boligprint.dk rabatkode

Fri levering ved køb over 500 kr hos boligprint.dk
Vis tilbud
Allerede anvendt 0 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra boligprint.dk Hvorfor?

Gå aldrig glip af en boligprint.dk rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Et personligt og unikt hjem

Ideen bag boligprint.dk var at tilbyde kunderne muligheden for at personliggøre deres bolig med print og folie. Hos onlineshoppen kan man vælge iblandt mange produkter, hvor man selv kan bestemme størrelse og design. Man kan uploade personlige billeder og dermed designe unikke produkter, såsom badeforhæng og dug med print til hele hjemmet. På den måde kan man skabe kreative, unikke og personlige designprodukter til boligindretningen. Det hele gøres simpelt og hurtigt, og med blot få klik online. Ambitionen var at tilbyde en onlineshop, som gav mulighed for kreativitet og individualitet og mulighed for et unikt hjem. Derudover forsøger butikken at udbyde et større sortiment og tilbyde god kvalitet til konkurrencedygtige priser. Onlinebutikken tilbyder endvidere både B2B og B2C salg.

Butikkens ejere har mange års erfaring i tryk -og printbranchen. Derfor kan man være sikker på kvaliteten af de produkter man bestiller. Kvaliteten og udførelsen er meget vigtig og her vil medarbejderne gøre deres bedste for at tilbyde de bedste resultater for kunderne. Hos onlineshoppen er kundevenlighed, brugervenlighed og et højt serviceniveau i højsæde, da kunden er medarbejdernes første prioritet.

boligprint

Design af personlige varer til hjemme

Hos onlineshoppen boligprint.dk kan man vælge i blandt adskillige varer til hjemmet. Med et bredt varesortiment kan man stort set designe, hvad som helst til boligen. På siden findes der en søgefunktion, en oversigt over alle produkter samt en prisberegner, hvis man ønsker at beregne prisen på et bestemt produkt, inden man bestiller det. Ved at klikke på hvert produkt kan man læse detaljerede beskrivelser af det, som for eksempel materialer, design og størrelser med mere. Derudover kan man læse flere brugeranmeldelser af kunder, der har købt varen før. Det er med til at hjælpe de nye kunder at vælge. Nedenfor kan man finde en oversigt over de produkter, der kan købes hos onlineshoppen:

 • Badeforhæng
 • Blank folie
 • Dørmåtte
 • Dørskilt
 • Dug
 • Foto på lærred
 • Fotostat
 • Husnumre
 • Klistermærker
 • Magneter
 • Mat folie
 • Plakat
 • Print på folie
 • Sandblæst folie
 • Tapet
 • Tavlefolie
 • Tæppe
 • Wallsticker tekst
 • Whiteboard folie
 • Messingskilt
 • Sengetøj

boligprint.dk 2

Opret en kundekonto og gør det lettere at handle hos boligprint.dk

Hos onlinebutikken kan man oprette en særlig og personlig Kundeprofil med en e-mailadresse og en personlig adgangskode. Således bliver det nemmere at handle hos onlineshoppen næste gang. Derudover er det nemt at se ordrehistorikken på nuværende og tidligere bestillinger.

Få nyheder via mail eller på Facebook

Onlinebutikken er aktive på Facebook, hvor de lægger nyheder, indlæg, inspirationskilder og billeder op. Der kan man følge med i de nye produkter og designmuligheder eller trends indenfor boligindretning. Derudover kan man se nye billeder eller læse mere om butikkens varesortiment og tilbud. Man kan desuden tilmelde sig butikkens nyhedsbrev via en e-mailadresse og få rabatter og nyheder direkte til sin e-mail.

Sikker og fleksibel betaling, der kan forny boligen

Hos boligprint.dk kan man vælge mellem adskillige betalingsmetoder, der alle er godkendte, sikrede og sikrede. Alle data er sikrede og krypterede, når man betaler online, derfor er der ingen, der har adgang til følsomme data eller kan udnytte dem. Beløbet bliver først trukket fra kreditkortet, når varerne afsendes og ikke før. Uanset om man foretrækker at betale med den velkendte faktura eller om man foretrækker en mere hurtig og moderne form for betaling som MobilePay har man mulighed for det hos webbutikken. Man kan trygt vælge i blandt nedenstående betalingsmetoder:

 • Visa/Dankort
 • Visa
 • Visa Elektron
 • Maestro
 • MasterCard
 • MobilePay
 • Ean faktura

Hurtig og sikker levering med GLS

Hos boligprint.dk kan man opnå hurtig levering med GLS. Pakker bliver kørt og afleveret tre gange ugentligt. Derfor skulle varerne gerne afleveres hurtigt og sikkert. Det anbefales dog, at man bestiller i god tid, hvis man køber en gave. Selvom den normale leveringstid er mellem 1-3 almindelige hverdage er det bedste at bestille gaver i god tid. GLS leverer altid alle pakker direkte til døren. Hvis man ikke er hjemme kan man altid kontakte GLS og høre om en anden levering er mulig. Desuden kan man opnå fri levering, hvis man handler for over 500 kroner.

Fortrydelsesret og returnering

Eftersom boligprint.dk designer og leverer specielle og individuelle design, er det desværre ikke muligt at returnere varerne for refundering. Hvis man skulle være utilfreds med produkterne kan man dog kontakte onlineshoppen og høre om det er muligt for dem at genoptrykke eller tilbyde et tilgodebevis. Butikken ønsker altid at have tilfredse kunder, derfor kan man altid kontakte kundeservice, hvis man skulle være utilfreds. De vil altid forsøge at finde en god løsning.

Kundeservice som er parate til at hjælpe

Onlinebutikken prioriterer serviceniveauet højt. De arbejder ud fra den overbevisning, at kundens tilfredshed er i centrum og hvis kunderne er tilfredse, bliver de ved med at benytte butikken eller anbefale den til venner, familie og kollegaer. Man kan kontakte butikken enten via live chat, telefonisk henvendelse eller e-mail.  Telefonisk kan man komme i kontakt med medarbejderne via følgende nummer: 42616111. live chat-funktionen findes på hjemmesiden, nederst på siden og vi e-mail kan man skrive til følgende e-mail: eller på mail: salg@boligprint.dk. Medarbejderne sidder klar og forsøger altid at finde den bedst mulige løsning. Åbningstiderne er på alle hverdage mellem klokken 09:00-16:00. Man kan også kontakte butikken hvis man har særlige ønsker og vil høre om det er muligt at lave specielle bestillinger.

Indløs din rabatkode hos boligprint.dk

 1. Find først en passende kode her hos Rabathelten. Læs venligst betingelserne for rabatkoden igennem, før du går videre.
 2. Klik nu på rabatkoden. Du kan enten kopiere- eller skrive den ned. Den skal du have klar til dit køb.
 3. Fra vores hjemmeside bliver du direkte sendt videre til webshoppens egen hjemmeside. Her kan du først og fremmest vælge dit produkt. Herefter bedes du venligst godkende et bestemt design eller uploade et særligt billede efter eget valg. Design nu dine tryksager. Husk venligst at kontrollere dem, inden du bestiller. Det er vigtigt, at alle produkter er designet korrekt og efter dit ønske.
 4. Læg dine produkter i varekurven, når du er tilfreds med designet.
 5. Gå til kassen, hvor du får vist en oversigt over din bestilling.
 6. Rabatkoden indtastes under oversigten over dine varer, hvis du ikke allerede har gjort det direkte på forsiden. Der er et felt på højre side på hjemmesiden, hvor der står kode. Der kan du indtaste koden og din pris vil blive opdateret og reduceret.
 7. Her skal du også indtaste dine personlige oplysninger såsom navn, e-mail og adresse.
 8. Næste trin er, hvor du skal vælge leveringsmulighed.
 9. Klik dig videre til næste trin i bestillingsprocessen, vælg din betalingsmåde og gennemfør venligst betalingen.
 10. Gennemse din bestilling og afslut dit køb.
 11. Dine tryksager bliver nu lavet af boligprint.dk og leveret så snart de er færdige. God fornøjelse med de nye designvarer.

bolig rabat

Anmeldelser af boligprint.dk

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8