Authentic rabatkode

Fri levering på alle bestillinger hos Authentic
Vis tilbud
Allerede anvendt 8 gange
Vilkår og betingelser
Gratis returnering på alle bestillinger hos Authentic
Vis tilbud
Allerede anvendt 0 gange
Vilkår og betingelser
25% rabat ved deling af billede af ur på Facebook eller Instagram hos Authentic
Vis tilbud
Allerede anvendt 1 gang
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra Authentic Hvorfor?
Vi er overbevist om, at vi har de bedste rabatkoder til Authentic. Hvis du vil, kig endelig også på vores konkurrenters sider.

Gå aldrig glip af en Authentic rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Dansk webshop, Swiss Made produkter

Authentic er en dansk webshop, som sælger nøje udvalgte ure og smykker fra tre eksklusive brands. Hjemmesidens hovedmenu er inddelt i seks underkategorier: Forside, Shop, Brands, Om Authentic, F&Q og Kundeservice. Authentic er autoriseret dansk forhandler af det schweiziske urmærke a.b.art samt det danske urmærke Lars Larsen. Alle produkter hos Authentic er produceret i Europa. Priser på ure fra a.b.art starter ved 1500 kr. Authentic er en onlinebutik for kunder, som gerne vil købe god kvalitet og eksklusive produkter. Webshoppen drives af danske Vivi Gamskjær Vroue. Hun har i 3 år haft sin egen virksomhed inden for online markedsføring. Nu omsætter hun sin ekspertviden i praksis ved at står bag alle opgaver for Authentic. Der er således tæt kontakt mellem personen bag webshoppen og kunderne på den anden side af skærmen.

Lars Larsen og a.b.art ure hos Authentic

Eksklusive produkter hos Authentic

Authentic er som sagt en onlinebutik med et eksklusivt varesortiment. Aktuelt sælges tre varemærker hos Authentic: Ure fra Lars Larsen og a.b.art og smykker fra Lone P. Blandt andet kan man købe følgende urmodeller:

 • Larsen Watches Carbon
 • Larsen Watches Special Edition
 • Larsen Watches Rustfri stål
 • LW Guldbelagt
 • LW Rosaguld
 • a.b.art Dameur Model KL
 • a.b.art Model K
 • a.b.art Model OS
 • a.b.art Model O
 • a.b.art Model KLD

Forskellen på urdmodellerne ligger blandt andet i kombinationen af materialer. Urskiven, urremmen og glasset kan være fremstillet af mange forskellige materialer. Carbon-modellen fra Larsen Watches er for eksempel lavet af sort carbon mat, ridsefrit safirglas og højpoleret rustfrit stål. Derimod er modellen Guldbelagt lavet af højpoleret guldbelagt rustfrit stål, brunt læder og ridsefrit safirglas. De fleste Lars Larsen ure er håndlavede i Danmark med schweiziske komponenter, herunder urværket.

Sociale medier og nyhedsbrev

Authentic markedsfører sin onlinebutik og dens produkter via de mest kendte sociale medier: Facebook, Google+, Pinterest og Instagram. Det er klart, at det visuelle står i fokus, når man reklamerer for ure og smykker. Ligesom selve hjemmesiden er Authentics profiler på de sociale medier derfor fyldt med billeder af webshoppens eksklusive mærkeure. Hvis man tilmelder sig nyhedsbrevet via onlinebutikkens hjemmeside, modtager man automatisk nyheder om varesortimentet og god tilbud i sin mailindbakke.

Eksklusive ure fra den danske onlinebutik Authentic

Sådan betaler du dine varer hos Authentic

Authentic er en sikker webshop. Det betyder, at Authentic aldrig får adgang til kundens betalingsoplysninger. Betalingen foregår nemlig direkte via betalingskort eller PayPal. Desuden er onlinebutikkens betalingssystem sikret med SSL, som gør at alle oplysninger sendes krypteret. Kunden kan betale med følgende betalingskort:

 • Dankort
 • Visa
 • Visa Electron
 • MasterCard

Authentic opkræver intet gebyr på nogen af de nævnte betalingskort. Desuden modtager Authentic betaling med PayPal. Pengene bliver først trukket, når bestillingern sendes af sted til kunden.

Gratis levering til nærmeste posthus

Alle bestillinger som Authentic modtager inden kl. 16:00 bliver sendt af sted samme dag. Alt efter ens leveringsadresse vil der normalt går mellem 1-2 dage til man modtager sine varer i Danmark. Der kan forekomme en forlænget leveringstid, hvis man vil have sine varer leveret til en adresse uden for Danmark. Authentic leverer uden ekstra omkostninger til Sverige og Norge samt Island, Grønland og Færøerne. Gratis levering gælder kun ved afhentning på det nærmeste posthus. Hvis man vil have sin pakke direkte til døren, koster det 19 kr.

Fri retur ved reklamation

Hvis man fortryder sit køb, har man 30 dage til at sende varen tilbage til Authentic. Det er vigtigt, at kontakte webshoppens kundeservice før man returnerer en vare. Så slipper man nemlig for at betale returfragten. Varen skal være i original stand og pakket forsvarligt ind. Det er nemmest at bruge originalforpakningen, så kan man være sikker på, at uret kommer frem i ét stykke.

Kundeservice & FAQ

På Authentics hjemmeside findes en sektion med ofte stillede spørgsmål og svar på disse. Er man i tvivl om noget angående en bestilling eller et produkt i onlinebutikken, kan denne sektion være en god start for at finde de rigtige svar. Ellers er det altid muligt at kontakte Authentic via en kontaktformular, som findes under fanebladet Kundeservice. Alle henvendelser besvares individuelt og så hurtigt som muligt. Desuden kan man få fat i kundeservice på 29 13 84 28 eller ved at sende en e-mail til info@authentic.dk.

Det er nemt at spare med en rabatkode

 1. Tag et kig på vores rabatkoder og vælg en kode, der passer til dig. Der kan for eksempel forekomme restriktioner for kunder, der har handlet hos Authentic før. Husk derfor at læse betingelserne grundigt inden du går videre.
 2. Klik på den ønskede kode. Den bliver vist på siden. Samtidig åbner webshoppen sig i et nyt faneblad.
 3. Kopier rabatkode ved at klikke på ”kopier koden” eller ved at markere koden med musen og et højreklik med musen.
 4. Gå til authentic.dk og begynd at handle i onlinebutikken.
 5. Læg alle varer i indkøbskurven.
 6. Når du er færdig med at handle, klikker du på det lille ikon med indkøbsvognen i øverste hjørne til højre. Du ser en oversogt over din bestilling til højre.
 7. Indtast dine leveringsoplysninger (navn, adresse, telefonnummer) under forsendelsesadresse.
 8. Indtast rabatkoden i feltet ”bestillingskode”. Klik på ”OK”, så bliver rabatten trukket automatisk.
 9. Gå videre og vælg en betalingsmetode.
 10. Afslut dit køb. Dine varer sendes af sted inden længe.

Tillykke med dit køb. Rabathelten ønsker god fornøjelse med dit nye ur eller dine nye smykker!

Indsæt rabatkoden i feltet markeret med rødt

Anmeldelser af Authentic

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8