Bravofly rabatkode

Fly til Paris fra 609 kr hos Bravofly
Vis tilbud
Allerede anvendt 10 gange
Vilkår og betingelser
Fly til London fra 145 kr hos Bravofly
Vis tilbud
Allerede anvendt 17 gange
Vilkår og betingelser
Fly til Barcelona fra 707 kr hos Bravofly
Vis tilbud
Allerede anvendt 8 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra Bravofly Hvorfor?
Vi er overbevist om, at vi har de bedste rabatkoder til Bravofly. Hvis du vil, kig endelig også på vores konkurrenters sider.

Gå aldrig glip af en Bravofly rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Bravofly – billige flyrejser på nettet

Bravofly er en klassisk prissammenligningsportal, hvor man kan booke billige flybilletter og hotelophold. Man indtaster bare oplysninger om rejsen, det vil sige hvor man vil rejse fra, hvorhen man vil rejse, hvornår man skal af sted og med hvor mange mennesker og så finder Bravofly de bedste priser der er tilgængelige. Søgemaskinen sammenligner priser blandt et bredt udvalg af flyselskaber, herunder både lavprisselskaber som EasyJet og Ryanair og traditionelle flyselskaber som SAS og Air France. Kunden kan således selv bestemme, om det skal være billigt med lidt service eller billigt med almindelig service på flyvturen. Via Bravofly kan man booke billige flyrejser til hele verden. Desuden kan man booke sin flytur sammen med sit hotelophold. På den måde kan man spare tid og penge. Bravoflys søgemaskine kan sammenligne priser på hoteller i hele verden og uanset om overnatningen skal være på et billigt hotel i Berlin eller et 5-stjerne resort i Tyrkiet. Bravofly har en bred målgruppe og ønsker at hjælpe alle med at spare penge på deres flybilletter.

Book billige flybilletter på bravofly.dk

En international virksomhed

Bravofly er en del af den schweiziske virksomhed lastminute.com group, som blandt andet driver rejseportalen med samme navn, Rumbo og Volagratis. Virksomheden blev grundlagt i år 2004. Den danske side blev dog først lanceret efter et par år på markedet. Bravofly tilbyder sin service på over 15 forskellige sprog og med lokaliserede sider i over 20 lande. Virksomhedens formål er at hjælpe sine kunder med at finde billige flybilletter så alle kan få glæde af en god ferie. Sammenligningsportalen bliver løbende udviklet og tilpasset kundernes behov og den digitale udvikling. Lastminute.com gruppen tilbyder forskellige hjemmesider og mobile-apps til over 10 millioner internationale kunder om året.

Bravofly – fly, hotel og lejebil

Bravofly tilbyder booking og prissammenligning af flyrejser og hotelophold. Via hjemmesiden kan man direkte booke sin næste flyrejse. I stedet for at tjekke hver flyselskabs hjemmeside for deres flyafgange, kan man hos Bravofly få et oversigt over alle forbindelser med forskellige flyselskaber. Det samme gælder hoteller. Bravofly sammenligner blandt andet priser fra følgende flyselskaber:

 • Norwegian
 • Germanwings
 • Finnair
 • EasyJet
 • Air France
 • KLM
 • Vueling
 • Wideroe
 • SAS
 • Ryanair

Det er en fordel at anvende en sammenligningsportal som Bravofly, hvis man ønsker at have et større udvalg af afgange og flyselsskaber. Hvis man ønsker kun at flyve med nogle bestemte flyselskaber, fordi man for eksempel deltager i deres kundeprogram, kan man benytte filterfunktionen på Bravoflys hjemmeside.

Solnedgang ved vandet

Bravoflys rejseblog

Selvfølgelig udgiver Bravofly en rejseblog. Ellers ville de ikke kunne vise deres passion for at rejse hele verden rundt. Bloggens indlæg handler om alle mulige rejsemål på klodens forskellige kontinenter. Teksterne handler om storbyer og romantiske øer, om de bedste barer og restauranter i Barcelona og om uberørt natur i Vietnam – kort sagt findes der rejsetips til alle typer rejsemål og mennesker. Alle indlæg er spækket med stemningsbilleder, som understreger artiklens indhold. Ved at klikke sig igennem Bravoflys blog og ved at læse korte historier om rejsemål som Granada, Island eller Phuket får man i hvert fald lyst til at rejse. Og så er det jo praktisk at man kan sammenligne flypriser direkte på siden.

Find inspiration til dine rejser på Bravoflys blog

Opdateringer fra Bravofly

Bravofly er naturligvis også aktiv på de sociale medier, hvor de deler deres opdateringer med flere tusind følgere. På Facebook deler Bravofly billeder fra alverdens rejsemål. Billederne er af ekseptionel kvalitet og inspirerer til en ny rejse. Twitter bliver ligeledes brugt til daglige meddeleser og billeder fra nære og fjerne lande. Bravofly har lagt en virksomhedspræsentation på LinkedIn. Det kan være, man finder sit drømmejob hos Bravofly. Desuden har man mulighed for at abonnere på Bravoflys nyhedsbrev. Med jævnligt mellemrum får man så nyheder og gode tilbud fra Bravofly direkte i sin mailindbakke.

Betalingsmåder hos Bravofly

Hos Bravofly kan man betale sine flyrejser på forskellige måder. Bravofly accepterer de fleste kreditkort såsom Visa, MasterCard og AmericanExpress. Alle betalinger foregår gennem en sikker forbindelse. Kundens kortdata er sikret gennem hele processen. Når man betaler med Visa eller MasterCard anvender Bravofly Verified by Visa og MasterCard SecureCode. Derudover kan man betale sin rejse med PayPal. Det er desværre ikke muligt at overføre pengene direkte.

Bookingbekræftelse per e-mail

Lige umiddelbart efter man har booket sin flybillet hos Bravofly, får man en bekræftelse i sin mailindbakke. Det er vigtigt, at man altid kontrollerer sin spammappe, fordi det kan forekomme at e-mailen lander der. I bekræftelsesmailen får man alle vigtige oplsyninger om sin rejse. Check-in sker altid via flyselskabets hjemmeside. Information herom findes på flyselskabernes side. Det samme gælder eventuelle ændringer i flyrejsen. Hvis man ønsker at aflyse sin rejse, skal man tage kontakt med Bravofly ved at ringe til deres kundeservice.

Kundeservice hos Bravofly

På Bravoflys hjemmeside findes en FAQ-sektion, hvor de fleste spørgsmål er besvaret. Fra dansk fastnet koster det 1 kr per minute, hvis man vil snakke med en servicemedarbejder i telefonen. Telefonerne er åbne alle dage fra kl. 9:00 til kl. 18:00.

Sådan indløser du din rabatkode hos Bravofly

 1. Find en passende rabatkode her på siden. Læs betingelserne igennem og vær sikker på, at din bookning kommer til at opfylde kravene. Der kan for eksempel være et mindste beløb, du skal købe for eller at rabatkoden kun kan anvendes på visse ruter.
 2. Herefter klikker du på rabatkoden. Den vises på skærmen.
 3. Kopier rabatkoden ved at klikke på ”Kopier rabatkoden”. Du bliver automatisk viderestillet til Bravoflys hjemmeside.
 4. Indtast nu dine rejseoplysninger og sammenlign priser og forbindelser.
 5. Fortsæt til næste trin, når du har fundet en afgang, der passer dig.
 6. Indtast dine passageroplysninger med navn, fødselsdato og pasnummer.
 7. Indtast rabatkoden her fra siden i det rigtige felt. Vi gør opmærksom på, at rabatkodefeltet kun kommer frem på Bravofly.dk, hvis du klikker gennem vores side. Du skal slette dine cookies, hvis du har været på Bravoflys side før du har været hos os.
 8. Sæt hak ved købsbetingelserne og klik på bekræft.
 9. På den næste side skal du vælge en betalingsmåde og indtaste dine betalingsoplysninger. Afslut dit køb.

Tillykke! Du har netop booket din næste flyrejse via Bravofly. Vi ønsker dig en god tur.

Spar penge med en rabatkode

Anmeldelser af Bravofly

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8