Crazy-priser rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for januar 2019. Opdaterede og godkendte.
Fri levering på hele sortimentet ved køb over 299 kr hos Crazy-priser
Vis tilbud
Allerede anvendt 0 gange
Vilkår og betingelser
Fragt for kun 35 kr hos Crazy priser
Vis tilbud
Allerede anvendt 15 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra Crazy-priser Hvorfor?
Vi er overbevist om, at vi har de bedste rabatkoder til Crazy-priser. Hvis du vil, kig endelig også på vores konkurrenters sider.

Gå aldrig glip af en Crazy-priser rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Crazy-priser – Billigt mobiltilbehør i god kvalitet

Crazy-priser er en onlinebutik for alle der leder efter tilbehør til deres elektroniske udstyr. Webshoppen har fokus på pc tilbehør, power banks og alt til smartphones. Hos crazy priser kan man finde mobiltilbehør til over 50 forskellige modeller. Med flere end 30 brands har crazy-priser.dk desuden skabt et bredt sortiment, hvor alle kunder kan finde tilbehør til netop deres smartphone. Varemærker som føres er blandt andet Samsung, Sony, Bugatti og Sandberg. Onlinebutikken adskiller sig fra andre webshops i samme segment på grund af ekstra funktioner som en ønskeseddel og mulighed for at oprette en kundekonto. Begge dele gør det nemt for kunden at holde øje med bestillinger og dele ønsker med familien og venner. En moderne design understøtter butikken i sin brugervenlighed.

Mobiltilbehør fra crazy-priser.dk

Mobiltilbehør siden 2013

Crazy-priser.dk blev efter egen beretning åbnet med et ønske om at skabe en overskuelig onlinebutik inden for sin branche. Det skal være nemt for kunden at handle tilbehør til mobiltelefoner og andet elektronik. Så sent som i 2013 slog onlinebutikken dørene op for sine kunder. Sidenhen har crazy-priser.dk etableret sig på det danske marked. Virksomheden har kontor og lager i Helsingør på Sjælland.

Crazy-priser – Tilbehør til Apple, HTC og Samsung

På crazy-priser.dk finder besøgende et bredt varesortiment inden for mobiltilbehør og tilbehør til stationære computere. De mest populære brands er direkte tilgængelige via hovedmenuen på hjemmesiden. Derudover kan man søge på et bestemt produktnavn eller et varemærke. Produkter som kan købes hos crazy priser er for eksempel:

 • Notebook sleeves
 • Smartphone armbånd
 • iPhone 6 cover
 • Blue tooth højtalere
 • USB master charger
 • Samsung skærmbeskyttelse
 • 3M skærmfilter til desktop skærm
 • Sandberg card reader
 • Høretelefoner

Kort sagt findes stort set alt tilbehør som man kunne forestille sig i denne onlinebutik. Der findes selvfølgelig også en filterfunktion, som kunden kan bruge til at filtrere sit søgeresultat. Hvis man er begrænset i sit budget, kan det for eksempel være en fordel at sortere produkterne efter pris så det billige mobiltilbehør visest øverst.

Smartphone covers til de fleste modeller

Hold øje med gode tilbud fra Crazy priser

Hvis man ikke har tid til at lede efter gode tilbud på crazy-prisers hjemmeside hver dag, er der andre muligheder for at få jævnlige opdateringer med de bedste priser på mobiltilbehør. Når man alligevel er på hjemmesiden, kan man tilmelde sig webshoppens nyhedsbrev. Derudover er crazy-priser.dk aktiv på Facebook og Twitter. De sociale medier er et godt redskab for hurtigt at nå ud til dem, der interesserer sig for onlinebutikkens produkter.

Rige betalingsmuligheder

Crazy-priser.dk er en e-mærket webshop. Det betyder, at e-handelsfonden har godkendt crazy-priser som sikker onlinebutik. Alle data sendes via en krypteret SSL-forbindelse. Betalingen af bestillinger fra crazy-priser.dk kan foregå på forskellige måder. Onlinebutikken accepterer følgende betalingskort:

 • Dankort
 • eDankort
 • Visa
 • MasterCard
 • Maestro
 • AmericanExpress

Der tillægges ingen gebyrer på køb foretaget med kreditkort. Desuden tilbyder crazy-priser PayPal og MobilePay som betalingsmetoder. MobilePay er en sikker og hurtig betalingsløsning, som er populær hos kunder, der handler via en mobil enhed som en smartphone eller en tablet.

Pålidelig levering med PostDanmark

Ordrer fra crazy-priser.dk bliver leveret med PostDanmark eller GLS, alt efter, hvad kunden ønsker. Levering med PostDanmark er gratis, mens levering med GLS koster 35 kr i fragt. Til gengæld får kunden ved sidstnævnte leveringsmetode et Track&Trace-nummer, som kan bruges til at spore pakken fra crazy-riser. Onlinebutikken leverer til de nordiske lande Danmark, Sverige og Norge. På hverdage og ved lagervarer går der typisk mellem en og tre dage før kunden modtager sine varer fra crazy-priser.dk.

14 dages returret

Det kan forekomme, at man vil fortryde sit køb fra crazy-priser.dk. Dette kan man gøre uden at skulle angive en grund for det inden for 14 dage efter modtagelsen af varen. Hvis man vil fortryde sit køb, skal man informere webshoppen om det inden man sender pakken retur. Det gør man via telefon eller e-mail. På crazy-priser.dk findes en standardiseret fortrydelsesformular, som kunden kan benytte. Det ligger under handelsbetingelser. Varer som sendes retur må ikke være brugt eller beskadiget. Modtager kunden varen allerede i en beskadiget tilstand, skal der straks tages kontakt med kundeservice. I disse tilfælde træder reklamationsretten i kraft. Crazy-priser.dk betaler for fragten ved godkendte reklamationer.

Kundeservice hos crazy-priser

Har man brug for at tale med en medarbejder fra crazy-priser, har man følgende tre valgmuligheder. Man kan ringe til firmaet på 52 52 43 71 inden for almindelige kontortider. Desuden kan man skrive en e-mail, hvis man er mere til skriftlig kommunikation. Endelig findes der et kontaktformular under ”Kontakt os” på webshoppens hjemmeside. Alle henvendelser besvares hurtigst muligt.

Sådan opnår du din rabat med vores rabatkode

 1. Kig her på siden, hvilke rabatkoder vi har og vælg en, der passer til de varer, som du planlægger at købe fra crazy-priser.
 2. Læs alle betingelser for rabatkoden før du går videre. Der kan forekomme begrænsninger. Nogle koder kan for eksempel kun indløses ved en vis købesum eller af kunder, der aldrig har handlet hos crazy priser før.
 3. Klik nu på ”kopier kode”. Webshoppens hjemmeside åbner sig automatisk i et nyt faneblad.
 4. Gå til crazy-priser.dk og klik dig igennem butikkens varesortiment.
 5. Læg alle varer du ønsker at bestille hjem i din varekurv.
 6. Når du er færdig med at handle, skal du klikke på varekurvesymbolet som er til højre for søgefeltet.
 7. Kontrollér din indkøbskurv.
 8. Din rabatkode her fra siden skal du indtaste i feltet under oversigten over dine varer. Klik på ”anvend kupon”.
 9. Fortsæt bestillingsprocessen. Du skal angive en leveringsadresse og vælge en betalingsmetode.
 10. Afslut dit køb hos crazy-priser. Vi håber, at du bliver glad for de bestilte varer.

sådan indløser du din rabatkode hos crazy priser

Anmeldelser af Crazy-priser

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere