allbeauty

Allbeauty rabatkode

2 Allbeauty rabatkoder og 1 tilbud for august 2017

10% rabat på solbeskyttelse hos Allbeauty
Så længe lager haves og kan ikke kombineres med andre rabatter. Gælder kun ved køb af to eller flere varer fra landingssiden.
**********
Vis rabatkode
Virker det? 0 0
Sidst testet i går
Allerede anvendt 0 gange
Udløber i dag!
Fri levering ved køb over 500 kr hos Allbeauty
Vis tilbud
Virker det? 0 0
Testet
Allerede anvendt 69 gange
Køb hos Allbeauty og få en gratis gave med i købet
Læs betingelserne på hjemmesiden. Gælder så længe lager haves. Gælder ved køb over 200 kr.
**********
Vis rabatkode
Virker det? 0 0
Sidst testet i dag
Allerede anvendt 11513 gange
Udløbne rabatkoder fra Allbeauty – Hvorfor?

Vi er overbevist om, at vi har de bedste rabatkoder til Allbeauty.

Hvis du vil, kig endelig også på vores konkurrenters sider.

Gå aldrig glip af en Allbeauty rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis

Bedste produkter til laveste priser

Allbeauty blev grundlagt i 2004, og dengang såvel som i dag har deres mål og mission været at bringe de bedste produkter og mærker til de laveste priser, så kunderne kan få den bedste oplevelse og spare penge, når de køber ind hos Allbeauty.

Allbeauty tog i 2013 navneforandring – tidligere var deres titel Cheap Smells. Da sortimentet var blevet udvidet til mere end bare parfumer, men herimod solgte alle slags skønhedsprodukter, følte folkene bag Allbeauty, at navnet skulle skildre dette.

Allbeauty skriver på deres egen hjemmeside, at de i år 2012 havde over 900.000 tilfredse kunder verden over, som tilmed sparede over 160 millioner ved at købe ind hos Allbeauty i stedet for i normale skønhedsbutikker.

Derudover har Allbeauty også formået at vinde forskellige priser såsom ”bedste onlinebutik inden for skønhedsprodukter”.

Allbeauty bestræber sig på at yde den bedste service overfor deres kunder, og derudover prioriterer de at levere kundernes varer hurtigst muligt. Ydermere udvider de hele tiden deres sortiment, så kunderne kan finde de bedste og mest populære varer hos Allbeauty.

Over 530 mærker og tusindevis af produkter

Hos Allbeauty er det svært at gå galt, da de højst sansynligt har de varer, kunderne søger. Der er nemlig over 530 mærker at vælge imellem, og disse har over 11400 forskellige linjer.

De udbudte mærker hos Allbeauty spænder over en bred skarre, og man kan både finde dyre, klassiske, internationale, kendte mærker, økologiske mærker og mindre, kreative mærker. Af disse kan eksempelvis nævnes:

 • Adidas
 • Dr. Hauschka
 • Bruno Banani
 • Estee Lauder
 • L’Occitane
 • Jimmy Choo
 • Gatineau
 • Hugo Boss
 • Clinique
 • Kérastase

Af produkter tæller sortimentet ligeledes stort. Man kan få alle slags produkter inden for kropspleje, ansigtspleje, dufte, makeup, produkter til badet, gaveæsker og accessories og dette både til mænd og kvinder.

Tusindevis af forskellige produkter

Nemt at navigere rundt på hjemmesiden

Hjemmesiden er delt op i en overskuelig menu inddelt i kategorier. På den måde kan man hurtigt klikke sig ind på præcist det, man leder efter. Hvis man ved, at man leder efter en badesæbe, kan man, hvis man kender navnet på denne, søge direkte efter den i søgefeltet.

Ellers kan man klikke på kategorien ”Bath & Body” og finde sæben herunder, eller man kan benytte sig af filtersøgningen.

Filtersøgningen finder man i højre side af hjemmesiden, og her kan man til- og fravælge forskellige kriterier, der gør det nemmere at finde det, man leder efter. Man kan først vælge, om man leder efter mande- eller kvindeprodukter, derefter i hvilket prisleje man søger, så om det er en speciel type produkt og om produktet har et specifikt mærke. Når man har indsat de forskellige kriterier, komme alle resultaterne frem, og forhåbentlig finder man på den måde det, man leder efter.

Andre kategorier gør det nemt at købe ind

Udover de forskellige produkter der er inddelt efter type-kategorier, kan man hos Allbeauty også finde kategorierne ”Bestsellers”, ”Special Offers”, ”Award Winners”, ”New Brands” og ”New Products”.

På en hjemmeside der har så mange produkter, gør disse kategorier at man ikke nødvendigvis behøver at kigge alle tusinde produkter igennem. Under bestsellers kan man f.eks. se hvad de andre kunder har købt og været glade for. Hos special offers kan man købe produkter til gode priser. Hos Award Winners kan man ligeledes se alle produkter, der med sikkerhed er gode, da de har fundet priser. Under new brands og products kan man holde sig opdateret på Allbeautys nyeste udvalg, der ofte bliver opdateret.

I ”Gifts and Sets”-kategorien kan man gennemsøge hjemmesidens udvalg af gaver, gaveæsker og andre gode ideer til gaver. Allbeauty hjælper herved kunderne til at finde de bedste gaveideer til deres kære.

Skønhed hos Allbeauty

Nemt at betale og modtage sine varer hos Allbeauty

Allbeauty har det gjort det nemt for deres kunder at købe ind og derefter betale varer i onlinebutikken. Allbeauty accepterer Visa, Visa Electron, JCB og MasterCard og derudover kan man også betale med sin PayPal-konto, hvis man har sådan en.

Forsendelsen til andre lande end England kan tage mellem 4-14 dage alt efter, hvor hurtigt leveringsservicen leverer.

Returnering inden for 30 dage

Endnu et punkt hvorpå Allbeauty vægter god kundeservice højt – alle kunder har nemlig lov til at returnere deres varer inden for 30 dage efter, de er modtaget, såfremt at varerne er i samme ubrugte stand som ved modtagelse.

Forskellige måder at komme i kontakt med kundeservice

Hos Allbeauty er der tre forskellige måder, man kan kan kontakte deres kundeservice på. Først og fremmest kan man læse deres FaQ-afdeling igennem og se, om man finder svar på sit spørgsmål der. Hvis ikke – kan man ringe til Allbeauty der har åbent alle hverdage og om lørdagen i normale åbningstider. Man kan også sende en mail eller skrive en besked i deres kontaktformular på deres hjemmeside. Allbeauty besvarer e-mails hurtigst muligt.

Indløs din rabatkode hos Allbeauty

 1. Først finder du en rabatkode hos Rabathelten, der passer til dit formal. Vær sikker på at den virker og ikke har eventuelle begrænsninger tilknyttet.
 2. Herefter klikker du på koden. Koden vil blive vist på din skærm og det er vigtigt, at du husker koden, kopierer den eller skriver den ned.
 3. Onlinebutikken bliver automatisk åbnet i et nyt vindue.
 4. Hos Allbeauty vælger du de varer du vil købe og lægger dem i indkøbskurven.
 5. Når du er klar til at betale klikker du på ”checkout” i højre hjørne.
 6. Du kommer til en side, hvor du skal logge ind eller oprette en ny profil. Når du har gjort det og indtastet dine informationer, kommer du til en ny side.
 7. På denne side kan du se en oversigt over dine produkter, og neden under disse er et felt, hvor der står ”redeem a gift voucher or promotional code?”. Indsæt i dette felt din kode og klik så på ”apply”. Rabatten bliver automatisk trukket fra det fulde beløb.
 8. Klik så på ”confirm & pay”. Dit køb er nu bekræftet og du vil inden for kort tid modtage dine varer fra Allbeauty. God fornøjelse!

Sådan bruger du en rabatkode hos Allbeauty

 

Der findes ingen brugeranmeldelser endnu
Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8