Billigvvs.dk rabatkoder og tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for april 2020. Opdaterede og godkendte.

fra 2 bedømmelser
Fri levering fra 398 kr hos Billigvvs.dk
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
Op til 50% rabat på udsalgsvarer hos Billigvvs.dk
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
Skånsomt for miljøet: Når du handler hos Billigvvs.dk, handler du grønt og samvittighedsfuldt. Onlinebutikken er nemlig CO2-neutral. Det kan du læse mere om lige her!
Udløbne rabatkoder
Vent venligst
100 kr
100 kr rabat ved køb over 999 kr hos Billigvvs.dk
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 999 kr
Vi bliver hjemme
Tilmeld dig vores Rabathelten.dk-nyhedsbrev og modtag de bedste rabatkoder direkte i din indbakke!
 • Vi giver aldrig dine data til andre
 • Du kan afmelde dig til enhver tid
 • Det er gratis og der er ingen binding

Mere end rør og pakninger

Århusianske Billigvvs.dk er blandt markedets førende onlinebutikker, når det drejer sig om vvs-produkter (selvfølgelig) samt andre produkter til boligen. Her bliver man mødt af en overskuelig drop down-menu, som gør, at man hurtigt kan spore sig ind på det, man leder efter. Her finder man kategorier som ”Badeværelse”, ”Hus & Have” samt ”El & Belysning”. Nogle af produkterne ligger et stykke vej fra de ”almindelige” VVS-produkter, og det er noget, som gør onlinebutikken særligt attraktiv: Det er altid nemt, når alt det, man har brug for, er samlet på et sted. 

Skulle man være i tvivl om, at sortimentet hos Billigvvs.dk rækker langt ud over almindelige VVS-ting, kan man med fordel tage et kig under kategorien ”Smarthome” i menuen øverst. Her finder man en række produkter til styring af et intelligent hjem. Det er alt lige fra elpærer til stikkontakter, og fra wifi til varme. Derudover finder man i denne kategori også en række artikler, som præsenterer idéerne omkring det smarte hjem på en spændende og overskuelig måde. Billigvvs.dk er således en onlinebutik, hvor man kan finde alle de ting, man har brug for, men med en ekstra dimension, og med blikket rettet mod fremtiden.

Bredt sortiment hos Billigvvs.dk.

Sådan indløser du din rabatkode hos Billigvvs.dk

 1. Begynd med at finde din rabatkode til Billigvvs.dk her hos Rabathelten. Husk at tjekke, at koden gælder til det produkt, du gerne vil købe. 
 2. Kopier koden, og gå videre til Billigvvs.dks hjemmeside.
 3. Så er det shoppe-tid. Nu skal du lægge de produkter i kurven, du gerne vil have.
 4. Fik du det hele? Godt, så klik på ”indkøbsvogn”-ikonet øverst til højre, og gå til indkøbskurven.
 5. Nu kommer du til en overbliksside, hvor du kan se din bestilling og indtaste din rabatkode. Gå herefter videre til kassen. 
 6. Velkommen til kassen! Her er det hele smart nok samlet på et sted, så du hele tiden har overblikket. Du skal indtaste dine leveringsoplysninger, vælge betalings- og forsendelsesmetode, og derefter skal du gå videre til betalingssiden, hvor du afslutter dit køb. 
 7. Det var det hele! Så er dine produkter fra Billigvvs.dk på vej til dig. God fornøjelse – og på gensyn hos Rabathelten!

Sådan indløser du din rabatkode hos Billigvvs.dk.

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere