21Diamonds rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for maj 2018. Opdaterede og godkendte.
10%
10% rabat ved køb over 5000 kr hos 21Diamonds
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 10495 gange
Vilkår og betingelser
Fri levering på alle bestillinger hos 21Diamonds
Vis tilbud
Allerede anvendt 0 gange
Vilkår og betingelser
Stort udvalg af forlovelsesringe hos 21Diamonds
Vis tilbud
Allerede anvendt 0 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra 21Diamonds Hvorfor?
Vi er overbevist om, at vi har de bedste rabatkoder til 21Diamonds. Hvis du vil, kig endelig også på vores konkurrenters sider.

Gå aldrig glip af en 21Diamonds rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Kun fantasien sætter grænser

Grundlæggeren af 21Diamonds havde sat sig til mål at kunne tilbyde alle kunder præcis de smykker, de havde forestillet sig. Det er lykkedes med ved at lade kunden selv designe sine egne smykker. Selvfølgelig kan man også købe smykker, der designet på forhånd eller få rådgivning og ideer til gode kombinationer af ædelmetal og ædelsten. Hos 21Diamonds får man udelukkende certificerede ædelsten og ædelmetaller. På hjemmesiden findes rådgivning og information om ædelstenene såvel som ædelmetallerne. Man kan få ringe, halskæder og øreringe til adskillige anledninger og i talrige former. For eksempel er der sektioner på siden, der er dedikerede til vielsesringe eller forlovelsesringe.

Individuelle smykker produceret i sydtysk smykkeby

21diamonds blev grundlagt i 2011 i München og er Europas førende smykkebutik på nettet (april 2015). 21diamonds står for individuelle smykker af høj kvalitet og med en historie der går længere tilbage end 2011. De fleste smykker produceres nemlig i den tyske by Pforzheim, som har en lang tradition inden for smykkeindustrien. Største delen af smykker produceret i Tyskland kommer fra Pforzheim. I den lille by ligger der også guldsmede- og urmagerskolen, Schmucktechnologische Institut som sikrer kvaliteten af smykker samt et smykkemuseum.

Individuelle ringe fra 21diamonds

Alt fra øreringe til diamantringe

21Diamonds har et stort udvalg af smykker. Og så kan man selv bestemme designet. Sortimentet omfatter smykker til bryllup, konfirmation, valentinsdag eller fødselsdag. Man kan selv være kreativ og kombinere forskellige ædelsten med et stort antal ædelmetaller.

Et udvalg af ædelsten, der findes hos 21Diamonds:

 • Akvamarin
 • Blå topas
 • Diamant
 • Granat
 • Perler
 • Pink turmalin
 • Rosenkvarts
 • Smaragd

Smykkerne fås blandt andet med følgende ædelmetaller:

 • Guld 750
 • Hvidguld 585
 • Sterlingsølv 925
 • Rødguld 750
 • Hvidguld 750
 • Keramik

Onlinebutikken byder også på Swarovski ædelsten, som man kan kombinere med forskellige øreringe, ringe og halskæder. Diamanten får særlig opmærksom på hjemmesiden. Om det mon er, fordi onlinebutikken hedder 21Diamonds? I hovedmenuen er et af fanebladene Diamanter, hvorunder man så finder diamantring, diamantøreringe og diamanthalskæder. Her finder kunden også en særlig guide til diamanter. Diamanter bliver klassificeret ved hjælp af fire faktorer, der er afgørende for hver eneste diamants kvalitet og værdi. Det er farve, renhed, slibning og karat der gør at hver diamant er enestående. Karat er faktisk diamantens vægt, hvor en karat svarer til cirka 0,2 gram. En diamant med 5 karat vejer altså omkring 1 gram.

Sådan kreerer du dine smykker

Medarbejderne hos 21Diamonds har lavet en vejledning til, hvordan man kan designe sine egne smykker. Første skridt er at vælge en model. Der er mange valgmuligheder. Det er derfor vigtigt, at man tager sig god tid til at se på de forskellige modeller. Har man fundet den rigtige model, er skridt nummer to at konfigurere sine smykker. Det er her man vælger, hvilken ædelsten og hvilket ædelmetal, man ønsker. Billedet ændrer sig automatisk, så man nemt får en ide om, hvordan det kommer til at se ud i virkeligheden. Valg af ædelsten og ædelmetal påvirker selvfølgelig også prisen, som tilpasses med det samme. Her vælger man også størrelsen af ringen. Tredje skridt er at vælge en gravering, hvis man gerne vil have det. Og sidste skridt er så bare at bestille sine smykker og vente på, at de bliver leveret. Smykker fra 21Diamonds bliver altid pakket ind i en fin lille smykkeæske.

Smykkeæsker fra 21Diamonds

Hvad er det nu, karattallene står for?

Karat bruges forskelligt i forbindelse med ædelsten og ædelmetaller. I forbindelse med ædelsten angiver karattallet ædelstenens vægt, hos ædelmetaller angiver karattallet renheden af guld. Oprindeligt svarede en karat til vægten af én johannesbrødkerne, da disse kerner er meget ensartede i vægt og form. Først i 1913 indførte man en international standard for en karat. En metrisk karat svarer til 200 mg eller 0,2 gram. Den anden betydning af karat knytter sig til renheden af guld. Ren guld har 24 karat. 1 karat betyder altså 1/24 del renhed. Guld blandes tit med sølv eller kobber. Alt efter guldandelen får smykker altså deres karattal. Individuelle ringe med gravering Som sidste finpudsning tilbyder 21diamonds gratis gravering, hvis det gøres direkte ved produktionen. Det er en rigtig god mulighed for eksempel for par, der vil have deres navne som en gravering på deres vielsesringe. Man skal dog være opmærksom på, at 21diamonds ikke tage graverede ringe retur. Ringstørrelsen af graverede ringe kan ændres mod et gebyr.

Individuelle ringe med gravering

Som sidste finpudsning tilbyder 21Diamonds gratis gravering, hvis det gøres direkte ved produktionen. Det er en rigtig god mulighed for eksempel for par, der vil have deres navne som en gravering på deres vielsesringe. Man skal dog være opmærksom på, at 21diamonds ikke tage graverede ringe retur. Ringstørrelsen af graverede ringe kan ændres mod et gebyr.

Sikker shopping hos 21Diamonds

Hos 21Diamonds har man mulighed for at betale sine varer med kreditkort eller PayPal. Kreditkortene MasterCard, Visa og AmericanExpress accepteres i onlinebutikken. 21Diamonds har fået sikkerhedmærket e-mærket, som betyder sikker nethandel i høj grad. Kundens betalingsoplysninger bliver altid og til enhver tid behandlet fortroligt.

Leveringstiden er lige så individuel som smykkerne

De fleste varer, som man bestiller hos 21Diamonds, vil være individuelt producerede smykker. Og selvom ideen og designet tit er det, der tager længst tid, så er smykkerne altså stadig håndlavede. Det tager længere tid, men resultatet bliver noget bedre end maskinlavede smykker. Så snart varen ligger klar til forsendelse, får kunden en mail med en FedEx Tracking Code. På den måde ved man altid hvor langt ens smykker er kommet og om de snart bliver leveret. Hvis man er utilfreds med sine varer, indrømmer 21Diamonds 30 dages returret. Med to dages varsel laver 21Diamonds en aftale med DHL Express om at hente varen hjemme hos kunden eller et andet aftalt sted. Levering og returnering er altid gratis hos 21Diamonds.

Indløs din rabatkode og spar penge hos 21diamonds

 1. Find den rigtige rabatkode her på siden. Du skal altid være opmærksom på eventuelle restriktioner som kan forekomme ved nogle rabatkoder.
 2. Klik på rabatkoden. Koden vises med det samme. Skriv rabatkoden ned eller kopier den med musen. Du bliver automatisk viderestillet til onlinebutikkens hjemmeside.
 3. Design nu dine helt individuelle smykker. Du bestemmer selv farven af ædelstenen, karattallet af ædelmetallet og formen af dine smykker.
 4. Når du er tilfreds med dine smykker, skal du lægge dem i indkøbskurven.
 5. Du får en oversigt over dine varer. Gå til kassen, hvis alt er i orden.
 6. Nu kommer du til en side, hvor du skal indtaste dine oplysninger som navn og adresse. Skriv eventuel en anden leveringadresse, hvis smykkerne direkte skal sendes til din kæreste.
 7. Du får igen en oversigt over din bestilling. Her skal du indløse din rabatkode, som du tidligere har kopieret.
 8. Vælg betalingsmetode, skriv eventuel en meddelelse til 21diamonds og gå til kassen.
 9. Bekræft dit køb. Dine smykker bliver nu produceret og er snart på vej til dig. Vi håber, at du bliver glad for dine smykker fra 21Diamonds, som du lige har købt med god rabat fra Rabathelten.

Indløs din rabatkode hos 21diamonds

Anmeldelser af 21Diamonds

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere