anmeldelser af Crazy-priser

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv en anmeldelse

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere